STREAMINGTIPS. Colin Farrell als privédetective en bitse vete in New York

Niets zo fijn als na een drukke werkweek in de zetel ploffen en een serie bekijken. Ziet u echter – met al die verschillende streamingdiensten – door het streamingbos de bomen niet meer? Dan zijn we er iedere vrijdag om u te helpen. Kakelverse reeksen, het nieuwste seizoen van oude getrouwen of verborgen pareltjes: u ontdekt ze hier. 

Meer krantenkoppen in België

COMMENTAAR. “De Amerikaanse presidentsverkiezingen worden een rollercoaster van maanden. Maar het is op zijn minst terug spannend geworden”

President Joe Biden bood zo lang mogelijk weerstand tegen het onvermijdelijke, maar aanvaardde zondag dan toch dat hij te oud is om een tweede termijn in het Witte Huis binnen te halen. Zijn partij gaat zo de laatste rechte lijn naar de presidentsverkiezingen zonder duidelijk draaiboek. Belangrijker nog dan wie ze nu naar voor schuiven, is de vraag op welke

Lees meer »

Mark Gillis mag dienst intensieve zorgen nog niet verlaten: “Hij is enorm verward en met tijden angstig”

Mark Gillis (28) ontwaakte vorige week dan wel uit zijn kunstmatige coma, maar het ‘Massa is kassa’-gezicht heeft duidelijk nog een lange weg te gaan. In een persverklaring laat Marks familie weten dat hij de dienst intensieve zorgen voorlopig nog niet mag verlaten. Op mentaal vlak gaat het namelijk absoluut niet goed met de zoon van miljonair Peter Gillis.

Lees meer »