LIVEBLOG LUIK-BASTENAKEN-LUIK. Van Gils wil opnieuw hoog eindigen: “Mikken op top vijf of zelfs podium”

Krijgen we zondag hét duel van het voorjaar te zien in Luik-Bastenaken-Luik? Wereldkampioen Mathieu van der Poel neemt na zijn straffe voorjaar nog één keer de handdoek op, Tadej Pogacar is dé topfavoriet. Vandaag is er de ploegenvoorstelling in Luik. Volg al het nieuws in aanloop naar de koers in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Burgemeester Bart De Wever en Viktor Verhulst openen Sinksenfoor: “Die spectaculaire attracties zijn leuk, maar ik geniet evengoed van eendjes vangen”

De jaarlijkse Sinksenfoor is weer van start gegaan en traditiegetrouw opende burgemeester ceremonieel het attractiepark door te rijden in de verschillende attracties. Zes weken lang zullen duizenden bezoekers de Sinksenfoor bezoeken. Vorig jaar haalde de foor bijna één miljoen bezoekers de 150 attracties. “Ik heb bijna twintig jaar op het Zuid gewoond. Dat was praktisch in mijn achtertuin en met

Lees meer »

Verdienstelijke Davidsfonds-bestuursleden gehuldigd

Tijdens de viering van 100 jaar Davidsfonds Meulebeke zijn enkele verdienstelijke bestuursleden in de bloemen gezet: Frank Develtere (25 jaar bestuurslid), Pol Verstraete (50 jaar bestuurslid) en Joos Vanderbeke (54 jaar bestuurslid). An-Sofie Van Nieuwenhuyse werd gehuldigd voor haar inzet tijdens de junior journalistenwedstrijden, Pol Veys en Katleen Vanhee voor hun jarenlange gedrevenheid bij de
The post Verdienstelijke Davidsfonds-bestuursleden

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

De regels voor sociale media voor kinderen worden strenger. Vooral Facebook wordt geviseerd.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. Waaiers in etappe 13, Merlier en Milan hebben slag gemist

Voor het in de Giro enkele dagen aan de klassementsmannen is, krijgen de sprinters nog een keer de mogelijkheid om zich te tonen. De dertiende etappe van Riccione naar Cento is namelijk haast volledig vlak. Kan Tim Merlier de frustraties van z’n declassering van woensdag van zich af sprinten en een tweede ritzege pakken? Volg het op de voet in

Lees meer »

Stefans Pottery bestaat tien jaar: “Mijn vader werd begeleid voor zijn alcoholverslaving terwijl ik met de draaischijf leerde werken”

Stefans Pottery in Roesbrugge bestaat tien jaar en gaat voluit voor het doorgeven van de liefde voor het ambacht door het organiseren van driedaagse en tweedaagse workshops met mogelijkheid tot overnachten in Stefans Pottery B&B of bevriende B&B in de nabijheid.
The post Stefans Pottery bestaat tien jaar: “Mijn vader werd begeleid voor zijn alcoholverslaving terwijl ik met de

Lees meer »

Nederland krijgt meest rechtse regering ooit

Zes maanden na de verkiezingen zijn ze er eindelijk uit: de PVV van Geert Wilders, de NSC van Pieter Omtzigt, de VVD van Dilan Yesilgöz en de BBB van Caroline van der Plas vormen het meest rechtse en speciale kabinet uit de Nederlandse geschiedenis.

Lees meer »

Fulltime godsdienstleraar én cafébaas in ‘t Fonteintje: “Ik ben de goedkoopste psycholoog in de streek”

Sander en Sue Ellen zijn in café ’t Fonteintje aan hun laatste maanden bezig, maar daarna verkassen ze naar De Nieuwe Muide. Het jonge koppel combineert het horecaleven met een fulltime job. “We werken graag en ik heb weinig slaap nodig”, verduidelijkt Sander.
The post Fulltime godsdienstleraar én cafébaas in ‘t Fonteintje: “Ik ben de goedkoopste psycholoog in de

Lees meer »