Paul Gheysens wil nu toch verder met stadion Antwerp zonder akkoord over gronden

01:11 Eigenaar Paul Gheysens lijkt het roer volledig om te gooien in een conflict rond het half afgewerkte stadion van zijn voetbalclub Antwerp. Hij plant het stadion nu toch af te bouwen, ook zonder het ge… 

Meer krantenkoppen in België

Marc Degryse is duidelijk: “Union moet vanavond winnen op Club Brugge wil het nog kampioen worden”

Cruciale dag in de Champions’ Play-offs en de titelstrijd, want Club Brugge neemt het vanavond op tegen Union. Blauw-zwart wipt bij winst weer over Anderlecht naar de leiding, de Brusselaars kunnen zich dan weer helemaal in het debat mengen. Onze huisanalist Marc Degryse blikt vooruit. “Club heeft een heel weekend gehad om Fiorentina achter zich te laten. Dat moet volstaan.”

Lees meer »

Gezin van Dieter (44) gewekt door drieste dieven in Wevelgem: “We zijn nog altijd aan het bekomen, dit is beangstigend”

Dinsdagavond laat werd Femke (22) gewekt door lawaai. Toen dat niet ophield, wekte ze haar vader Dieter (44) en zijn verloofde. Beneden bleek dat dieven hadden geprobeerd om in te breken. Een dief die zich op het dak van de garage verborg, kon net ontkomen. “Gelukkig van die stok aan de schuifdeur, laat het een waarschuwing zijn.”
The post

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Duitsland koopt vurig gewenste HIMARS-raketsystemen voor Kiev – Zelensky ontslaat baas veiligheidsdienst na ontmanteling complot

Russische luchtafweer heeft verschillende Oekraïense drones onderschept in diverse Russische regio’s. Dat melden lokale autoriteiten in de nacht van donderdag op vrijdag. Oekraïne krijgt drie mobiele HIMARS-raketsystemen uit Amerikaanse voorraden. De systemen worden door Duitsland betaald, zei de Duitse minister van Defensie donderdag. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

“Ik heb een traantje moeten wegpinken”: Hugo Sigal ontroerd door eerbetoon aan Nicole & Hugo op Songfestival

“Onvoorstelbaar.” Hugo Sigal (76) is verwonderd door het opvallende eerbetoon aan hem en z’n Nicole tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. Tijdens de stemming sprak de presentatrice vol lof over hun optreden in 1973, iets wat Hugo niet is ontgaan. “We zullen voor altijd de eerste zijn die dansten op het Songfestival”, klinkt het bij een trotse Hugo.

Lees meer »

Tadej Pogacar prijkt in het roze aan de gevel van supporterslokaal in Wervik

Aan de gevel van sfeercafé Black Pearl op het Sint-Maartensplein in Wervik prijkt een kleurrijk bord met wielerkampioen Tadej Pogacar in het roze. De Sloveen draagt momenteel de roze leiderstrui in de Giro. Black Pearl is het clublokaal van zijn fanclub de Pogiboys.
The post Tadej Pogacar prijkt in het roze aan de gevel van supporterslokaal in Wervik appeared

Lees meer »