Voorlopig geen licenties voor Oostende, Francs Borains en Patro Eisden, Antwerp krijgt boete van 50.000 euro

De licentiecommissie van de KBVB heeft haar beslissingen voor het seizoen 2024-2025 bekendgemaakt. Alle clubs uit de Jupiler Pro League kregen hun proflicentie, in de Challenger Pro League zijn er drie clubs die nog werk aan de winkel hebben. KV Oostende sleept schulden met zich mee, terwijl Francs Borains enkele documenten over betalingen niet kon voorleggen. Patro Eisden diende een “quasi leeg dossier” in. 

Meer krantenkoppen in België

Pascale Callens (58) opent café ‘t Ezelpoortje

In de Ezelstraat 155 opende Pascale Callens (58) café ‘t Ezelpoortje. “Voor mij is het belangrijk dat ook dames, die eens alleen iets komen drinken zich welkom en op hun gemak voelen”, zegt Pascale, die dien als zaalverantwoordelijke bij Oud Gemeentehuis werkte.
The post Pascale Callens (58) opent café ‘t Ezelpoortje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw veroordeeld omdat ze geld van vervalste overschrijvingen ontving

Een 37-jarige vrouw uit Wemmel heeft vier maanden cel met uitstel en 800 boete gekregen wegens oplichting. C.B. liet geld van overschrijvingen die uit brievenbussen uit Koksijde werden gestolen, en daarna vervalst werden, op haar rekening overschrijven, om dat geld dan aan een andere man te betalen.
The post Vrouw veroordeeld omdat ze geld van vervalste overschrijvingen ontving appeared

Lees meer »

Buitenlandse Molenspurters presteren sterk

Bij de Molenspurters rijden dit seizoen enkele buitenlandse junioren. Roei Edinger uit Israël schonk het team een UCI-zege in Frankrijk. Zijn landgenoot Dvir Lavi werd tweede in de kermiskoers in Tielt. En Nikolas Klimavicius, een Litouwer, was de sterkste in Edewalle.
The post Buitenlandse Molenspurters presteren sterk appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zusters die het beste nastreven”: Soroptimisten Veurne-Westhoek vieren vijftigste verjaardag

Op 27 april 1974 werd de serviceclub SIB Veurne-Westhoek boven de doopvont gehouden en kreeg ze als zeventiende club in België het officiële erkenningscharter. Dit jaar viert de Soroptimistenclub Veurne-Westhoek dus haar vijftigste verjaardag.
The post “Zusters die het beste nastreven”: Soroptimisten Veurne-Westhoek vieren vijftigste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dominiek Savio begraaft tijdscapsule die pas in 2058 weer opgegraven zal worden: “Een boodschap van hoop voor de toekomst”

Vorige dinsdag stond het jaarlijkse feest van Dominiek Savio helemaal in het teken van ‘Back To The Future’. Hoogtepunt van de dag was het begraven van een tijdscapsule aan het kasteel. Die zal pas in 2058, op de honderdste verjaardag van Dominiek Savio, weer opgegraven worden.
The post Dominiek Savio begraaft tijdscapsule die pas in 2058 weer opgegraven zal

Lees meer »

Francesco Planckaert toont in primeur zijn nieuwe woonbus: “We willen hiermee zo snel mogelijk naar de camping van Staf Coppens”

Drie slaapkamers, een doucheruimte met toilet, een keukentje en een kacheltje: de oude reisbus die Francesco Planckaert (42) en zijn gezin ombouwden tot een camper, biedt alle comfort. De bus dient niet alleen voor eigen gebruik, maar zal je ook kunnen huren als vakantiewoning, onthult Francesco in ‘Dag Allemaal’ tijdens een exclusieve rondleiding.

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. Fenomenale Ganna rolt voorlopig iedereen op, Pogacar om 16u24 aan zet – Volg de tijdrit op VTM en VTM GO

De renners krijgen vandaag een tijdrit van 40,6 kilometer voor de wielen geschoven. Na een vlakke aanloop volgt er in het slot een klimmetje van zes kilometer, waarvan vooral de eerste steil (10,7%) omhooggaat. Bouwt Tadej Pogacar zijn voorsprong in het klassement uit? En wat kan onze Cian Uijtdebroeks? Volg de aanloop naar de rit en natuurlijk de etappe in

Lees meer »