Biden wel degelijk van plan om in debat te gaan met Trump: “Zal blij zijn om het te doen”

Amerikaans president Joe Biden (81) is van plan om in debat te gaan met zijn Republikeinse rivaal Donald Trump (77). Dat heeft hij bevestigd in een interview met de Amerikaanse radiopresentator Howard Stern. 

Meer krantenkoppen in België

Deskundige moet onderzoeken of man gehoorschade opliep na gevecht in Nieuwpoort

De strafrechter in Veurne heeft een deskundige aangesteld in de zaak van een 22-jarige man die twee ‘vrienden’ in elkaar sloeg in een hotelkamer in Nieuwpoort. Een van de slachtoffers stelt dat hij door de klappen gehoorschade heeft en dat moet de dokter nu onderzoeken.
The post Deskundige moet onderzoeken of man gehoorschade opliep na gevecht in Nieuwpoort appeared

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël meldt raketaanval op belangrijke grensovergang voor noodhulp aan Gaza

De Israëlische strijdkrachten bereiden een grondoffensief voor in Rafah, waar ongeveer 1,4 miljoen mensen vastzitten. “Ongeveer 300.000″ Palestijnen hebben de oostelijke wijken van de stad verlaten sinds het evacuatiebevel eerder deze week, zo zegt het Israëlische leger. Intussen zijn de onderhandelingen over een staakt-het-vuren en de vrijlating van de gegijzelden op een dood spoor beland, volgens de VS. Volg alle

Lees meer »

Recordaantal klachten over foute EPC-attesten: “Koper dreigt het slachtoffer te worden bij fraude”

Nooit eerder werden in Vlaanderen zoveel klachten ingediend over energieprestatiecertificaten (EPC’s) als vorig jaar. Het EPC bepaalt het energielabel van een woning en heeft verregaande financiële gevolgen, zowel voor eigenaars als huurders, maar wordt lang niet altijd correct opgesteld. Wordt er nu vaker gesjoemeld? Welke gevolgen heeft dat? En wat kan je eraan doen? Hier moet je op letten.

Lees meer »

Er mag ook gelachen worden in ‘Special forces’: ex-wielrenner Jan Bakelants geeft op eigen wijze coördinaten door

Dat het VTM-programma ‘Special forces’ een serieuze zaak is, werd de afgelopen weken al meerdere keren duidelijk, maar in de aflevering van maandag gaat het er even iets luchtiger aan toe. Ex-wielrenner Jan Bakelants blijkt zo zijn eigen manier te hebben om coördinaten door te geven. Gevolg? Zowel de overige rekruten als de chefs kunnen hun lach niet onderdrukken.

Lees meer »

Twee op twee: Pogacar vloert concurrenten eenvoudig in sprint bergop

De Giro trekt vandaag opnieuw de bergen in. De aankomst van de achtste rit ligt bovenop Prati di Tivo, een beklimming van eerste categorie. Deelt Pogacar daags na zijn overdonderende tijdrit een nieuwe tik uit aan de concurrentie? En hoe komt Cian Uijtdebroeks voor de dag? Volg het allemaal in onderstaande liveblog!

Lees meer »

Ida Ann (48) die ‘te kort’ minirokje van meisje (19) omlaag trok, opgepakt voor zedenfeiten: “Maar iedereen applaudisseerde”

Het ‘minirokjesincident’ dat eind april viraal ging, krijgt nog een staartje. De 48-jarige klant die het rokje van een tiener omlaag trok in een restaurant, werd opgepakt. Van haar arrestatie zijn nu bodycambeelden en telefoongesprekken opgedoken waarop te horen is hoe ze blijft proberen haar gelijk te halen bij de agenten. Ze wordt aangeklaagd voor zedenfeiten.

Lees meer »

Jongeman riskeert werkstraf en jaar stadionverbod voor vermeende vuistslagen in Jan Breydelstadion

Een 19-jarige Bredenaar ontkent voor de Brugse rechtbank met klem dat hij een vijftiger op twee vuistslagen trakteerde in de tribunes van het Brugse Jan Breydelstadion. Het openbaar ministerie eist een werkstraf en een jaar stadionverbod.
The post Jongeman riskeert werkstraf en jaar stadionverbod voor vermeende vuistslagen in Jan Breydelstadion appeared first on KW.be.

Lees meer »

Doodrijder studente Hannelore (21) tekent tóch beroep aan tegen ‘rechtvaardige’ straf: “We zijn echt ontgoocheld”

“Een strenge, maar rechtvaardige straf.” Dat was het oordeel van de toenmalige advocaat van W.D. (42) toen die drie maanden geleden drie jaar celstraf en vijf jaar rijverbod kreeg. De man reed onder invloed van heroïne studente Hannelore Reyniers (21) dood op haar fiets in Wulpen. En tóch vond W.D. zijn straf zélf te zwaar: hij gaat nu in beroep.

Lees meer »