Handelaars van Jacob’s Conceptstore schrijven open brief: “Nieuwe winkels openen, maar wij hebben nog 45.000 euro tegoed”

Tien handelaars van winkelketen Jacob’s Conceptstore doen in een open brief hun beklag over wanbetalingen door de keten. “De zaakvoerder opent nieuwe winkels, maar wij hebben nog 45.000 euro tegoed”, klinkt het. Toch staat al een nieuwe winkel in Kapellen op til.

 

Meer krantenkoppen in België

Opa (80) riskeert tien jaar cel voor verkrachten van kleinkind op vakantie: “Ik wilde haar tonen dat je ook op een liefdevolle manier seks kan hebben”

Voor een tachtiger uit Begijnendijk heeft het Leuvense openbaar ministerie tien jaar opsluiting gevraagd. De opa verkrachtte zijn kleinkind meermaals, dat gaf hij ook zelf toe. Maar dat hij haar jarenlang misbruikte, ontkende Adrien P. voor de rechter. “Op vakantie in Spanje lagen de smaakcondooms klaar”, reconstrueerde het parket de feiten. De man werd – nota bene – door zijn

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Plantrekkers

01:00 De doorrekening van partijprogramma’s door het Federaal Planbureau heeft weer veel meer aandacht gekregen dan ze verdient. We zullen niet blijven herhalen dat ze daar niet kunnen rekenen, moeder snijd…

Lees meer »

Mollenvanger Marc Denys in gesprek met de winnaar van De Mol 2024

Het spel is gespeeld: de Mol is ontmaskerd en dit is de winnaar van het 12e seizoen. OPGELET, SPOILER ALERT! In de finale van ons favoriet programma is Senne ontmaskerd als het Molletje van dit seizoen. Bernard kroonde zich tot winnaar. Hij haalde het van Michaël en gaat met de groepspot van 24.160 euro naar huis.
The post Mollenvanger

Lees meer »

Lenteconcert KHSB gaat de Franse toer op

Koninklijke Harmonie Steeds Beter organiseert op zaterdag 25 mei om 18 uur hun jaarlijks lenteconcert in sporthal De Vlaschaard in Sint-Baafs-Vijve. Dit jaar gaan ze de Franse tour op met Vive la Musique.
The post Lenteconcert KHSB gaat de Franse toer op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Raad voor Vergunningsbetwistingen vernietigt vergunning voor windmolens in Pittem: “Hopelijk was dit de laatste veldslag”

Op Pittemberg is Luminus gestart met het opruimen van het steenpuin dat de windmolenbouwer er eind november zelf legde. Dat puin diende voor de grondwerken voor de bouw van een windturbine, maar het gemeentebestuur stapte naar de Raad voor Vergunningsbetwistingen en die liet de werken quasi meteen stil te leggen. Die Raad heeft nu de omgevingsvergunning vernietigd.
The post

Lees meer »

Bruggeling (52) krijgt tien jaar zwembad- en speelpleinverbod voor betasting tienjarig meisje in Bredene: “Ik ben wat onvoorzichtig geweest”

Zestien jaar nadat hij een jarenlange celstraf kreeg opgelegd voor de verkrachting van zijn eigen dochter betastte Ronny D. (52) een 10-jarig meisje in het zwembad van Bredene. Naar eigen zeggen wou de Bruggeling haar enkel op een drijfmat helpen, maar was hij daarbij wat ‘onvoorzichtig’. De rechtbank achtte de feiten bewezen, maar stuurt D. niet opnieuw naar de cel.

Lees meer »

Aagje Vanthomme over Songfestival: “De camera van de vrouw zou zelfs stuk zijn volgens bepaalde bronnen”

VTM NIEUWS-reporter Aagje Vanthomme is terug uit Malmö. Ze blikt terug op een bewogen editie van het Songfestival en vertelt ons meer over het ‘incident’ met Joost Klein. “Volgens bepaalde bronnen bij de Zweedse krant Atfonbladet zou Joost toch agressiever zijn geweest dan de Nederlanders zeggen.” De camera van de vrouw zou zelfs stuk zijn, maar dat wordt vooralsnog niet

Lees meer »

Striptekenaar Mario Boon bundelt oorlogsverhalen over Fort Eben-Emael in nieuw album: “Dit mag nooit vergeten worden”

Striptekenaar en uitgeweken Truienaar Mario Boon (50) heeft zijn nieuw album ‘Vreemde vogels boven Eben-Emael voorgesteld in het Fort Eben-Emael. In zijn nieuw werk gaat Boon dieper in op de brutale Duitse inval – vandaag precies 84 jaar geleden – die de moderne oorlogsvoering voorgoed zou veranderen. "Een verzameling verhalen die nooit vergeten mag worden", vindt Boon.

Lees meer »