Lokale Helden toont 27 april meer dan 50 gratis optredens, verspreid over 9 podia

Lokale Helden zet op zaterdag 27 april opnieuw muzikaal talent in de kijker. In en rond het Muziekcentrum geven lokale muzikanten, dj’s en performers het beste van zichzelf, verspreid over 9 podia. “Kortrijk heeft al vele topbands en dj’s afgeleverd. Allemaal zijn ze klein begonnen, net zoals deze Lokale Helden. Support your local scene!”, aldus Bert Herrewyn, schepen van Kinderen en Jongeren.

Kortrijk tekent voor het grootste Lokale Helden-podium van heel Vlaanderen tijdens deze editie, met meer dan 50 shows op één avond. Lokale Helden biedt een diversiteit aan muziekgenres, van opkomende bands tot ervaren artiesten. Er zullen 6 podia zijn in Muziekcentrum Track, 2 in De Kreun en 1 in boekenhuis Theoria.

Meer info over het programma en de line-up per podium vind je op www.kortrijk.be/lokalehelden of de sociale media van @muziekcentrumtrack.

The post Lokale Helden toont 27 april meer dan 50 gratis optredens, verspreid over 9 podia is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Gouverneur roept dossier zeiljacht Tomidi terug naar de haven

Na een klacht van Alternatief24 heeft de gouverneur de beslissing van de gemeenteraad, om de schenking van het zeiljacht Tomidi te aanvaarden, vernietigd. “De gouverneur noemt de beslissing onzorgvuldig. Het gemeentebestuur heeft deze beslissing overhaast genomen, zonder visie en zonder zicht op de kosten”, aldus Vicky Dereere.
The post Gouverneur roept dossier zeiljacht Tomidi terug naar de haven appeared

Lees meer »

? Stef Wauters maakt uitschuivertje: “Het was middag en ik zei uit pure gewoonte ‘Goeienavond welkom’”

Sommige aandachtige kijkers is het vorige week opgevallen: op dezelfde dag maakten twee van de meest ervaren tv-presentatoren live een uitschuivertje. In het ‘VTM NIEUWS’ van 13 uur opende nieuwsanker Stef Wauters met ‘Goeienavond. Welkom’. ’s Avonds slaagde Kart Vannieuwkerke erin om mee te geven dat het Europees voetbaloverzicht zou gebracht worden door Aster Nzeyimana, die sinds vorig jaar aan

Lees meer »

Antwerpse politie verzegelt garage die wagens verhuurt aan drugscriminelen

Een garage in de Montignystraat die wagens verhuurt aan het drugsmilieu is verzegeld door de Antwerpse politie. De politie heeft ook de boekhouding van de garage in beslag genomen. "Er wordt ook gekeken of er sprake is van witwaspraktijken", zegt woordvoerder Kim Bastiaens. In april was er ook al een gelijkaardige controleactie in een garage in Aartselaar.

Lees meer »

“Al die negatieve reacties, gewoon omdat ik eerlijk ben”: Bert uit ‘Boer zkt vrouw’ verdedigt zich na kritiek

Slechts vier vrouwen schreven zich in voor de West-Vlaamse vlasboer Bert Vermeersch(28) in ‘Boer zkt vrouw’, maar toch nodigde hij maar twee kandidates uit op z’n erf. En enkele opmerkelijke uitspraken leverden hem ook meteen heel wat kritiek op. “Ik vind niet dat je iemand kwetst als je eerlijk bent”, verdedigt hij zich nu voor het eerst. Bert weet dat

Lees meer »

Israël dient klacht in over boegeroep tegen zangeres

De Israëlische publieke omroep KAN heeft een klacht ingediend over boegeroep dat woensdag te horen was tijdens de generale repetitie van de songfestivalinzending van het land, zangeres Eden Golan. Israël wil dat songfestivalorganisator European Broadcasting Union (EBU) en de Zweedse omroep SVT voorkomen dat dit nog een keer gebeurt. Ook hebben de Israëliërs geklaagd over een aantal politieke statements in

Lees meer »

Twee zomerse orgelfestivals kleuren zomer in Roeselare

Het Internationaal Orgelfestival Adriaen Willaert gaat op 1 juni van start met een openingsconcert in de Sint-Michielskerk. De vereniging die het orgelpatrimonium in de stad graag in de kijker zet, organiseert ook maandelijkse kennismakingsconcerten.
The post Twee zomerse orgelfestivals kleuren zomer in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mollenvanger Marc Denys in gesprek met de Mol van het 12de seizoen

Het spel is gespeeld: de Mol is ontmaskerd en dit is de winnaar van het 12e seizoen. OPGELET, SPOILER ALERT! In de finale van ons favoriet programma is Senne ontmaskerd als de snoodaard van dit seizoen. Bernard kroonde zich tot winnaar. Hij haalde het van Michaël en gaat met de groepspot van 24.160 euro naar huis.
The post Mollenvanger

Lees meer »