LIVEBLOG NBA PLAYOFFS. LeBron James na tweede en ultieme verlies Lakers in Denver woedend op VAR in NBA: “What the f***”

Balen voor Toumani Camara (23) in de NBA. Door een gebroken rib en een scheurtje in de nier zit zijn seizoen erop. Wel ontving hij van zijn club Portland Trail Blazers een award voor zijn inzet op én naast het veld. Volg het nieuws uit de playoffs van de Amerikaanse basketbalcompetitie op de voet hieronder! 

Meer krantenkoppen in België

Maasmechelen moet organisator van Rommelrock dan toch 450.000 euro schadevergoeding betalen 

De gemeente Maasmechelen moet een schadevergoeding van 450.000 euro betalen aan de organisator van het Metal festival Rommelrock. Koen Haerden organiseerde het festival jarenlang, tot hij in 2013 geen vergunning meer kreeg, omdat hij volgens een politierapport connectie zou hebben met illegale motorbendes. In 2018 haalde Haerden al eens zijn gelijk, nu oordeelt het Hof van Beroep in Gent opnieuw

Lees meer »

WTC Raversijde kiest voor stevige rit naar Westhoek

Op 1 mei trok wielertoeristenclub Raversijde erop uit. De groep reed naar het kunstendorp Watou. In deze Poperingse deelgemeente hielden de wielrenners halt in horecazaak ‘De Helleketel’, om er te genieten van een ‘boerestute’ met kaas, paté of hesp. Na de rit van 130 km volgde een losse babbel in clublokaal ‘Runway’, vlak bij de Oostendse
The post WTC

Lees meer »

Boeiende verhalen over Huwynsbossen/Ter Kerst in gids

Het Regionaal Landschap West-Vlaamse Hart bracht in samenwerking met onder andere de gemeenten Lichtervelde en Hooglede het boek ‘Gebiedsverkenning Huwynsbossen/Ter Kerst’ uit. Auteur van het boek is oud-Lichterveldenaar Marijn Follebout.
The post Boeiende verhalen over Huwynsbossen/Ter Kerst in gids appeared first on KW.be.

Lees meer »

Soedanese rebellen voeren etnische zuivering uit in West-Darfoer, zegt Human Rights Watch in nieuw rapport

In de Soedanese deelstaat West-Darfoer maken rebellen van de Rapid Support Forces zich schuldig aan etnische zuivering, zo stelt Human Rights Watch (HRW) in een nieuw rapport. De mensenrechtenorganisatie roept de Verenigde Naties en de Afrikaanse Unie op om onmiddellijk een wapenembargo tegen heel Soedan in te stellen, de geweldplegers te vervolgen en een missie te lanceren om burgers te

Lees meer »

Bedrijven richten steeds meer hun eigen academies op: “Als je innovatief wil blijven, moet je beseffen dat je niet alles zelf kan en weet”

Every day is a school day. Neem dat maar letterlijk. Als je de schoolbanken verlaat, is het leerproces bijlange nog niet voorbij. Meer zelfs, soms begint het pas écht eens je je eerste stappen op de werkvloer zet. Bedrijven omarmen en cultiveren deze evolutie.
The post Bedrijven richten steeds meer hun eigen academies op: “Als je innovatief wil blijven,

Lees meer »