VIDEO | Daan De Wever, CEO Dstny: ‘Ik heb niets aan een team met alleen volgers’

18:05 In de videoreeks ‘Wat Als?’ brengt De Tijd jonge ondernemers voor de camera om te praten over hun dromen en ambities en hun persoonlijke en professionele traject. Vandaag: Daan De Wever, de CEO van he… 

Meer krantenkoppen in België

Kraan kantelt om langs parcours van triatlon in Damme: “Nooit echt gevaar geweest”

In Oostkerke, een deelgemeente van Damme, is zondagmorgen een grote kraan omgekanteld ter hoogte van de Sifonbrug. De kraan werd ingeschakeld voor publicitaire doeleinden in het kader van de vijfde editie van de Viven Triatlon en Duatlon, een organisatie van de vzw Tridam.
The post Kraan kantelt om langs parcours van triatlon in Damme: “Nooit echt gevaar geweest” appeared

Lees meer »

Na gepronk met luxeleventje op Tenerife: dealende kapper uit Blankenberge vecht celstraf van twee jaar aan

Blankenbergenaar Dylan L. (28) vecht voor de Brugse rechtbank de twee jaar effectieve celstraf aan die hij bij verstek kreeg opgelegd voor drugshandel. Ondanks een eerdere veroordeling bleef hij cocaïne en cannabis verkopen. De man werd onlangs opgepakt in Tenerife, maar werd nog niet uitgeleverd.
The post Na gepronk met luxeleventje op Tenerife: dealende kapper uit Blankenberge vecht celstraf

Lees meer »

Onderzoek naar Britse drugsbende afgerond: 11 verdachten naar rechter voor smokkel ruim 700 kilogram verdovende middelen

Elf verdachten, waaronder 9 Britten en 2 Litouwse chauffeurs, zullen zich binnenkort voor de rechter in Kortrijk moeten verantwoorden voor grootschalige drugssmokkel. Het gerecht slaagde er in totaal in 11 drugstransporten te traceren, goed voor ruim 700 kilogram verdovende middelen. Vijf verdachten zitten nog altijd in de cel.
The post Onderzoek naar Britse drugsbende afgerond: 11 verdachten naar rechter

Lees meer »

Buurtbewoners zijn overlast op Truiens Eglantierplein beu: “Oppassen of het wordt een tweede stationsbuurt”

Buurtbewoners uit de wijk Nieuw Sint-Truiden zijn de overlast op het speelpleintje aan het Eglantierplein beu. Dat vertellen verschillenden van hen anoniem aan VRT NWS. Ook op sociale media komen er heel wat reacties op een post die de situatie aanklaagt. Ouders uit de buurt hebben het over vechtpartijen, afpersing en drugs dealen. De politie erkent dat er meldingen van

Lees meer »

“Eerbetoon voor overleden ploegmaat Dieter Sohier”: tweede Brocacup op 18 mei op nieuwe locatie

Vorig jaar organiseerde zaalvoetbalploeg RFC Aux Trois de eerste editie van de Brocacup in Boezinge. Dit jaar staat hun tweede editie gepland op zaterdag 18 mei en ze verhuizen van locatie naar KVK Westhoek. Voor de finale voorzien ze een eerbetoon voor hun overleden ploegmaat Dieter Sohier.
The post “Eerbetoon voor overleden ploegmaat Dieter Sohier”: tweede Brocacup op 18

Lees meer »

Stefans Pottery bestaat tien jaar: “Mijn vader werd begeleid voor zijn alcoholverslaving terwijl ik met de draaischijf leerde werken”

Stefans Pottery in Roesbrugge bestaat tien jaar en gaat voluit voor het doorgeven van de liefde voor het ambacht door het organiseren van driedaagse en tweedaagse workshops met mogelijkheid tot overnachten in Stefans Pottery B&B of bevriende B&B in de nabijheid.
The post Stefans Pottery bestaat tien jaar: “Mijn vader werd begeleid voor zijn alcoholverslaving terwijl ik met de

Lees meer »

Topcardioloog over hoe Ozempic ook hartproblemen voorkomt: “Het pakt drie risicofactoren aan”

Het populaire afslankmiddel Ozempic verkleint het risico op een hartaanval met 20 procent. Dat blijkt uit een nieuwe grootschalige studie in een toongevend Brits medisch tijdschrift. Topcardioloog Pedro Brugada spreekt over een revolutie in de geneeskunde. Wat is het effect van Ozempic op hartaandoeningen exact? En blijft een gezonde levensstijl niet het allerbelangrijkste? “Dit noem ik een wondermiddel.”

Lees meer »

Niet rijgeschikt en geen rijbewijs, toch met bedrijfswagen op pad: nieuw rijverbod en fikse boete voor veertiger uit Wielsbeke

Hij was rij-ongeschikt verklaard én had zijn opgelegde proeven van een vorige veroordeling niet afgelegd. Toch bleef een 45-jarige man uit Wielsbeke met zijn bedrijfswagen rondrijden. Tot hij met de auto van zijn vriendin gevat werd en het samen met haar aan de politierechter mocht uitleggen.
The post Niet rijgeschikt en geen rijbewijs, toch met bedrijfswagen op pad: nieuw

Lees meer »

Oostkamps bedrijf Citymesh wil samen met Roemeense telecomgroep DIGI de goedkoopste telecomoperator worden

Telecomoperator DIGI wil zich met “prijzen die nog nooit gezien zijn in België” op de markt werpen. Dat beweert Jeroen Degadt, de topman van DIGI België. Opvallend detail: DIGI België is een joint venture van het Oostkampse bedrijf Citymesh, dat telecomdiensten aan bedrijven aanbiedt, en de Roemeense telecomgroep DIGI die al actief is in vier Europese landen, met in totaal

Lees meer »