“Je vriendin is dik”: verwerpelijke gezangen etaleren nog maar eens waarom partner Declan Rice al haar foto’s op sociale media verwijderde

Arsenal en Leandro Trossard speelden Chelsea afgelopen dinsdag helemaal in de vernieling. In de marge van die wedstrijd speelde zich een verwerpelijk tafereel af. Toen Arsenal-middenvelder Declan Rice een hoekschop wilde trappen, namen de Chelsea-fans zijn vriendin Lauren Fryer op de korrel met gemene gezangen over haar lichaam. Fryer krijgt al maandenlang haatberichten over zich heen en verwijderde al haar foto’s op sociale media. 

Meer krantenkoppen in België

AvrosTros tekent protest aan tegen diskwalificatie Joost Klein

De AvroTros, de omroep die de Nederlandse inzending organiseert, gaat bij de European Broadcasting Union (EBU) protest aantekenen tegen de ‘gang van zaken’ rond de diskwalificatie van Joost Klein bij het Songfestival. Algemeen directeur Taco Zimmerman zei dat in de uitzending van het programma EenVandaag zaterdagavond.

Lees meer »

Gemeentelijke kinderkrant PleZand bestaat 15 jaar

PleZand, de gemeentelijke kinderkrant van Koksijde, blaast dit jaar maar liefst 15 kaarsjes uit en dat wordt uitgebreid gevierd. Het PleZand-team ging samen met schepen van Communicatie Stéphanie Anseeuw langs alle Koksijdse scholen om de kinderkrant te promoten. Ook deze keer brachten ze een heleboel plezierige verrassingen mee. Elke leerling kreeg het gloednieuwe verhalenboek, een
The post Gemeentelijke kinderkrant

Lees meer »

Hugo Sigal reageert op eerbetoon aan Nicole & Hugo op Songfestival: “Ik ben enorm ontroerd”

“Onvoorstelbaar.” Hugo Sigal (76) is verwonderd door het opvallende eerbetoon aan hem en z’n Nicole tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. Tijdens de stemming sprak de presentatrice vol lof over hun optreden in 1973, iets wat Hugo niet is ontgaan. “We hebben destijds een statement gemaakt en dat hebben we dus gisteren bewezen”, vertelt hij op JOE.

Lees meer »

Brugse padelvrienden gaan voor nieuw wereldrecord

In september 2021 slaagden vier Bruggelingen erin om als eerste vier Belgen het wereldrecord padellen te verbreken. Nu gaan ze op 7 en 8 juni opnieuw de uitdaging aan om met een nieuw record een plaatsje te krijgen in het Guinness Book of Records.
The post Brugse padelvrienden gaan voor nieuw wereldrecord appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie daders van seksueel misbruik kandidaat voor adviesraad aartsbisschop: “Een schande”

Op de kieslijst van de priesterraad, het orgaan dat aartsbisschop Luc Terlinden adviseert, staan verschillende bij de kerk bekende daders van seksueel misbruik. Zo schrijven de kranten van Mediahuis vandaag. Volgens priester Rik Devillé, de oprichter van de werkgroep mensenrechten in de kerk, gaat het om drie bekende daders die op de lijst staan voor de categorie 75-plus.

Lees meer »