Taylor Swift breekt record op Spotify met meer dan één miljard streams voor nieuw album

Taylor Swift (34) heeft opnieuw een record gebroken op Spotify. Haar laatste album ‘The Tortured Poets Department’ is ondertussen al meer dan één miljard keer gestreamd. Dat maakte de streamingdienst bekend op X. Het is de eerste keer in de geschiedenis van de app dat een album dat presteert. 

Meer krantenkoppen in België

Test-Aankoop reageert op proefproject autoherkeuringen bij erkende herstellers: “Goede zaak voor Limburgse automobilist” 

Het nieuwe Vlaamse proefproject over herkeuringen van wagens bij erkende herstellers – in plaats van in een keuringscentrum – zal vooral voor de Limburgse automobilisten voordelig zijn. Dat bevestigt consumentenvereniging Test-Aankoop. "In Limburg zijn veel minder keuringscentra, dus voor die mensen zal dat heel wat frustratie over lange wachtrijen wegnemen", zegt Laura Clays van Test-Aankoop.

Lees meer »

Uniek concert voor Indonesische straatkinderen

De vzw Anak Bangsa Indonesia organiseert op zondagnamiddag 2 juni in de Heilige Familiekerk op de Bosmolens in Izegem een uniek concert met ‘La Chapelle Sauvage’. De opbrengst gaat integraal naar wees- en straatkinderen in Surakarta in Indonesië.
The post Uniek concert voor Indonesische straatkinderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie meerderjarigen die projectiel van brug gooiden niet verdacht van moord: advocaat legt uit welke straf ze riskeren

De drie meerderjarigen die een riooldeksel van een snelwegbrug gooiden, zijn aangehouden. Opvallend: op verdenking van kwaadwillige belemmering van het verkeer, met de dood tot gevolg. Het parket was nochtans een moordonderzoek gestart. De twee minderjarigen worden aan de jeugdrechter overgedragen. Advocaat Grégory Everaert legt uit hoe dit kan en welke straf ze alsnog riskeren.

Lees meer »

LIVE. Slovaakse premier Robert Fico (59) niet langer in levensgevaar na urenlange operatie, dader zegt dat hij “niet eens is met beleid van de regering”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse media is de premier inmiddels geopereerd en niet langer in levensgevaar. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader

Lees meer »

Thermospulle warm onthaald in Kinheim-Kindel

Vriendenclub Thermospulle werd voor hun 25-jarig jubileum feestelijk onthaald in Kinheim-Kindel aan de Moezel, zusterstad van Harelbeke.
The post Thermospulle warm onthaald in Kinheim-Kindel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cercle Brugge verslaat Antwerp met 1-2

Antwerp is nog niet bekomen van de opdoffer in de bekerfinale. De Great Old verloor zondag op de Bosuil op de achtste speeldag van de Champions’ Play-offs met 1-2 van Cercle Brugge en mag zo goed als zeker een kruis maken over Europees voetbal volgend seizoen. De uittredende landskampioen staat nu zesde met 29 punten, op vijf punten van het

Lees meer »