Eerste realitycheck in ‘Blind gekocht’ is een feit: “Eén van jullie zal moeten inbinden”

“Ik kan niet geloven dat wij zo’n mooi huis hebben.” De eerste uitdaging van het zesde seizoen van ‘Blind gekocht’ – een droomwoning vinden voor Mevin en Pieter – hebben de experts tot een goed einde gebracht, maar ze blijven worstelen met hoge eisen die Heike en Gert-Jan stellen. Zij worden daarom gedwongen om een keuze te maken. 

Meer krantenkoppen in België

Onbekende Vlamingen worden gedropt in de wildernis van het Hoge Noorden in nieuwe programma ‘Alone’

Moederziel alleen overleven in de wildernis: dat is het concept van het nieuwe programma ‘Alone’ van Play 4 en Streamz. Onbekende Vlamingen worden gedropt in een afgelegen gebied in het Hoge Noorden, zonder smartphone, zonder voedsel, zonder contact met andere kandidaten en zelfs zonder filmploeg. Wie dit “ultieme survivalavontuur” wil aangaan, kan zich vanaf nu inschrijven.

Lees meer »

Van Maria tot Madeleine en Claire

We konden volgend viergeslacht vastleggen in Sint-Eloois-Winkel: Michèle Devos (32), Claire Beernaert (4 maanden), Maria Verschoot (88), Madeleine Beernaert (4) en Marijke Joye (61).
The post Van Maria tot Madeleine en Claire appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koetsier Guy Hoste drukt zijn stempel op het toerisme in Tieltse regio met de komst van Brugse paardentram nadat hij ook al B&B opende

Met een authentieke Brugse paardentram de toeristische troeven van Tielt ontdekken? Het kan deze zomer dankzij een unieke samenwerking tussen de Tieltse Gidsenkring en Guy Hoste. Al is de tram lang niet de enige bijdrage van de veelzijdige Ruiseledenaar aan het toerisme in de regio. “Toen ik hier twee jaar geleden kwam wonen ben ik meteen verliefd geworden op de

Lees meer »

Google-zoekopdracht verbruikt minder energie dan vraag aan ChatGPT: “Gebruik ook eens de saaie oplossing”

Artificiële Intelligentie (AI) doet de energieconsumptie sterk stijgen. Er wordt voorspeld dat AI tegen 2030 dubbel zoveel energie zal verbruiken als heel Frankrijk. Dat is een groot probleem in de strijd tegen klimaatverandering. Niet alleen het transport zal door de opbloei van elektrische wagens meer elektriciteit verbruiken, AI zal dat in de toekomst ook doen. Een oplossing? Het gebruik van

Lees meer »

Vijf maanden na veroordeling voor stalking ex staat veertiger opnieuw terecht: “Een lammetje wordt een ‘war machine’”

“How does it feel to be hunted?” Ondanks een recente veroordeling voor stalking van zijn ex-vriendin bleef een 43-jarige man uit Zwevegem maar doorgaan. De boodschap in een brief die hij haar stuurde, liet niets aan de verbeelding over. “Maar enkele maanden in de cel zullen niet helpen, enkel begeleiding”, aldus zijn advocaat.
The post Vijf maanden na veroordeling

Lees meer »

Eerste steen van Scharphoutcomplex is gelegd in Lissewege

In Lissewege werd vanmorgen de eerste steen gelegd van de nieuwe Scharphoutsite die gebouwd wordt op de terreinen waar de Rijksschool vroeger stond, waarvan de lokalen lang gebruikt werden door tal van verenigingen. De materialen van de afbraak worden gebruikt voor de nieuwbouw.
The post Eerste steen van Scharphoutcomplex is gelegd in Lissewege appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jan Lievens en Joke Verhelst uit Koekelare op nationale Open Vld-lijst: “Plicht om partij te steunen”

Op vraag van de lijsttrekkers Vincent Van Quickenborne en Jasper Pillen heeft het bestuur van Open Vld Koekelare Jan Lievens en Joke Verhelst voorgedragen als kandidaten voor de nationale verkiezingen in juni 2024. Beide kandidaten komen uit een donkerblauwe familie en zijn liberalen pur sang.
The post Jan Lievens en Joke Verhelst uit Koekelare op nationale Open Vld-lijst: “Plicht

Lees meer »