Komt er een derde seizoen van Nonkels?

Het tweede seizoen van Nonkels loopt als een trein, met bijna een miljoen kijkers. De vraag voor een derde seizoen klinkt dan ook steeds luider.

Hoewel Rik Verheye en Jelle De Beule, die zowel meeschreven aan Nonkels als er ook in acteerden, het niet bepaald onder stoelen of banken staken de afgelopen weken, klinkt de roep voor een derde seizoen van ‘Nonkels’ steeds luider. De reeks staat al wekenlang in de top drie van Streamz, maar doet het ook lineair bijzonder goed. Met 1.001.000 kijkers kenden ze zelfs een betere start dan het eerste seizoen (933.669 kijkers, red.). Ook de reviews zijn unaniem lovend.

“Als we onszelf niet aan het herhalen zijn, dan doen we dat gewoon”

Gisterenochtend waren Rik en Jelle te gast bij Peter Van de Veire op Radio2, waar de twee gevraagd werden naar een derde seizoen. ‘Goh, laat ons gewoon zeggen van wel, hé. De plannen zijn er om het te doen. En als we onszelf niet aan het herhalen zijn of het concept niet uitmelken, dan doen we dat gewoon.”

Nog een derde seizoen met Lucske en co? Graag! © Play4

Of die er ook effectief komt, is nog niet officieel, zo horen we bij de persdienst van Play4. Al bevestigen ze dat de reeks het bijzonder goed doet, maar ze willen ook niet op de zaken vooruit lopen.

Wellicht mogen we een officiële aankondiging binnen een paar weken verwachten. De tweede reeks werd immers ook aangekondigd vlak voor de seizoensfinale. Die staat gepland op 30 mei. Wie de reeks al eerder helemaal wil zien, kan terecht op Streamz of de marathon in Kinepolis.

The post Komt er een derde seizoen van Nonkels? is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vader (42) en zoon (18) riskeren celstraf voor slagen aan buschauffeur: “Bijzonder zware feiten in het bijzijn van kinderen”

De 42-jarige vader R.D. en zijn 18-jarige zoon W.D. moesten zich woensdag in de Dendermondse rechtbank verantwoorden voor hun aanval op buschauffeur Amer (38). “Het afzetten van een kindje ging te traag voor hen”, sprak de advocaat van het slachtoffer. Het duo ontkent de feiten. “Er is een eenzijdig verhaal opgebouwd, elke nuance ontbreekt in het dossier”, sprak Nicolas Peeters,

Lees meer »

De razzia op café die het leven heeft gekost aan vader en zijn vier zonen vlak voor Bevrijding. “Het was een vergissing”

Nét voor de Bevrijding vielen in een afgelegen Limburgs dorpje negen doden bij een razzia door de Duitsers en hun Vlaamse handlangers. Onder de slachtoffers een vader, Lambert Dirkx, en zijn vier zonen. Drie kwarteeuw lang was niet duidelijk waarom zij het doelwit waren. Na een zoektocht van tien jaar kon Timmie van Diepen, achterkleinzoon van één van de slachtoffers,

Lees meer »

Alexander Kristoff regelt de sprint met klein groepje en wint Elfstedenronde in Brugge

Alexander Kristoff (UNO-X Mobility) heeft zondag de Elfstedenronde (1.1), met start en aankomst na 196 kilometer in de Spoorwegstraat van Brugge, gewonnen. De 36-jarige Noor was de sterkste in een sprint met een kleine groep. Jarne Van De Paar (Lotto Dstny) werd tweede voor de Fransman Pierre Barbier (Philippe Wagner/Bazin). Het werd meteen de eerste zege dit seizoen voor Kristoff.<br

Lees meer »

Acteur Roel Vanderstukken reageert op furieuze Benny in ‘Familie’: “Doelbewust een conservatief en zelfs rechts personage van gemaakt”

12 jaar geleden deed het gezin Coppens haar intrede in ‘Familie’, uiteindelijk is acteur Roel Vanderstukken (47) de enige die onafgbroken bleef meespelen. “Toen Hilde De Baerdemaeker als eerste vertrok werd er voor het eerst geraakt aan onze kern, daar heb ik wel even mee gezeten”, vertelt Roel. Nu tv-dochter Jasmijn Van Hoof haar na 2,5 jaar pauze haar comeback

Lees meer »

Onze F1-watcher op de ‘GP voor de rijken’ in Miami: “Een bordje nacho’s voor 167 euro en gestook bij Red Bull”

Onze formule 1-watcher hield ook in Miami zijn dagboek bij. Lees hoe Max Verstappen de transfermarkt blokkeert en er misschien -onrechtstreeks- voor zorgt dat dit de laatste grand prix wordt voor een van zijn collega’s. Maar ook waarom dit de race met de zotste prijzen van het jaar is: “176 euro voor een bordje nacho’s: ze willen er hier echt

Lees meer »

Kokopelli bekent kleur: “Beleving voor jong en oud”

Kokopelli Festival is tijdens het weekend van 11 en 12 mei aan zijn zeventiende editie toe in Gullegem. Dit jaar werd de volledige programmatie uitgewerkt rond het thema ‘kleur’. “En wij trachten zo alweer mensen van over heel de wereld naar de Dwarsschuur aan de Peperstraat te krijgen”, zegt promo en communicatieverantwoordelijke Janne Debrouwere.
The post Kokopelli bekent kleur:

Lees meer »