Union geeft titel niet op: Puertas dirigeert Brusselaars naar deugddoende en verdiende zege op Antwerp

Union is nog niet uit de titelrace geslagen. Na een 0 op 12 veerde het recht op Antwerp. Puertas toonde de weg met een fantastische vrije trap. Amoura – ook herboren? – en Puertas opnieuw zorgden voor de 0-3-eindstand. De eerste zege van Union in de Champion’s Play-offs. Maar bovenal: Blessin en de zijnen staan op één puntje van Club Brugge en drie van leider Anderlecht. 

Meer krantenkoppen in België

“Oekraïne hééft munitie en manschappen tekort, maar dit mocht niet gebeuren”: Russen veroveren negen dorpen op twee dagen

Rusland heeft een nieuw front geopend in het noorden van Oekraïne. In slechts twee dagen tijd veroverden de Russen negen dorpen. Al 6.000 burgers werden geëvacueerd. De opmars gaat ongezien snel, de weg naar miljoenenstad Charkiv ligt helemaal open. Zag Oekraïne dit aankomen? En hoe kon dit gebeuren? “Ik vrees dat dit de eerste fase is van een groot Russisch

Lees meer »

Acht jaar cel voor spilfiguur in zaak-Sven Pichal: Benoit D. verspreidde beelden van kindermisbruik en verkrachtte twee minderjarigen

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Benoit D. veroordeeld tot 8 jaar effectieve gevangenisstraf en vijf jaar ter beschikkingstelling van de strafuitvoeringsrechtbank. De theatermedewerker, een van de mensen uit het dossier rond Sven Pichal, deelde niet alleen beelden van kindermisbruik, maar verkrachtte zelf ook twee minderjarigen.

Lees meer »

Jeugdhuis De Closjard klopt De Troubadour met 24-10

Enkele oud-leden van het vroegere jeugdhuis De Closjard, de voorloper van het huidige De Troubadour, hebben vanuit nostalgische overwegingen nog eens een Closjard-weekend georganiseerd.
The post Jeugdhuis De Closjard klopt De Troubadour met 24-10 appeared first on KW.be.

Lees meer »

OVERZICHT. Cocktails drinken tussen struisvogels of een vleugje Ibiza op het Noordzeestrand: in deze zomerbars kan je tijdens het verlengd weekend al terecht

Het lange hemelvaartweekend belooft ook vier dagen lang mooi weer met zich mee te brengen. Een ideale gelegenheid om al eens naar een zomerbar te trekken! Wij lijsten per provincie enkele van de leukste locaties op waar je de komende dagen al terechtkan om met een lekker hapje of een verfrissend drankje in de zon te genieten.

Lees meer »

Vrouw (82) komt om bij woningbrand in Bazel

Dinsdagnamiddag is een vrouw om het leven gekomen tijdens een uitslaande brand in een halfopen bebouwing in de Nieuwe Baan in Bazel. De mug kwam ter plaatse, maar voor de 82-jarige bewoonster kwam alle hulp kwam te laat. Dat wordt bevestigd aan onze redactie.

Lees meer »

Doe mee aan Open Heuvellands Kubb Kampioenschap

Op zaterdag 17 en zondag 18 mei wordt het Open Heuvellands Kubb Kampioenschap georganiseerd. Voor het eerst vindt dit tornooi plaats op de recreatiezone aan De Croonaert in Wijtschate.
The post Doe mee aan Open Heuvellands Kubb Kampioenschap appeared first on KW.be.

Lees meer »