Ze staat bekend als arrogant, autoritair en ijzig, maar onze man zag groothertogin María Teresa ontdooien bij Filip en Mathilde

Afstandelijk, arrogant en autoritair. Van alle echtgenotes van Europese vorsten zijn de vooroordelen over de Luxemburgse groothertogin María Teresa (68) het grootst. Maar tijdens het staatsbezoek aan België liet ze een verrassend warme, hartelijke en goedlachse kant zien. In het gezelschap van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) ontdooide de groothertogin met Cubaanse roots en liet ze zelfs onverwacht haar hart spreken: “Zoals elke banneling moest ik vechten om geaccepteerd te worden.” 

Meer krantenkoppen in België

Lesley-Ann Poppe heeft spijt van Ozempic-gebruik: “Dat was écht een domme keuze”

“Ja, ik heb Ozempic gebruikt.” Vijf jaar geleden liet Lesley-Ann Poppe (45) zich, nog voor de grote hype, het omstreden diabetesmedicijn aanpraten om af te vallen. Ze verloor haar extra kilo’s in sneltempo, maar ondervond haast meteen de negatieve bijwerkingen van het product. Daarover getuigt de blondine in de tweede reeks van ‘Chasing Beauty’ op Streamz, en ook in dit

Lees meer »

Vijf miljard euro beloofd voor Syrische vluchtelingen

Internationale donoren hebben zich maandag geëngageerd om 5 miljard euro hulp uit te keren om Syrische vluchtelingen te helpen, en daarnaast nog voor 2,5 miljard euro aan leningen te verstrekken. Ze deden dat tijdens de achtste Europese donorconferentie voor Syrië.

Lees meer »

Assisen Spuikommoord: syndicus beseft dat hij beoogde slachtoffer was

Het eigenlijke doelwit van Khaldoon Al-Baghdadi (42) heeft op het assisenproces over de roofmoord op Emmy Geboers (67) verklaard dat hij beseft dat hij door het oog van de naald is gekropen. Dirk S. ontkende dat hij een amoureuze relatie had met de beschuldigde, maar moest wel toegeven dat ze een paar keer seksuele betrekkingen hadden.
The post Assisen

Lees meer »