Belg gearresteerd in Spanje, die veroordeeld was tot 8 jaar cel voor drugshandel in Antwerpen

In Spanje is een Belg opgepakt die in ons land veroordeeld is voor drugshandel. Hij moet een gevangenisstraf van acht jaar uitzitten. Dat melden Spaanse media.

 

Meer krantenkoppen in België

Portugese omroep beschuldigt EBU van discriminatie: optreden van iolanda pas later online gezet omwille van “pro-Palestijnse elementen” op haar nagels

Er blijft kritiek komen op de finale van het Eurovisiesongfestival. Ook de Portugese omroep RTP blijkt kwaad te zijn op de EBU. Volgens de omroep werd het optreden van hun inzending met vertraging op YouTube gezet omdat er “pro-Palestijnse elementen” in de act waren verwerkt. Wie goed oplette, merkte inderdaad een Palestijnse vlag op in de nagellak van de zangeres.

Lees meer »

LIVEBLOG RONDE VAN HONGARIJE. Cavendish rijdt Nys virtueel uit de groene puntentrui, stelt Belg z’n eindzege veilig in pittige slotetappe?

Tijd voor de slotetappe in de Ronde van Hongarije. Thibau Nys pakte zowel vrijdag als zaterdag de dagzege en begint aan de laatste rit met een voorsprong van 14 seconden op Diego Ulissi. De aankomst vandaag ligt op een klimmetje van 2,3 kilometer aan gemiddeld 8,7 procent. Pakt Nys nog eens uit? En stelt hij de eindzege veilig? Volg het

Lees meer »

Steeds meer Vlamingen gaan met elektrische auto op reis

Bijna een op de twee Vlamingen gaat deze zomer met de auto op reis. En 4,2 procent doet dat met een elektrische wagen. Dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar, zo blijkt uit een zomerenquête die mobiliteitsorganisatie VAB deed bij meer dan 2.000 Vlamingen.

Lees meer »

LIVE GAZA. Leger Israël roept op tot evacuatie van meer burgers Oost-Rafah – Israël heeft mogelijk oorlogsrecht geschonden, zegt rapport VS

De beslissing van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties om de rol van de Palestijnen binnen de VN te versterken, wordt fors bekritiseerd door de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Israel Katz. “De VN-lidstaten hebben een willekeurige, absurde en onsamenhangende beslissing genomen die de moordenaars van Hamas beloont”, schrijft hij op de sociaalnetwerksite X. Volg alle ontwikkelingen in onze

Lees meer »

80 hondenbaasjes speeddaten met hun viervoeters in Vilvoorde

In Vilvoorde hebben single hondenbaasjes elkaar ontmoet tijdens een speeddate, samen met hun viervoeters. De bedoeling is dat de hondenliefhebbers meteen weten of er ook een klik is tussen de honden. "En je hebt meteen iets gemeenschappelijk om over te praten, dat is heel fijn", zegt deelnemer Stientje. Tussen sommige deelnemers sloeg de vonk al over.

Lees meer »

FC Gullegem wint Beker van West-Vlaanderen voor Duiveltjes

De jeugdwerking van Cercle Brugge organiseerde binnen het vzw-bestuur voor de vijftiende keer de Beker van West-Vlaanderen voor Duiveltjes. Op Hemelvaartdag kende het jeugdtornooi, waar heel wat ploegen uit onze provincie aan deelnamen, de apotheose.
The post FC Gullegem wint Beker van West-Vlaanderen voor Duiveltjes appeared first on KW.be.

Lees meer »