Argentijnse senatoren verhogen eigen vergoeding met 170 procent (na debat van minder dan twee minuten)

In Argentinië – dat met een schoktherapie forse besparingen doorvoert – is vrijdag controverse ontstaan over de verloning voor senatoren. Die kenden zichzelf donderdag een salarisverhoging van liefst 170 procent toe.

 

Meer krantenkoppen in België

Knokke-Heist weigert vergunning voor nieuwbouwproject met 117 appartementen na massaal protest

Opnieuw grijpt projectontwikkelaar ION naast een omgevingsvergunning voor de bouw van 117 nieuwbouwappartementen langs de Heistlaan in Knokke-Heist. 40 procent zou daarvan bestemd zijn voor betaalbaar wonen, maar toch kwamen er 639 bezwaarschriften binnen. Het schepencollege besliste de de aanvraag te weigeren. “We hebben een andere visie op de ontwikkeling van de site”, zegt burgemeester Jan Morbee (GBL). “Die locatie

Lees meer »

Bedrijvenpark Bazuin is goed voor 5,5 hectare aan nieuwe KMO’s in Roeselare

De eerste steen werd gelegd van een nieuwe bedrijventerrein van bijna twintigduizend vierkante meter in de Nelekouter, een zijstraat van de Brugsesteenweg. Op het bedrijvenpark Bazuin zal er plaats zijn voor 69 KMO-units. “Dit project is een toonbeeld van hoe industrie en omgeving kunnen samen gaan”, klinkt het bij ontwikkelaar Hexagon.
The post Bedrijvenpark Bazuin is goed voor 5,5

Lees meer »

KIJK. Koppel verlooft zich tijdens optreden Pommelien Thijs, zangeres en publiek gaan compleet uit hun dak

Pommelien Thijs trad gisteren op in het kunstencentrum VIERNULVIER in Gent en daar kreeg het publiek een grote verrassing. Een fan ging op de knieën en vroeg haar vriendin ten huwelijk net voor het nummer ‘Ongewoon’. Dat nummer heeft een speciale betekenis voor het koppel. “Door dat specifieke nummer heb jij de stap durven wagen om met mij een relatie

Lees meer »

Open oorlog bij Nationale Loterij blijft duren: ook derde verzoeningspoging levert niets op

Ook een derde bemiddelingspoging tussen Jannie Haek, CEO van de Nationale Loterij, en de vakbonden heeft niets opgeleverd. Eind april stuurden zij een officiële klachtenbrief over hun topman naar de raad van bestuur omdat hij “soms dronken op kantoor zit”, “rookt op de werkvloer” en “werknemers uitscheldt”. “Haek heeft zich wel geëxcuseerd voor zijn gedrag”, klinkt het.

Lees meer »