Dstny-ceo Daan De Wever over Lotto Dstny: “We hebben graag meer buitenlanders in de ploeg”

 

Na het uitvallen van Arnaud De Lie reed Lotto Dstny een bleek klassiek voorjaar. Technologiebedrijf Dstny lichtte de optie op een verlenging als sponsor nog niet. Ceo Daan De Wever: “De lat moet hoger.”

 

Meer krantenkoppen in België

Baby’s krijgen rijksregisternummer bij geboorte

Baby’s zullen in de toekomst vanaf de geboorte al een rijksregisternummer kunnen krijgen. Dat is althans het doel van een wetsontwerp dat vrijdag groen licht kreeg van de ministerraad. Volgens minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) is het zinvol dat een pasgeborene een rijksregisternummer kan krijgen, zodat hij kan genieten van rechten op het vlak van sociale zekerheid.

Lees meer »

De Kroatische vriendenclub die per toeval in Malmö belandde en met “een afdankertje” Europa verovert: het onwaarschijnlijke verhaal van ‘Baby Lasagna’

Een mix van Rammstein, balkan en James Cooke. Marko Puriši? schreef een liedje op zijn slaapkamer en raakte als ‘Baby Lasagna’ aanvankelijk niet door de voorrondes. Het lot zette die fout recht en de piraat zeilde met zijn broer op drums en zijn verloofde als regisseuse naar Malmö. Kroatië kwam als vriendenclub en zong van bij de eerste repetitie van

Lees meer »

Celstraf voor vrouw die vriendjes pluimde met nepreisjes en Tomorrowland-tickets: “Ze pleegde zelfs feiten terwijl ze onder elektronisch toezicht stond”

Al sinds 2014 licht Kimberly C. (33) non-stop mensen op, onder andere via tweedehandswebsites. Na drie eerdere veroordelingen kreeg de Brugse maandag opnieuw 40 maanden cel omdat ze meerdere vriendjes en hun familie geld aftroggelde met luxereisjes en vip-tickets voor Tomorrowland. De Brugse rechtbank beval haar onmiddellijke aanhouding.

Lees meer »

“Desnoods moeten we het leger inzetten aan de kust”:lijsttrekkers Wouter Vermeersch en Immanuel De Reuse (Vooruit) over hun prioriteiten voor de verkiezingen

De prioriteit van Vlaams Belang is duidelijk: meer geld voor West-Vlaanderen en minder geld voor Antwerpen. Of het nu over mobiliteit gaat, over veiligheid of over migratie: dat is waar lijsttrekkers Wouter Vermeersch en Immanuel De Reuse telkens op hameren. Dat klinkt natuurlijk lekker, maar de vraag is of ze dat verkocht krijgen op hun Antwerpse hoofdkwartier …
The

Lees meer »

“Ga terug naar Moeskroen, kleine lul”: hoe de laatste Anderlecht-titel in eigen huis tegen Club 11 jaar later nog niet door iedereen verteerd is

“We zijn enorm, enorm gedegouteerd.” Vincent Mannaert kon er niet van slapen, toenmalige Club Brugge-spelers Thomas Meunier, Jonathan Blondel en Michael Almebäck waren er wekenlang ziek van. Wij blikten met hen terug op de titelmatch van 2012 in het Astridpark, die tot op vandaag een trauma is gebleven voor de blauw-zwarte familie: “Het gevoel was afgrijselijk. Alsof we net overvallen

Lees meer »

U10 KVC Ichtegem wint eigen Lentetornooi

Op het 36ste én laatste Lentetornooi van KVC Ichtegem viel bijzonder leuk nieuws te rapen. De U10 van trainer Siemen Verstraete kroonde zich er namelijk tot winnaar.
The post U10 KVC Ichtegem wint eigen Lentetornooi appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hulpkok Antwerps restaurant The Jane na 4 maanden ondervraagd over ongeval waarbij hij benen verloor: “Hij herinnert zich niets van het ongeval en hij is een gebroken man” 

Joe Claridge, de Britse kok die stage liep in sterrenrestaurant The Jane, is door de politie ondervraagd over het ongeval in januari. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en is aan onze redactie bevestigd door een bron bij de familie. Claridge werd na een feestavond op de parking vlak bij het restaurant overreden door sterrenchef Nick Bril. Die had te veel

Lees meer »

Remus!

De Tieltse schrijfster Ann De Craemer geeft tweewekelijks een inkijk in haar leven.
The post Remus! appeared first on KW.be.

Lees meer »

Europees lijsttrekker Hilde Vautmans komt vlak voor verkiezingen in opspraak, en dat is niet alleen vervelend voor haar

Foutief gebruik van Europees geld en medewerkers en een toxische werksfeer. Het is het weekblad Knack dat deze aantijgingen in de schoenen schuift van Europees lijsttrekker Hilde Vautmans. De Open VLD’ster ontkent formeel elke beschuldiging, maar op minder dan een maand voor de verkiezingen is het niet alleen voor haar, maar ook voor Open VLD een bijzonder vervelende zaak.

Lees meer »

Jeroen Lezy verkoopt materiaal voor jouw mancave

Drankenhandelaar Jeroen Lezy (46) is al jarenlang gepassioneerd door alles wat met de VS en rock’ n roll te maken heeft. Dat straalt nu ook af op zijn zaak langs de Tuileboomstraat in Sint-Eloois-Winkel. Jeroen richtte er een hoek in waar klanten tal van spulletjes op de kop kunnen tikken om hun eigen mancave in te richten.
The post

Lees meer »