LIVEBLOG HEERENVEEN-PSV. 0-6 na vijftig minuten, Bakayoko met een wereldgoal

Het ziet er naar uit dat PSV kampioen wordt vanavond. De ploeg van Peter Bosz controleert de wedstrijd volledig in Friesland. Bakayoko & co pakken de titel als het een beter resultaat boekt dan Feyenoord, dat later vanavond speelt tegen Go Ahead Eagles. Kunnen Bakayoko & co de 25ste landtitel winnen? Volg de match in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

TTC Zandvoorde blikt tevreden terug op de interclubcompetitie

Bij TTC Zandvoorde werden de Vlaamse en Belgische kampioenen gelauwerd. De tafeltennisclub heeft tevens een goede interclubcompetitie achter de rug. “Alle dertien ploegen hebben de verwachtingen ingelost met volgend jaar drie teams in de nationale reeksen.”
The post TTC Zandvoorde blikt tevreden terug op de interclubcompetitie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ex-winnaars van ‘De mol’ zijn unaniem over wie saboteur is: “Hij gebruikt z’n sympathieke karakter om dingen te laten mislukken”

De grootste speurtocht van het land nadert zijn apotheose. Wie is ‘De mol’? Wie wint de groepspot? En wie druipt af? Lancelot De Deurwaarder (28), Lloyd Vermeulen (27) en Annelotte De Brandt (29) wonnen alledrie een finale en maken een inschatting. Wat zijn hun ultieme tips om de mol te vinden? Wat deden ze met de buit? En hoe veranderde

Lees meer »

Applaus, maar vooral ook véél boegeroep: zo klonk het optreden van Israël vanuit de zaal

De Israëlische Eden Golan (20) bracht tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival zaterdag een feilloze versie van ‘Hurricane’. De finaliste werd tijdens haar optreden aangemoedigd, maar wie goed luisterde, kon dit keer in het begin van de act en tijdens het laatste Hebreeuwse stuk wél boegeroep en ‘Free Palestine’ horen. Tijdens de halve finale van het Eurovisiesongfestival zou het EBU

Lees meer »

Italië betaalde al 32 miljoen euro voor onderhoud van inbeslaggenomen jachten en villa’s van Russische oligarchen

De Italiaanse regering heeft sinds de start van de grootschalige Russische invasie in Oekraïne ongeveer 32 miljoen euro uitgegeven voor het onderhoud van bevroren Russische tegoeden zoals jachten en villa’s. Volgens de wet moet de Italiaanse staat tussenkomen voor die kosten, hoewel het land de vele luxejachten liever officieel in beslag neemt en verkoopt.

Lees meer »

N-VA stelt vier nieuwe kandidaten voor, 13 plaatsen zijn al ingevuld

Ter gelegenheid van de activiteit ‘Tafelen met…’, deze keer met als gastspreker Vlaams volksvertegenwoordiger en burgemeester van Izegem Bert Maertens, stelde N-VA vier nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor.
The post N-VA stelt vier nieuwe kandidaten voor, 13 plaatsen zijn al ingevuld appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Israëlische Songfestivalkandidate drijft de spot met boegeroep tijdens voorbereiding finale

Het belooft een zeer controversiële songfestivalfinale te worden in het Zweedse Malmö. Tijdens de laatste repetities was het boegeroep duidelijk te horen wanneer de Israëlische Songfestivalkandidaat Eden Golan het podium op kwam om haar nummer ‘Hurricane’ te oefenen. Tijdens haar optreden lijkt ze zich er niets van aan te trekken, maar achter de schermen drijft ze er de spot mee.

Lees meer »

Marleen Swaenepoel en Martin Casier zijn een gouden koppel

Marleen Swaenepoel (69) en Martin Casier (71) trouwden op 19 april 1974 in Hooglede. Ze vierden hun gouden huwelijksverjaardag in Koers in het bijzijn van schepen van Burgerzaken Stefaan Van Coillie. “We hebben elkaar op een feestje van de kajotters in Hooglede ontmoet en we zijn aan elkaar blijven plakken en onze pa’s werkten allebei
The post Marleen Swaenepoel

Lees meer »

“Zusters die het beste nastreven”: Soroptimisten Veurne-Westhoek vieren vijftigste verjaardag

Op 27 april 1974 werd de serviceclub SIB Veurne-Westhoek boven de doopvont gehouden en kreeg ze als zeventiende club in België het officiële erkenningscharter. Dit jaar viert de Soroptimistenclub Veurne-Westhoek dus haar vijftigste verjaardag.
The post “Zusters die het beste nastreven”: Soroptimisten Veurne-Westhoek vieren vijftigste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw negen lijken gevonden in Mexicaanse stad

In de Mexicaanse deelstaat Zacatecas, in het noorden van het land, zijn woensdag negen lijken teruggevonden in de stad Morelos. Dat heeft het Openbaar Ministerie in de deelstaat woensdagmiddag bekendgemaakt. Een dag eerder werden er ook al negen levenloze lichamen gevonden in een naburige stad.

Lees meer »

President Macron roept noodtoestand uit in Nieuw-Caledonië na dagenlang zware rellen

In het Franse overzeese gebied Nieuw-Caledonië, een eiland ten noordoosten van Australië, zijn zware rellen uitgebroken in de hoofdstad Nouméa. De rellen zijn het gevolg een uit de hand gelopen protest tegen een wetswijziging die meer Franse eilandbewoners stemrecht zou geven. Daarbij zijn al drie mensen om het leven gekomen. Er vielen ook honderden gewonden. Meer dan 130 mensen zijn

Lees meer »