Hét speerpunt waarmee N-VA nog meer naar rechts opschuift: Theo Francken wil een gevangenis bouwen in Kosovo

N-VA wil een gevangenis in Kosovo bouwen om gevangenen zonder papieren in onder te brengen. Het moet de gevangenissen ontlasten én kadert in de asielstop die Theo Francken bepleit.

 

Meer krantenkoppen in België

Quiz – Hoe goed ken jij Zedelgem?

Hoe goed ben jij vertrouwd met het reilen en zeilen in Zedelgem en de deelgemeenten? Ga je al eens op café? Heeft het kasteel van Loppem geen geheimen voor je? Waag dan je kans in deze gemeentequiz van Zedelgem. Succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Zedelgem? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fietsster (31) gewond na aanrijding met wagen in Roeselare

Op het kruispunt van de Ardooisesteenweg met de Fabrieksstraat in Roeselare kwam het vrijdagochtend omstreeks 7 uur tot een aanrijding tussen een fietser en een personenwagen. De fietsster, een 31-jarige vrouw uit Roeselare, kwam ten val en geraakte daarbij gewond.
The post Fietsster (31) gewond na aanrijding met wagen in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Antwerps Sint-Jansplein stroomt vol voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”

Onder een stralende lentezon zakken duizenden mensen vandaag af naar het Antwerpse Sint-Jansplein voor ‘505-concerten voor Menselijkheid’. Nog tot vanavond draven meer dan 60 muzikanten en sprekers op om op te roepen tot een “meer menselijke samenleving en beleid”, in de aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. “We willen, los van partijpolitiek, klaar en duidelijk het signaal geven”, zegt

Lees meer »

Vliegen op Londen vanuit Antwerpen niet meer mogelijk

Begin 2023 heropende de “iconische verbinding” tussen London City Airport en Antwerpen. Door personeelstekort bij de Luxemburgse luchtvaartmaatschappij Luxair zal het traject opnieuw worden geschrapt vanaf juni. Dat bevestigt de luchthaven van Deurne.

Lees meer »

Jooniek legt eerste steen van nieuwe vleugel van Chiroheem

Jongenschiro Jooniek legde de symbolische eerste steen voor de uitbreiding van ’t Okkernotje, zijn heem in de Vyvestraat. “Aan de rechterkant van ’t Okkernotje wordt een nieuwbouw opgetrokken”, vertelt volwassen begeleider Emmanuel Van den Bulcke. “In de nieuwbouw krijgen De Sloebers, de afdeling voor kinderen uit het tweede leerjaar die pas sedert een aantal jaren
The post Jooniek legt

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Izegem?

Hoe goed ken jij het reilen en zeilen in Izegem, Kachtem en Emelgem? Ben je thuis in het plaatselijke horecaleven? Heeft het lokale voetbal voor jou geen geheimen? Weet je wie Regina Vandaele was? Waag dan je kans in de Izegemse gemeentequiz. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Izegem? appeared first on KW.be.

Lees meer »