“Dit gaat over iemands speeltje zijn”: Taylor Swift onthult échte betekenis achter liedjes van haar nieuw album

Taylor Swift (34) heeft genoeg van de speculaties en geeft tekst en uitleg over haar nieuwe album ‘The Tortured Poets Department’. Swifties hadden zelf al conclusies getrokken, maar nu geeft de zangeres exclusief voor abonnees van Amazon Music haar visie op vijf nummers. 

Meer krantenkoppen in België

Assisen Spuikommoord: Al-Baghdadi opnieuw verhoord door de voorzitter

Op het assisenproces tegen Khaldoon Al-Baghdadi (42) zijn donderdagochtend de getuigenverhoren afgerond. De speurders gaven toelichting bij de levensloop en het karakter van de betrokkenen. De beschuldigde werd ook nog kort verhoord door de voorzitter.
The post Assisen Spuikommoord: Al-Baghdadi opnieuw verhoord door de voorzitter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aanslag op Joods Museum dompelde België tien jaar geleden in een diepe rouw

Vandaag, op 24 mei, is het exact tien jaar geleden dat Mehdi Nemmouche vier mensen doodschoot in het Joods Museum in Brussel. De Franse Syriëstrijder werd daarvoor in 2019 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Tien jaar na datum timmert het Joods Museum verder aan zijn missie van het openstellen en delen van culturen, ondanks de moeilijkheden die de huidige spanningen

Lees meer »

Voordracht over Vlamingen en Walen bij Marnixring Ieper-Westland

Marnixring Ieper-Westland mocht Christophe Deborsu en Annick De Wit ontvangen in Ieper. Ze gaven een interactieve causerie over de gelijkenissen en verschillen tussen Walen en Vlamingen. Het was de derde activiteit naar aanleiding van het vijftigjarig bestaan van Marnixring-Westland. Op de foto herkennen we v.l.n.r. Lieven Delvoye (protocolmeester), Pieter Desmet (webmaster), Wim Morlion (ondervoorzitter), Christophe
The post Voordracht over

Lees meer »

Onze F1-watcher ziet hoe Jos Vertappen voor het eerst sinds Bahrein opnieuw in de paddock opduikt: “De rust is nog niet teruggekeerd”

Onze Formule 1-watcher houdt ook in Monaco zijn dagboek bij. Hij ziet hoe Jos Verstappen, de vader van Max, voor het sinds lang opnieuw opduikt in de paddock. “Hij brengt opvallend veel tijd door in het gezelschap van Helmut Marko, de 80-jarige sportieve adviseur van Red Bull. Marko zit inderdaad in het kamp van de Verstappens, in wat volgens ingewijden

Lees meer »

‘Sing Again’-finalist Dean kijkt terug op ‘Idool’: “Fans slingerden beha’s en slipjes op podium of briefjes met gsm-nummers”

Na z’n winst in ‘Idool’ in 2007 groeide Dean Delannoit (35) uit tot hét meisjesidool van Vlaanderen. “Ik moest in die periode handtekeningen zetten op vreemde plaatsen en kreeg veel pikante foto’s”, verklapt hij. Zeventien jaar later maakt de zanger opnieuw indruk in ‘Sing Again’. Wat deed hij in tussentijd? En waarom stopte het grote succes plots? “Van muziek alleen

Lees meer »

Witte merel gespot in tuin in Deinze

De witte merel op de foto komt sinds enkele maanden op bezoek in een tuin in Deinze. Zo’n witte merel is erg uitzonderlijk. Door een genetische afwijking maakt de vogel niet voldoende zwart pigment aan.

Lees meer »

Nvidia de spade, Jensen het goudblokje

20:55 De grootste frustratie bij beleggers is momenteel het niet – of niet meer – bezitten van dat ene ultieme droomaandeel. Maar in de luwte bloeit een Belgisch-Deense AI-parel die meer deelt met Nvidia da…

Lees meer »