Paarden lopen los door centrum in Londen: zeker vijf mensen raken gewond

Volgens Britse media lopen er momenteel vijf paarden los in het centrum van Londen. Eén van de paarden zou bedekt zijn met bloed. Het is momenteel nog onduidelijk wat er precies gebeurd is.

 

Meer krantenkoppen in België

Kroongetuige Michael Cohen getuigt tweede dag op rij op proces tegen Trump: “Ik bleef voor hem liegen, omdat hij me beschermde”

De kroongetuige in het proces tegen Donald Trump in New York, zijn gewezen advocaat Michael Cohen, is dinsdag voor de tweede dag op een rij aan het woord. Cohen zei maandag al van Trump de opdracht gekregen hebben om het zwijggeld aan pornoster Stormy Daniels te betalen, en voegde een dag later nog meer details toe aan zijn getuigenis. Trump

Lees meer »

Vechtpartij tussen 4 gedetineerden in gevangenis van Hasselt 

Op de avond van 26 april is het tot een vechtpartij gekomen tussen vier gedetineerden in de gevangenis van Hasselt. Een drietal jonge gevangenen zou het aan de stok gekregen hebben met een 25-jarige gedetineerde. Er is een pv opgesteld. Het onderzoek is in handen van de politiezone Limburg Regio Hoofdstad.

Lees meer »

Vrouw (82) komt om bij woningbrand in Bazel

Dinsdagnamiddag is een vrouw om het leven gekomen tijdens een uitslaande brand in een halfopen bebouwing in de Nieuwe Baan in Bazel. De mug kwam ter plaatse, maar voor de 82-jarige bewoonster kwam alle hulp kwam te laat. Dat wordt bevestigd aan onze redactie.

Lees meer »

Marlin (24) belandt in zee waar het krioelt van de haaien: “Hadden nog gezegd dat het me je gedaan is als je daar invalt”

Marlin Wakeman (24) werkt al een tijdje op een boot en ging de ochtend van 26 april gezwind naar het werk. Maar toen hij aan boord wilde klimmen, zette hij een verkeerde stap en viel hij in het water van de haven. Water waar minstens twintig haaien rondzwommen. “Enkele dagen eerder hadden we onder collega’s nog zitten zeggen dat je

Lees meer »