‘Temptation’ Megan krijgt celstraf met uitstel voor sociale fraude en oplichting: “Zij en haar vader hebben samengewerkt om iedereen te bedotten”

OnlyFans-ster Megan Desaever (24) en haar vader zijn voor de Brugse strafrechtbank schuldig bevonden aan sociale fraude en gesjoemel met coronapremies in hun voormalige horecazaak Carlito’s in Oostende. De deelneemster van Temptation Island en Ex on the beach: double dutch speelde stroman voor haar vader, die na een eerdere veroordeling geen horecazaken meer mocht runnen. Dat levert haar nu tien maanden celstraf met uitstel op. Ze moet ook een aanzienlijk bedrag terugbetalen.

 

Meer krantenkoppen in België

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »

Geen verbod op nachtelijk simracen voor Max Verstappen: “Ze hoeven mij niet te vertellen wat ik in mijn privétijd doe”

Max Verstappen (26) werd op de vingers getikt door zijn ploeg. De drievoudige Formule 1-kampioen zat voor de GP van Hongarije tot diep in de nacht achter het stuur van z’n simulator, wat ergernis opwekte na zijn vijfde plek. Tot een gameverbod komt het weliswaar niet: “Ik hoef hen ook niet te vertellen wat ze moeten doen in hun privétijd

Lees meer »

Vroegere en extra bussen moeten scholieren in de Westhoek tijdig op school krijgen: “We hopen dat bussen zullen rijden zonder defecten”

De Lijn voorziet vanaf volgend schooljaar vroegere en extra buscapaciteit in de Westhoek na aanhoudende problemen van scholieren die te laat op school kwamen. “We hopen dat de bussen zullen rijden zonder defecten”, aldus het gemeentebestuur van Zonnebeke.
The post Vroegere en extra bussen moeten scholieren in de Westhoek tijdig op school krijgen: “We hopen dat bussen zullen rijden

Lees meer »

‘Ongrijpbare’ mede-oprichter van het Sinaloa-drugskartel dan toch opgepakt in VS

De Mexicaanse drugsbaron Ismael ‘El Mayo’ Zambada, een van de oprichters van het beruchte Mexicaanse Sinaloa-drugskartel, is in handen van de Amerikaanse autoriteiten. Een van de zoons van Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán, Joaquin Guzmán López, ook een belangrijke leider van het kartel, werd eveneens opgepakt. Ze werden in El Paso in de Amerikaanse staat Texas gearresteerd, zei de Amerikaanse procureur-generaal

Lees meer »

KIJK. Boris Van Severen – Hippo uit ‘The Masked Singer’ – showt zijn zangtalent nog eens, al lijkt Frances geen fan

Boris Van Severen (35) vervoerde zijn vrouw Frances Lefebure (35) in de bakfiets naar de Gentse Feesten, waar ze op date gingen. De acteur besloot nog eens zijn zangtalent te laten horen. Boris werd vierde tijdens het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Al lijkt zijn echtgenote Frances niet echt fan. “De Uberdriver die je niet wilt”, schrijft ze bij

Lees meer »

7 miljoen flitsboetes vorig jaar, maar deze Vlamingen kregen er nog nooit één: “Haastige chauffeur duwde me zelfs eens tussen twee vrachtwagens”

Nooit eerder kregen meer chauffeurs een snelheidsboete dan in 2023. Er werden er bijna zeven miljoen uitgedeeld. Toch zijn er Vlamingen die nog nooit een flitsboete hebben gehad. Twee van hen vertellen waarom ze zich steeds nauwgezet aan de snelheidslimieten houden, hoe ze dat voor elkaar krijgen en – vooral – hoe de andere chauffeurs daarop reageren.

Lees meer »

Jaar na het verlies van ‘Juliettetje Kroketje’ verwelkomt Annelies (42) nieuwe baby: “Ik kon de tijd niet nemen om jarenlang te rouwen”

In april vorig jaar moest Annelies Segaert (42) afscheid nemen van haar vierjarige dochtertje Juliette, die onverwacht overleed. Ondanks het zware verlies kreeg Juliette een bijzondere manier om herinnerd te worden: op Annelies’ verzoek werden de sociale media met roze hartjes overspoeld als eerbetoon aan ‘Juliettetje Kroketje’. Nu, een jaar later, heeft Annelies haar gezin uitgebreid met zoontje Clément. “Ik

Lees meer »

War Association to Remember herdenkt slachtoffers van bombardement op 21 juli 1944 tijdens WO II in Kortrijk

Op 20 juli werden de 182 slachtoffers van het zware bombardement van 21 juli 1944 herdacht door de W.A.R., de War Association to Remember. Zij eren elk jaar de bemanningsleden van de gecrashte Britse en Australische Lancasterbommenwerpers en de 127 burgerslachtoffers in Kortrijk, Marke en Bissegem.
The post War Association to Remember herdenkt slachtoffers van bombardement op 21 juli

Lees meer »

Vandaag al voetbal en rugby: ontdek via deze handige tool het volledige programma van Olympische Spelen

Met ruim 10.000 sporters uit 206 landen en 306 disciplines in 32 verschillende sporten is Parijs de komende weken het kloppend sporthart van de wereld. Vandaag, nog voor de openingsceremonie van vrijdag dus, komen al de eerste sporten aan bod op de Olympische Spelen. Zaterdag zijn de eerste Belgen aan zet. Hoe ziet het volledige programma van Parijs 2024 eruit?

Lees meer »