18-jarige jongeman die na zware botsing even in levensgevaar verkeerde, is profvoetballer van RWDM

Een week geleden botste een personenauto frontaal met een vrachtwagen op de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek. De bestuurder van de auto verkeerde toen even in levensgevaar, maar overleefde de klap wel. Nu blijkt dat de bestuurder van de wagen de 18-jarige profvoetballer Frederic Soelle Soelle was.

 

Meer krantenkoppen in België

Zonovergoten grensoverschrijdende Tabaksstoet lokt heel wat toeschouwers

Dankzij het mooie weer lokte de grensoverschrijdende Tabakstoet met start op de Steenakker in Wervik en aankomst in Wervicq-Sud donderdagnamiddag veel volk. Helaas was de inbreng van verenigingen, clubs en jeugdbewegingen uit de Tabaksstad zelf weer heel beperkt. Het lukt maar niet om hen te motiveren deel te nemen.
The post Zonovergoten grensoverschrijdende Tabaksstoet lokt heel wat toeschouwers appeared

Lees meer »

Lang geleden maakte Niels Destadsbader Jelle Cleymans uit voor ‘loser’ en ‘broekschijter’: “Amai, dat was ik helemaal vergeten”

Ondertussen zijn Jelle Cleymans (38) en Niels Destadsbader (35) dikke vrienden die samen ‘14-18’ gaan spelen, maar in 2007 was dat lang niet het geval. Toen joelde Niels Jelle – tijdens een edelfiguratie bij ‘Spring’ – uit met straffe taal als ‘loser’ en ‘broekschijter’. Tijdens de eerste repetitie van de spektakelmusical confronteert reporter Jarne de heren met de beelden. “Ik

Lees meer »

Union is gewapend om aan de Belgische top te blijven

Dat succes bevestigen niet eenvoudig is, toont regerend landskampioen Antwerp. Maar Royale Union Saint-Gilloise bestormt al drie jaar de Belgische voetbalhemel en lijkt gewapend om een terugval te vermijden. Daarbij schuwt het bestuur de onpopulaire beslissingen niet.

Lees meer »

In deze Limburgse gemeente haalde Vlaams Belang in 2019 de meeste stemmen. Niemand weet waarom. Of toch wel?

Waar heeft Vlaams Belang bij de laatste federale verkiezingen in Limburg het hoogst gescoord? Niet in een mijngemeente, niet in een centrumstad, wel in…. Ham, waar maar liefst 26 procent voor de extreemrechtse partij koos. Het lijkt een mysterie, Vlaams Belang valt er lokaal niet meteen op, er is niet meteen een andere uitleg voor dat cijfer. Of toch wel?

Lees meer »

Wetenschappers ontdekken alfabet bij potvissen: “Niet enkel mensen beschikken over complex communicatiesysteem”

Is de mens in staat om te communiceren met dieren door artificiële intelligentie? Wetenschappers beweren dat dat in de toekomst misschien wel mogelijk is. Meer nog: een team van onderzoekers heeft met behulp van AI de geluiden van potvissen kunnen ontcijferen. Hun complexe communicatie zou zelfs vergelijkbaar zijn met menselijke communicatie. “Dat trekt het idee in twijfel dat enkel mensen

Lees meer »

Boho Village Experience pakt uit met openluchtzwembad en EK-matchen Rode Duivels op groot scherm

Op vrijdagavond 17 mei opent pop-upzomerbar Boho Village Experience voor de vierde keer de deuren in Blankenberge. Naast zwoele beats en voetbal op groot scherm, kan je er dit jaar voor het eerst ook genieten van een frisse plons in het openluchtzwembad. “Uniek aan onze kust.”
The post Boho Village Experience pakt uit met openluchtzwembad en EK-matchen Rode Duivels

Lees meer »