Pro-Palestijnse betogingen in Londen gaan van kwaad naar erger: agent dreigt “openlijk joodse man” te arresteren

Er staat de commissaris van de Londense politie een moeilijke week te wachten. Na een incident over een keppeltje tijdens een pro-Palestina betoging, dreigt de man zijn job te verliezen. Een incident dat nu ook de politiek roert.

 

Meer krantenkoppen in België

Gemeentelijke kinderkrant PleZand bestaat 15 jaar

PleZand, de gemeentelijke kinderkrant van Koksijde, blaast dit jaar maar liefst 15 kaarsjes uit en dat wordt uitgebreid gevierd. Het PleZand-team ging samen met schepen van Communicatie Stéphanie Anseeuw langs alle Koksijdse scholen om de kinderkrant te promoten. Ook deze keer brachten ze een heleboel plezierige verrassingen mee. Elke leerling kreeg het gloednieuwe verhalenboek, een
The post Gemeentelijke kinderkrant

Lees meer »

Kortrijk Drumt te horen in Wunderbar, het officiële EK-lied voor Rode Duivels

1.500 voetbalfans werkten op zondag 5 mei in de ING Arena in Brussel mee aan het nieuwe EK-lied voor onze Rode Duivels: Wunderbar. Onder de aanwezigen 110 mensen via de drumschool van Gino Kesteloot, waaronder een 70-tal drummers van Kortrijk Drumt. “Ik ben uiteraard fier. Kortrijk Drumt stond weer paraat voor een nieuwe stunt. We kijken uit naar de clip

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël reageert verbijsterd op dreigement van Biden om geen wapens meer te sturen: “Dit kan onze planning in de war sturen”

In Israël wordt verbijsterd gereageerd op de nieuwste zet van Joe Biden. De Amerikaanse president dreigde ermee om de wapenleveringen stop te zetten als het grondoffensief niet stopgezet wordt. “Dit kan onze operationele planning in de war sturen”, geeft een Israëlische hooggeplaatste toe. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »