Leen pakt opnieuw uit met Lente in de Vlamingstraat in haar Creatief Huis

Tijdens Lente in de Vlamingstraat kan je verschillende ambachtsmensen ontdekken. “Kunst en ambacht komen in het Creatief Huis van Leen Harinck samen in de Vlamingstraat 17.

Ben je nog op zoek naar een gepast moederdag- of lente/communiegeschenk? Vernieuwing in je interieur nodig? “De Vlamingstraat ontwaakt uit zijn winterslaap en brengt weer creatievelingen samen. Tijdens Lente in de Vlamingstraat heb je ruime keuze om ambachtelijke, originele decoratie aan te kopen, voor elk wat wils. Doe mee aan de kleurwedstrijd ook voor de kids. Koop en win, maak kans op een ambachtelijk verrassingspakket”, klinkt het bij Leen Harinck. Lente in de Vlamingstraat vindt plaats op woensdag 1 mei van 8 tot 18 uur, op vrijdag 3 mei van 9 tot 21 uur en op zaterdag 4 mei van 10 tot 18 uur. (LBR)

Info: Facebookpagina Leen Harinck Creatief Huis

The post Leen pakt opnieuw uit met Lente in de Vlamingstraat in haar Creatief Huis is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Hilde Vautmans (Open VLD) reageert op aantijgingen: “Het ging er soms hard aan toe, maar ik heb iedereen rechtvaardig proberen te behandelen”

Een uitgebreid artikel in Knack verwijt Europarlementslid en lijsttrekker Hilde Vautmans (Open Vld) toxisch leiderschap en het foutief aanwenden van Europese middelen. “Ik kan alle aantijgingen tegenspreken met documenten”, reageert de Truiense politica. En over dat toxisch leiderschap: “Het ging er soms hard aan toe, maar ik heb iedereen rechtvaardig proberen te behandelen.”

Lees meer »

? “Joost Klein is een ongeleid projectiel dat is ontploft”

Afgelopen weekend vond in het Zweedse Malmö de 68e editie van het Eurovisiesongfestival plaats. Het was, zacht uitgedrukt, een bewogen editie. Heeft de organisatie de goede beslissing genomen door de Nederlandse zanger Joost Klein te diskwalificeren na een ‘incident’? Wat met de commotie rond de deelname van Israël? En hoe hard is het imago van het Eurovisiesongfestival geschaad? Showbizzjournalist Mark

Lees meer »

Politie slaat zich door barricade heen en ontruimt pro-Palestijns protest bij Amsterdamse universiteit

In Amsterdam heeft de politie de laatste pro-Palestina-activisten weggehaald van het Binnengasthuisterrein van de Universiteit van Amsterdam (UvA). De politie sleepte de betogers een voor een van de campus af, zag verslaggever van persbureau ‘ANP’. Op en rond het terrein is een ravage aangericht. Overal liggen straatstenen en pallets waarmee de betogers barricades hadden gebouwd. De muren zijn beklad met

Lees meer »

Meryl Streep, koningin van de accenten, wordt in Cannes geloofd voor indrukwekkende acteercarrière

De Amerikaanse actrice Meryl Streep (74) krijgt vanavond tijdens de opening van het filmfestival in Cannes een ere-Gouden Palm. Streep is een Hollywoodlegende, heeft een recordaantal Oscarnominaties en wordt wel eens omschreven als de koningin van de accenten. Van een authentiek Pools accent tot British English, ze brengt het allemaal even overtuigend. Ze wordt geloofd voor haar bijdrage aan de

Lees meer »

Politie houdt vinger aan de pols na zware vechtpartij tussen Roma-clans in Sint-Niklaas: “Aanleiding was liefdeskwestie”

Goed tien dagen na de zware vechtpartij in de Breedstraat in Sint-Niklaas, waar twee Roma-families het met elkaar aan de stok kregen, is er meer duidelijkheid over de aanleiding. Alles blijkt te draaien om een liefdeskwestie die een familie uit het Gentse ‘geregeld wilde zien’, en waarvan nu ook beelden opgedoken zijn. De politie kwam massaal tussenbeide en houdt ook

Lees meer »

Deskundige moet onderzoeken of man gehoorschade opliep na gevecht in Nieuwpoort

De strafrechter in Veurne heeft een deskundige aangesteld in de zaak van een 22-jarige man die twee ‘vrienden’ in elkaar sloeg in een hotelkamer in Nieuwpoort. Een van de slachtoffers stelt dat hij door de klappen gehoorschade heeft en dat moet de dokter nu onderzoeken.
The post Deskundige moet onderzoeken of man gehoorschade opliep na gevecht in Nieuwpoort appeared

Lees meer »