Toeriste (31) overlijdt nadat ze struikelt en in 76 meter diepe actieve vulkaan valt

Een 31-jarige toeriste is op wel erg tragische wijze om het leven gekomen. Toen ze in het Indonesische Banyuwangi achteruit stapte om te poseren voor een foto, stortte ze 76 meter diep een actieve vulkaan in.

 

Meer krantenkoppen in België

Ilse Mertens uit Heule is gezins- en kinderfotografe bij Créalie

Ilse Mertens (40) is een nieuwe Kortrijkzaan. Ze is afkomstig van Ronse. Sinds augustus 2023 woont ze samen met partner Shana Devolder (35) in Heule. Samen hebben ze een dochter Alexine. Ilse studeerde grafische en digitale media aan de Arteveldeschool in Gent.
The post Ilse Mertens uit Heule is gezins- en kinderfotografe bij Créalie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fietsster (31) gewond na aanrijding met wagen in Roeselare

Op het kruispunt van de Ardooisesteenweg met de Fabrieksstraat in Roeselare kwam het vrijdagochtend omstreeks 7 uur tot een aanrijding tussen een fietser en een personenwagen. De fietsster, een 31-jarige vrouw uit Roeselare, kwam ten val en geraakte daarbij gewond.
The post Fietsster (31) gewond na aanrijding met wagen in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boete voor kopstuk extreemrechtse Duitse partij AfD na nazileus

Een vooraanstaand lid van de Duitse extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD), Björn Höcke, heeft een boete gekregen voor een verboden nazileus. Een rechtbank in het Oost-Duitse Halle veroordeelde de politicus tot een geldstraf van 13.000 euro voor het gebruik van de spreuk “Alles für Deutschland” (“Alles voor Duitsland”) tijdens een toespraak drie jaar geleden.

Lees meer »

Zowel de advocaat als ‘de gewone werkmens’ draagt zondag een paars-witte sjaal: hoe Anderlecht toeleeft naar belangrijkste match in zeven jaar

RSC Anderlecht houdt de adem in. Paars-wit is twee wedstrijden van negentig minuten verwijderd van de landstitel. Zaterdagavond werd in een bijwijlen uitzinnig sfeertje gewonnen van Racing Genk. Maar het moet nóg straffer. Het Lotto Park maakt de borst nat voor de komst van Club Brugge, komende zondag. The roof will be on fire.

Lees meer »

KV Oostende vraagt faillissement aan, bewindvoerder messcherp voor eigenaar Conway: “Elke emotie is hem vreemd”

Het doek valt binnenkort officieel voor KV Oostende. Op 3 juni zal bewindvoerder Werner Van Oosterwyck het faillissement aanvragen. Dat heeft de club donderdagnamiddag gecommuniceerd. In een communiqué is Van Oosterwyck snoeihard voor de Amerikaanse eigenaar Paul Conway. “De vraag is of deze man niet zou moeten worden verbannen uit de internationale voetbalwereld.”

Lees meer »

Cercle Brugge-goalgetter Kévin Denkey wint de 33e Ebbenhouten Schoen

Cercle Brugge-goalgetter Kévin Denkey is de winnaar van de 33e editie van de Ebbenhouten Schoen. Dat heeft de organisatie van de jaarlijkse verkiezing voor de beste voetballer van Afrikaanse afkomst in de Jupiler Pro League maandagavond bekendgemaakt tijdens een gala in het Tangla Hotel in Sint-Lambrechts-Woluwe. De 23-jarige Togolees haalde het voor de andere genomineerden Mohamed Amoura (Union), Bilal El

Lees meer »