‘Temptation’ Megan krijgt celstraf met uitstel voor sociale fraude en oplichting: “Zij en haar vader hebben samengewerkt om iedereen te bedotten”

OnlyFans-ster Megan Desaever (24) en haar vader zijn voor de Brugse strafrechtbank schuldig bevonden aan sociale fraude en gesjoemel met coronapremies in hun voormalige horecazaak Carlito’s in Oostende. De deelneemster van Temptation Island en Ex on the beach: double dutch speelde stroman voor haar vader, die na een eerdere veroordeling geen horecazaken meer mocht runnen. Dat levert haar nu tien maanden celstraf met uitstel op. Ze moet ook een aanzienlijk bedrag terugbetalen.

 

Meer krantenkoppen in België

Testaankoop ontdekt gevaarlijke stoffen in 10 van de 25 geteste kinderkleren van Shein

De Chinese webshop Shein is in heel Europa aan een grote opmars bezig. Daarom vond Testaankoop het noodzakelijk om de kleren die er verkocht worden aan een kwaliteitstest te onderwerpen. De consumentenorganisatie koos 25 kinderkleren en -schoenen en liet ze testen op de aanwezigheid van hormoonverstoorders, PFAS, zware metalen en andere schadelijke stoffen. Wat blijkt? In 10 van de 25

Lees meer »

“We zijn klaar voor een tweede hoofdstuk”: voormalig taverne Poesta heropent volgende maand als feestzaal

Liefst 20 jaar stonden de gebouwen leeg, maar dankzij Carla Verhooghe (49), de oudste dochter van toenmalig uitbater en eigenaar Hubert Verhooghe, krijgt de Poesta vanaf deze zomer een tweede leven als feestzaal en eventlocatie. De voormalige taverne midden in het Tieltse groen onderging in de voorbije twee jaar een grondige metamorfose.
The post “We zijn klaar voor een

Lees meer »

Herman Verbruggen waagt zich aan stand-up comedy: “Ik sta niet op podium als Marc Vertongen”

“Ik ben hier vier weken ongezond nerveus voor geweest.” Herman Verbruggen (61) gooit het over een andere boeg: de ‘F.C. De kampioenen’-acteur ontpopt zich tot comedian. Al wil hij niet zo genoemd worden: “Dat is een te grote eer.” Hij heeft zijn eerste optreden met vlag en wimpel overleefd, een eerste stap richting een grote zaalshow. “Ja, ook anekdotes over

Lees meer »

Slecht nieuws blijft bakker Filip Janssens achtervolgen: “Extra sluitingsdag door ziekte leukemie”

Onlangs kreeg bakker Filip Janssens (55) uit Harelbeke nog maar eens slecht nieuws over zijn gezondheid: er werd bij hem leukemie vastgesteld. “De behandeling gaat goed, maar we moeten daardoor een dag extra sluiten. Op woensdag en zondag zullen we gesloten zijn.”
The post Slecht nieuws blijft bakker Filip Janssens achtervolgen: “Extra sluitingsdag door ziekte leukemie” appeared first on

Lees meer »

“Misplaatste grap”: twintiger bedreigt jongen (15) met airsoftwapen aan bushalte en riskeert nu celstraf

Een 25-jarige Middelkerkenaar ontkent voor de Brugse rechtbank met klem dat hij slechte bedoelingen had toen hij aan een bushalte een 15-jarige jongen bedreigde met een airsoftpistool. “Het was een misplaatste grap”, stelde zijn advocaat.
The post “Misplaatste grap”: twintiger bedreigt jongen (15) met airsoftwapen aan bushalte en riskeert nu celstraf appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zo praat je niet tegen mij!”: hetze rond aanstelling Brys als Kameroens bondscoach bereikt kookpunt tijdens controntatie met Eto’o

Is dit nog houdbaar? De hetze rond de aanstelling van Marc Brys (62) als bondscoach van Kameroen lijkt zijn kookpunt te hebben bereikt. Een verhoopte verzoening met de bemoeizuchtige bondsvoorzitter Samuel Eto’o (43) in de bondsgebouwen draaide uit op een verhitte discussie. Eto’o trok fel van leer. “Jij beslist niet, ík ben de president. En zo praat je niet tegen

Lees meer »

Kamagurka maakt kunst van verhalen die patiënten hem vertellen in AZ Delta: “Diep gesprek over het leven”

Onder de noemer ‘Kama in de kliniek’ werken AZ Delta en kunstenaar Kamagurka samen een project uit. Kamagurka nam donderdag in het ziekenhuis zijn eerste interviews met patiënten af. Zij inspireerden de cartoonist om tal van tekeningen op papier te zetten. “Ik ga ook de uitdaging aan om met een professionele operatierobot de kleinst mogelijke cartoon ter wereld te maken.”<br

Lees meer »