Franse en Duitse politie rollen pedofiel netwerk op: negentien arrestaties bij huiszoekingen

Bij grootschalige huiszoekingen in een pedofilie-onderzoek in Frankrijk en Duitsland zijn negentien verdachten opgepakt. Ze worden verdacht van het verwerven, bezitten en verspreiden van beelden van seksueel kindermisbruik. Dat zeggen het openbaar ministerie en de politie van Hannover woensdag.

 

Meer krantenkoppen in België

Brian Riemer “kan niet wachten” tot “finale” tegen Club Brugge, Verschaeren wil niet over de titel spreken: “Het is nog te vroeg”

Anderlecht is opnieuw – voorlopig – leider. Paars-wit versloeg in eigen huis Racing Genk met 2-1, al maakte de thuisploeg het zichzelf nog knap lastig is het slot. De blik gaat nu al op de wedstrijd tegen Club Brugge. Voor heel Anderlecht zal dat dé finale worden, blijkt uit de reacties. “Als Club nu wint, gelijkspeelt of verliest, zondag wordt

Lees meer »

Van Napoleon tot koning Albert I en Queen Elizabeth: koninklijke menu’s geven favoriete maaltijden van de royals prijs

Een culinaire wereldprimeur: dat is de veiling die op 31 mei in Parijs zal plaatsvinden. Een collectie van maar liefst 4.000 keizerlijke, presidentiële en koninklijke menu’s zal onder de hamer gaan, met prijzen tot wel 1.500 euro per stuk. En die menu’s geven volgens ‘Sudinfo’ heel wat geheimen prijs. Van het diner dat onze koning Albert I voorgeschoteld kreeg in

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. Narvaez gaat solo, Merlier moet de rol lossen

Napels zien en dan sterven. De negende etappe van de Giro voert de renners naar de havenstad in het zuiden van Italië. Na een vlakke aanloop volgt er een golvende finale met enkele korte klimmetjes. Voor de rasechte sprinters wordt het naar alle waarschijnlijkheid iets te lastig. Wie pakt de ritzege in Napels? Volg de aanloop naar de rit en

Lees meer »

Mandel United schenk klare wijn na de degradatie: “De blijvers blijven en de nieuwkomers komen”

Mandel United heeft na een sterke heenronde de degradatie uiteindelijk niet kunnen vermijden. Maar de club maakt zich sterk om volgend seizoen met een uitgebalanceerde kern aan het seizoen in derde afdeling te starten. “Alle jongens die hun woord hadden gegeven blijven ook, ook de nieuwkomers zetten de stap naar Mandel.”
The post Mandel United schenk klare wijn na

Lees meer »

Jacques (73) vertrekt voor de vijftigste keer vanuit Wakken op Hallebedevaart: “Na mijn huwelijksfeest ben ik de groep nog achterna gefietst”

Ruim 4.200 kilometer. Dat is de afstand die Jacques Verbeure (73) in totaal afgelegd zal hebben als hij er komend weekend in slaagt voor de vijftigste (!) keer de jaarlijkse bedevaart vanuit Halle naar Wakken af te leggen. Die traditie volgt hij al sinds zijn achttiende.
The post Jacques (73) vertrekt voor de vijftigste keer vanuit Wakken op Hallebedevaart:

Lees meer »