Familie verzamelt voor gender reveal, maar geslacht van de baby is niet de grootste verrassing

John en Kirsten Young hebben hun familie enorm verrast tijdens een originele gender revealparty. Het Amerikaanse koppel uit LA had elke gast een cocktail gegeven die het geslacht van de toekomstige baby zou verklappen. De verbazing was bij iedereen dan ook groot toen ze roze én blauw zagen verschijnen. Wat bleek? John en Kirsten verwachten een tweeling, en dat hadden ze nog aan niemand verteld.

 

Meer krantenkoppen in België

JET Symphonic Band met nieuwe dirigent op openluchtconcert in B&B Droomkerke

Na zeven jaar aan het roer van JET heeft Wim Belaen onlangs het dirigeerstokje doorgegeven aan Gilles Demeurisse. De 31-jarige Izegemnaar komt voor het eerst in actie als dirigent van het orkest op 26 mei in de idyllische tuin van B&B Droomkerke in Ruiselede.
The post JET Symphonic Band met nieuwe dirigent op openluchtconcert in B&B Droomkerke appeared first

Lees meer »

Martijn laat in ‘Boer zkt vrouw’ voor het eerst in z’n hart kijken en Robbe en Branko brengen samen de nacht door

“Wij willen weten waar we staan.” Chrissy en Lisanne eisten in ‘Boer zkt vrouw’ duidelijkheid van Martijn. En dus maakte de melkveehouder een definitieve keuze, waarbij hij een verrassende onthulling deed. Ook bij boer Michiel volgde een moeilijk keuzemoment. En Robbe en Branko zetten een volgende stap in hun relatie: voor het eerst brachten zij samen de nacht door.

Lees meer »

Veurnse café-uitbaters breiden hun terrassen uit tot EK-dorp: “Alle matchen van de Rode Duivels zullen hier te zien zijn”

Over precies een maand gaat het EK voetbal van start. De uitbaters van de cafés De Kroon, De Botermand en Furna Pub op de Grote Markt van Veurne bundelen hun krachten om de wedstrijden van de Rode Duivels op een groot scherm te vertonen.
The post Veurnse café-uitbaters breiden hun terrassen uit tot EK-dorp: “Alle matchen van de Rode

Lees meer »

Nieuw Mariabeeld ingezegend in Brugge

Zaterdag is op initiatief van Brugge-Mariastad vzw een nieuw Mariabeeld ingezegend in de Naaldenstraat in Brugge. De inzegening door kanunnik Patrick Degrieck, algemeen directeur van de congregatie zusters O.L.V. van 7 Weeën in Ruislede en lid van de raad van bestuur van vzw Curando O.L.V. van 7 Weeën, vond plaats in aanwezigheid van de bestuursleden van Brugge-Mariastad vzw, buurtbewoners en

Lees meer »

DEBAT VAN DE DAG. Moet de organisatie van het Songfestival volgend jaar anders aangepakt worden?

Optredens die verstoord worden, de deelname van Israël, het weren van de EU-vlag en de diskwalificatie van de Nederlandse artiest Joost Klein. Er komt veel kritiek op de European Broadcasting Union (EBU), de organisatie van het Eurovisiesongfestival. Wat denk jij? Moet de organisatie van het Songfestival volgend jaar anders aangepakt worden? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw

Lees meer »

Dumon Chocolatier in de Doorniksewijk verkoopt huisgemaakt ijs

Zaakvoerder Céline Bergen mocht recent nog maar het kwaliteitslabel ‘100% West-Vlaams’ in ontvangst nemen voor haar Kortrijkse Gulden Spoor praline. “Het is leuk om die erkenning te krijgen. Ik vind het belangrijk om origineel uit de hoek te komen. Vanaf vandaag start ik dus ook met de verkoop van mijn huisgemaakt ijs.”
The post Dumon Chocolatier in de Doorniksewijk

Lees meer »