LIVEBLOG ATALANTA-FIORENTINA. Atalanta wint in de laatste minuten van Fiorentina, De Ketelaere draagt bij aan winst met assist.

Atalanta gaat naar de finale van de Coppa Italia. Het won met 4-1 van Fiorentina, dat het laatste halfuur met tien moest spelen. De ploeg van Bergamo was over heel de wedstrijd baas. De Ketelaere draagde bij aan de winst met een assist voor het tweede doelpunt. Atalanta speelt nu de finale tegen Juventus in het Stadio Olimpico in Rome. 

Meer krantenkoppen in België

De Croo neemt het op voor Van der Straeten: “Alles is in volle transparantie gebeurd”

Eerste minister Alexander De Croo (Open Vld) neemt het op voor minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen). “Alles is in volle transparantie gebeurd”, zegt hij. MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez verklaarde eerder deze week dat er een onderzoekscommissie moet komen naar de manier waarop de verlenging van de kerncentrales is afgehandeld door Van der Straeten en de toenmalige CEO van

Lees meer »

Zeilboot van Staf Versluys gaat (voorlopig) dan toch niet naar Bredene: gouverneur vernietigt beslissing gemeenteraad

De wedstrijdboot waarmee de overleden zeiler en scheepsbouwer Staf Versluys 2 keer rond de wereld is gevaren, komt voorlopig dan toch niet naar Bredene. Het gemeentebestuur had de schenking van de Rucanor Tristar aanvaard, maar de oppositie was daartegen, omdat er volgens hen niet was nagedacht hoeveel het onderhoud van het jacht zou kosten. Ze dienden klacht in bij de

Lees meer »

Ze doet alleen het hoognodige, maar wil toch vergoeding van 1,5 miljoen: Nederlandse Amalia eist dotatie op

Kroonprinses Amalia (20) eist binnenkort dan toch haar dotatie op. Of toch deels, want concreet gaat het ‘enkel’ om haar onkostenvergoeding, die echter 1,5 miljoen euro per jaar bedraagt. Een duidelijk verschil met onze kroonprinses Elisabeth (22), al oordeelt de Nederlandse troonopvolger dat ze steeds meer uitgaven moet doen en dat geld dus nodig heeft. Maar dat roept vragen op

Lees meer »

“Hij begon zich meteen te verontschuldigen”: nieuwe details opgedoken over Songfestivalincident van Joost Klein

Er blijven maar nieuwe details opduiken over het incident tussen Joost Klein en een cameravrouw in de backstage van het Eurovisiesongfestival. Volgens nieuwe informatie die het dagblad ‘Aftonbladet’ te weten kwam, heeft Klein zich na het voorval verschillende keren verontschuldigd. Volgens enkele anonieme bronnen zou Klein meerdere keren “het spijt mij” gezegd hebben.

Lees meer »

KIJK – ‘Supportersgroep’ van Club steekt vuurwerk af bij hotel van Fiorentina

Een ‘supportersgroep’ van Club Brugge stak afgelopen nacht vuurwerk af bij het Van der Valk Hotel Brugge – Oostkamp, waar de spelers van Fiorentina momenteel verblijven. Niet meteen ideaal voor de nachtrust van de Italianen, die woensdagavond aan de bak moeten tegen Club.
The post KIJK – ‘Supportersgroep’ van Club steekt vuurwerk af bij hotel van Fiorentina appeared first

Lees meer »

Acht jaar cel voor uitgeweken Ieperling B.D. voor verkrachting minderjarigen, bezorgde ook beelden kindermisbruik aan Sven Pichal

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft voormalig productieassistent B.D. (36) uit Ieper veroordeeld tot acht jaar cel voor beelden van seksueel kindermisbruik en voor het verkrachten van twee minderjarigen. Hij is een van de mannen die vorige zomer samen met ex-radiopresentator Sven Pichal werden opgepakt. De rechtbank beval ook zijn onmiddellijke aanhouding.
The post Acht jaar cel voor uitgeweken

Lees meer »

Bibliotheek viert 25 jaar op huidige locatie

De Pittemse bibliotheek verhuisde 25 jaar geleden van een tijdelijk onderkomen in de oude jongensschool in de Eikeldreef naar de huidige locatie op het Broeders Maristenplein.
The post Bibliotheek viert 25 jaar op huidige locatie appeared first on KW.be.

Lees meer »