VIDEO | Daan De Wever, CEO Dstny: ‘Ik heb niets aan een team met alleen volgers’

18:05 In de videoreeks ‘Wat Als?’ brengt De Tijd jonge ondernemers voor de camera om te praten over hun dromen en ambities en hun persoonlijke en professionele traject. Vandaag: Daan De Wever, de CEO van he… 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GENTSE FEESTEN. ‘Joost Klein’ trapt bloedhete dag twee op gang en 750 saxofoons weerklinken op Sint-Baafsplein

Dag twee van de Gentse Feesten! Die begon alvast met een potje yoga en we meenden zelfs Joost Klein gezien te hebben. Op het Sint-Baafsplein geeft Saxofolie een concert met wel 750 saxofonisten. Volgens de officiële cijfers blijkt intussen dat de eerste dag meteen goed was voor 180.000 bezoekers, en dat belooft voor de nog resterende negen dagen. Het is

Lees meer »

Dokter Trump geeft update over herstel na moordaanslag

Een halve centimeter. Zoveel heeft het gescheeld of de kogel die het oor van Amerikaans ex-president Donald Trump raakte, had zich in zijn schedel geboord. Dat zegt Ronny Jackson Jr, die tijdens Trump’s presidentschap zijn persoonlijke dokter was, in een brief aan het Huis van Afgevaardigden. Daarin geeft hij de Amerikaanse burgers een update over de toestand van Trump, en

Lees meer »

Georges uit Brugge viert 100ste verjaardag

Op zondag 21 juli vierde Georges Despriet zijn honderdste verjaardag in restaurant Chagall. Schepen Pablo Annys feliciteerde de eeuweling in naam van het Brugs stadsbestuur.
The post Georges uit Brugge viert 100ste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt bevestigt wens tot naamsverandering

Shiloh Jolie-Pitt heeft haar wens om de naam Pitt te laten vallen, bevestigd in een reeks berichten in de Los Angeles Times. De wet in de staat Californië schrijft voor dat mensen die hun naam willen laten wijzigen dit vier weken voor de rechtszitting in een krant moeten publiceren. Volgens de Amerikaanse nieuwszender ABC heeft de 18-jarige dochter van actrice

Lees meer »

“Heb hier vrienden voor het leven gemaakt”: Victor Campenaerts sluit “mooiste maand uit zijn leven af” met pintje, maar kijkt vooral uit naar thuiskomst

Victor Campenaerts is een gelukkig man. Hij reed zijn laatste Tour de France voor Lotto Dstny, maar wel eentje die hij niet snel zal vergeten. Als kersvers vader pakte hij zijn allereerste ritwinst in de Ronde van Frankrijk. Ook de topsfeer binnen zijn ploeg zal nog lang blijven hangen: “Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt.”

Lees meer »

Jennifer Aniston haalt uit naar running mate Trump nadat die het neerbuigend heeft over “kinderloze kattenvrouwen”

Actrice Jennifer Aniston heeft op Instagram woedend gereageerd op een uitspraak van J.D. Vance, de running mate van de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump. In een interview met ‘Fox News’ uit 2021 dat deze week opnieuw opdook en viraal ging, haalde Vance uit naar mensen zonder kinderen. Hij zei dat ze geen recht hebben om mee de toekomst te bepalen.

Lees meer »

“Vastberadener dan ooit” of “campagne op laatste benen”: hoe realistisch is het dat president Biden dit weekend uit de race stapt?

Terwijl de druk op de Amerikaanse president Biden almaar toeneemt, zet hij door om de democratische presidentskandidaat te worden. Na zijn coronabesmetting wil hij volgende week zelfs opnieuw campagne gaan voeren, tot ongenoegen van een groeiende groep democraten. “De dam is gebroken”, zegt Amerikakenner Willem Post in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Zet Biden dit weekend een stap opzij?

Lees meer »

Rusland stuurt gevechtsvliegtuigen richting Barentszzee: “Om te verhinderen dat Amerikaanse bommenwerpers zouden oversteken”

Rusland zegt dat het gevechtsvliegtuigen heeft laten opstijgen om te verhinderen dat twee Amerikaanse strategische bommenwerpers de grens boven de Barentszzee zouden oversteken, in het noordpoolgebied. “Toen de Russische vliegtuigen naderden, corrigeerden de Amerikaanse strategische bommenwerpers hun traject, weg van de grens met Rusland”, zegt het Russische ministerie van Defensie.

Lees meer »

Royaltykenner Kathy Pauwels over de opvallende Instagram-beelden van prins Aymeric: “Het is een blik die we anders nooit krijgen”

Ooit werden paparazzi met enorme telelenzen ingezet om vast te kunnen leggen hoe leden van de koninklijke familie zich ontspannen. Vandaag zetten die prinsen en prinsessen die beelden gewoon zélf op Instagram. Zoals prins Aymeric (18), de zoon van Laurent. “Het geeft eindelijk een echte blik op die mensen”, zegt royaltywachter Kathy Pauwels (57).

Lees meer »

Belgische consultant zit al 2 maanden in de cel in Congo:  rechtbank beslist dat arts hem kan bezoeken

De Belg Jean-Jacques Wondo zit al sinds 22 mei gevangen in de militaire gevangenis van Ndolo, in de Congolese hoofdstad Kinshasa. Hij wordt onder meer beschuldigd van terrorisme en steun aan gewapende groepen. Zijn familie in België heeft het over een willekeurige arrestatie en vraagt zijn onmiddellijke vrijlating. Op vraag van de Belgische ambassade in Kinshasa heeft een militaire rechtbank

Lees meer »