Vier mannen krijgen lichte straffen voor gevecht in Mechels café nadat man in toiletten gaat snuiven

De rechter heeft 4 beklaagden veroordeeld tot celstraffen tussen 3 en 4 maanden voor een caféruzie. Die begon toen de cafébaas vermoedens had dat een man in de toiletten cocaïne ging snuiven. Opmerkelijk: de vermeende druggebruiker die hard werd aangepakt, ging vrijuit. 

Meer krantenkoppen in België

Kamal Kharmach over ondernemen in West-Vlaanderen: “Roddel eens over je eigen bedrijf”

Wat maakt je een goede ondernemer? Wat zijn de do’s en de don’ts? Wie anders dan de bekendste ‘bedrijvendokter’ van het land kan ons daar een antwoord op geven? Kamal Kharmach redde in zijn VRT-reeks ‘Andermans zaken’ al tal van bedrijven, waaronder enkele West-Vlaamse ondernemingen.
The post Kamal Kharmach over ondernemen in West-Vlaanderen: “Roddel eens over je eigen bedrijf”

Lees meer »

Ali (16) vlucht uit Afghanistan en speelt kampioen bij VK Langemark-Poelkapelle

Integratie via voetbal, Barakat Ali Noori (16) toont dat het kan. Na zijn vlucht uit Afghanistan werd hij kampioen met de U21 in Langemark, leerde er Nederlands en maakte vrienden in de regio. “We breiden deze succesformule nu uit naar andere lokale verenigingen”, aldus Fedasil.
The post Ali (16) vlucht uit Afghanistan en speelt kampioen bij VK Langemark-Poelkapelle appeared

Lees meer »

KIJK. Nederland hakt massaal op Joost Klein

Joost Klein, Droom groot! De Nederlandse zanger is geplaatst voor de grote finale van het Eurovisiesongfestival op zaterdag met het nummer ‘Europapa’. Joost wist de harten van Europeaan en mensen van over de hele wereld te veroveren met zijn grappige teksten en hak-intermezzo. NU.nl vroeg aan zijn lezers om te tonen hoe zij losgingen op de pompende beats.

Lees meer »

“Pijnlijke voeten en geen tijd om te plassen tijdens show van meer dan 3 uur”: zo beleefden onze collega’s Taylor Swift in Parijs

Meer dan 40.000 Swifties, zoals haar fans zich noemen, waren erbij afgelopen weekend in Parijs voor de aftrap van het Europese luik van ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift (34). Onder hen ook vier medewerkers van deze krant. Hoeveel betaalden zij voor hun felbegeerde ticket? Hoe beleefden zij het magische concert? En welke tips hebben ze om de drukte te

Lees meer »

LIVESTREAM SONGFESTIVAL 2024. Ontspannen Mustii klaar voor tweede halve finale: volg hier of hij de finale haalt

Plaatst Mustii zich voor de finale van het 68ste Eurovisiesongfestival? Het antwoord kennen we vanavond, na afloop van de tweede halve finale in het Zweedse Malmö. De Belgische inzending krijgt alleszins heel wat concurrentie: zowel van Noorderbuur Joost Klein met ‘Europapa’ als van de controversiële Israëlische inzending. Volg alles hier live.

Lees meer »

Wandeling per paard en koets verhuist naar Stal De Cloche

De Recreatiewandeling der Tabaksstreek per paard en koets was in Wervik al 35 jaar een traditie. De Wervikse Recreatieruiters en Menners hielden er na al die jaren mee op, maar gelukkig nam Stal De Cloche op de Voorhoek in Geluwe de organisatie over.
The post Wandeling per paard en koets verhuist naar Stal De Cloche appeared first on KW.be.

Lees meer »

Speelgoedwebsites Fairplace en Re-Play slaan de handen in elkaar

De Belgische webshop met duurzaam speelgoed www.fairplace.be breidt uit met zes speelgoedpakketten van Re-Play, een jong initiatief van de Deerlijkse jonge mama Lore Derumeaux. Via haar webshop kan je origineel en duurder speelgoed huren in plaats van dat aan te kopen.
The post Speelgoedwebsites Fairplace en Re-Play slaan de handen in elkaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verenigde Staten zullen dan toch wapenpakket van 1 miljard euro leveren aan Israël

De Amerikaanse regering zal dan toch voor ongeveer een miljard euro aan wapens leveren aan Israël. Nochtans heeft VS-president Joe Biden er vorige week mee gedreigd die leveringen tijdelijk te beperken door het Israëlische offensief in Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. "Dit is een teken dat de Verenigde Staten Israël onverminderd blijven steunen", zegt Amerikacorrespondent Björn Soenens.

Lees meer »

De messenslijper

Lien Vansteenbrugge vertelt over haar leven in Tielt.
The post De messenslijper appeared first on KW.be.

Lees meer »