Brand woedt in centrum van Geel: “Sluit je ramen en deuren”

In de Verbueckenstraat in het centrum van Geel is woensdagmiddag een brand uitgebroken. De hulpdiensten vragen om ramen en deuren te sluiten. 

Meer krantenkoppen in België

Ondanks druk van Vlaams Belang-politicus krijgt weggenomen kunstwerk plaats op andere expo: “We zijn het niet eens met censuur”

Ter ere van haar vijfjarige bestaan organiseerde serviceclub Spectrum uit Ronse afgelopen weekend een tentoonstelling. Karel Thienpont uit Maarkedal is één van de circa twintig artiesten die er hun werk aan het grote publiek mochten tonen. Een van zijn werken, een keramische pot met een politieke boodschap, moest verwijderd worden onder druk van Erik Tack. Het voormalig parlementslid voor Vlaams

Lees meer »

Tweede editie van A Taste of Design in Aarsele op zondag 26 mei

Na een eerste succesvolle editie in november vorig jaar krijgt ‘A Taste of Design’ een vervolg. Dit keer bundelen vier lokale ondernemers uit de regio Aarsele-Vinkt de krachten. Op zondag 26 mei kan je op Wijndomein Hoogenhove genieten van designoutdoormeubelen, een glaasje schuimwijn, een scheutje olijfolie en een vleugje avontuur.
The post Tweede editie van A Taste of Design

Lees meer »

Fulltime godsdienstleraar én cafébaas in ‘t Fonteintje: “Ik ben de goedkoopste psycholoog in de streek”

Sander en Sue Ellen zijn in café ’t Fonteintje aan hun laatste maanden bezig, maar daarna verkassen ze naar De Nieuwe Muide. Het jonge koppel combineert het horecaleven met een fulltime job. “We werken graag en ik heb weinig slaap nodig”, verduidelijkt Sander.
The post Fulltime godsdienstleraar én cafébaas in ‘t Fonteintje: “Ik ben de goedkoopste psycholoog in de

Lees meer »

Beloften KSC Blankenberge winnen Beker Aerts

De beloften van KSC Blankenberge hebben de Beker Aerts gewonnen, na winst in de finale tegen KVC Wingene met 1-3. Een mooie bekroning voor het jonge team, dat een moeilijke competitiestart kende.
The post Beloften KSC Blankenberge winnen Beker Aerts appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwpoort viert status als trotse vissersstad met Visserijfeesten

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei 2024 organiseert stad Nieuwpoort, samen met Promovis vzw, de jaarlijkse Visserijfeesten. Op de site rond het vissersschip Surcouf en in de stedelijke vismijn staat heel wat leuks op het programma. Je kunt er terecht voor belevingsactiviteiten rond de visserij en de zee, boeiende rondleidingen, heerlijke visgerechten, leuke muziekoptredens en nog veel

Lees meer »