Nu mag zij de kroonjuwelen pas dragen: Deens hof onthult eerste galaportret van koningin Mary en koning Frederik

Het Deense koningshuis heeft donderdag nieuwe portretten gedeeld van koning Frederik (55) en koningin Mary (52). Het zijn de eerste officiële galaportretten van het Deense koningspaar. De foto’s zijn gemaakt ter ere van de troonsbestijging van Frederik op 14 januari van dit jaar. Volgens Deense experten zijn er verschillende details op de foto’s die de aandacht trekken. 

Meer krantenkoppen in België

Boerderijwinkel van Hoeve Clarebout sluit definitief de deuren: “Mijn schoonmoeder heeft haar pensioen meer dan verdiend”

Een instituut dat de deuren sluit: na bijna 50 jaar producten rechtstreeks van de landbouwer naar de klanten te brengen, sluit de boerderijwinkel van Hoeve Clarebout de deuren. Voor Bernadette Onraet begint nu een nieuwe periode in haar leven, die van het pensioen. “Al zeggen we nooit nooit natuurlijk.”
The post Boerderijwinkel van Hoeve Clarebout sluit definitief de deuren:

Lees meer »

KIJK LIVE. Trump reageert uitgebreid op veroordeling zwijggeldzaak

Donderdag reageerde Republikeins presidentskandidaat Donald Trump al kort op zijn veroordeling door een jury in een strafzaak in New York. Vandaag staat een persconferentie gepland in Trump Tower waar verwacht wordt dat hij uitgebreider zal spreken over het verdict. Bovenaan dit artikel kan je de toespraak live volgen vanaf 17 uur.

Lees meer »

EK-dorp in Desselgem is al toe aan de zesde editie

Op 17, 22 en 26 juni herrijst aan Sportkaffee Leiestadion in Desselgem opnieuw een EK-dorp. “De 22ste vier ik ook mijn 10de verjaardag als uitbater van het Sportkaffee”, zegt Quentin Delroeux.
The post EK-dorp in Desselgem is al toe aan de zesde editie appeared first on KW.be.

Lees meer »

POLITIEKE ANALYSE. “De overwinning van VB en PVDA in 2019 bracht de andere partijen zo van hun melk, dat ze nooit meer gestopt zijn met campagnevoeren”

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe de partijen al jarenlang in een permanente campagnemodus zitten, hoewel we dat twaalf dagen voor de verkiezing niet zouden denken. “Het is een vruchteloze poging geweest om het

Lees meer »

Josiane (82) en Leopold (81) delen al 60 jaar lief en leed

Leopold Van Cleven (81) en Josiane Wittenberg (82) uit Blankenberge vierden onlangs hun zestigste huwelijksverjaardag of diamanten bruiloft. Ze hebben samen drie kinderen, vier kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.
The post Josiane (82) en Leopold (81) delen al 60 jaar lief en leed appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mexicaanse partij voert negen dagen campagne voor kandidate zonder te melden dat ze is overleden

Haar campagne voor herverkiezing als federaal kamerlid in Mexico kwam voor Irma Andazola Gómez op 23 mei aan een tragisch einde, toen ze stierf in een ziekenhuis in Tijuana. Haar partij, de Beweging voor Nationaal Herstel (Morena), bleef intussen echter campagne voor haar voeren. Pas een dag voor de verkiezing maakte haar team bekend dat ze was overleden, schrijft de

Lees meer »