RWDM-speler Frederic Soelle Soelle (18) nipt ontsnapt aan de dood bij verkeersongeval: “Werd onwel achter het stuur”

De 18-jarige bestuurder die vorige week levensgevaarlijk gewond raakte na een botsing met een vrachtwagen, is profvoetballer Frederic Soelle Soelle van club RWDM in Sint-Jans-Molenbeek. De jonge speler herstelt momenteel van een heupfractuur en gezichtsbreuken, zo meldt zijn club. 

Meer krantenkoppen in België

Burgerbelangen informeert tijdens gemeenteraad in Wingene naar stand van zaken Centrumschool

Fractieleider Fabienne Allaert (Burgerbelangen) interpelleerde tijdens de jongste gemeenteraad naar de stand van zaken omtrent de nieuwbouwplannen van de Centrumschool. Omwonenden hadden beroep aangetekend tegen die plannen, waarna de provincie de vergunning weigerde. Projectontwikkelaar Heem Invest probeert een compromis te vinden.
The post Burgerbelangen informeert tijdens gemeenteraad in Wingene naar stand van zaken Centrumschool appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. “Moet nog beslissen of ik voor klim wissel naar wegfiets”: Uijtdebroeks begint om 16u15 aan tijdrit

De renners krijgen vandaag een tijdrit van 40,6 kilometer voor de wielen geschoven. Na een vlakke aanloop volgt er in het slot een klimmetje van zes kilometer, waarvan vooral de eerste steil (10,7%) omhooggaat. Bouwt Tadej Pogacar zijn voorsprong in het klassement uit? En wat kan onze Cian Uijtdebroeks? Volg de aanloop naar de rit en natuurlijk de etappe in

Lees meer »

LIVE. Interpol stuurt ‘red notice’ uit met betrekking tot ontsnapte gevangene in Normandië

De klopjacht op de 30-jarige crimineel Mohamed Amra – aka ‘De Vlieg’ – en zijn kompanen, die hem gisteren in commandostijl hebben bevrijd, gaat verder. In totaal worden meer dan 450 politieagenten en gendarmes ingezet, “ongezien” in Frankrijk. Er is inmiddels ook een internationaal verzoek uitgestuurd om de opsporing en de aanhouding (red notice) van de ontsnapte gevangene door Interpol.

Lees meer »

Petanqueclub Ter Deeve huldigt kampioenen

De leden van de petanqueclub Ter Deeve vierden onlangs feest. Ze brachten hulde aan hun winterkampioenen van het 34ste speeljaar.
The post Petanqueclub Ter Deeve huldigt kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voetbaltoekomst van Jarric Buysse is uiterst onzeker

Zaterdagavond 3 mei, Royal Knokke FC verslaat kampioen La Louviere met 0-3. De vorige matchen, uit bij Antwerp B en thuis tegen Union Namur, werden ook gewonnen. Na de recente negen op negen, prijken de jongens van T1 Jannes Tant op positie drie.
The post Voetbaltoekomst van Jarric Buysse is uiterst onzeker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sylvie (43) lanceert zelfhulpgroep voor mensen met een eetstoornis: “Ervaring delen met lotgenoten”

Op 1 mei werd ANBN deelwerking Brugge gelanceerd, de West-Vlaamse afdeling van de vereniging voor mensen met een eetstoornis. De 43-jarige Sylvie Thily, die herstellend is van zowel boulimie als anorexia, is samen met twee lotgenoten de drijvende kracht achter de organisatie. “Elke derde woensdagnamiddag van de maand is er een inloopmoment in ontmoetingscentrum De Zorge in Sint-Kruis”, zegt Sylvie.<br

Lees meer »

Dit is het programma van de Europafeesten: nieuwe spiegeltent, expo over 65-jarig bestaan in huis Mulle én Natalia op het marktpodium

In de voorhal van het stadhuis werd dinsdag het volledige programma van de Tieltse Europafeesten op 5, 6 en 7 juli bekendgemaakt. Zo werd onthuld dat Natalia vrijdagavond op het marktpodium staat met haar ‘20 Years Greatest Hits Tour’, al heeft de 65ste editie van het gratis stadsfestival nog veel meer in petto.
The post Dit is het programma

Lees meer »