STREAMINGTIPS. Colin Farrell als privédetective en bitse vete in New York

Niets zo fijn als na een drukke werkweek in de zetel ploffen en een serie bekijken. Ziet u echter – met al die verschillende streamingdiensten – door het streamingbos de bomen niet meer? Dan zijn we er iedere vrijdag om u te helpen. Kakelverse reeksen, het nieuwste seizoen van oude getrouwen of verborgen pareltjes: u ontdekt ze hier. 

Meer krantenkoppen in België

REPORTAGE. Zo vecht Groen-voorzitter Jeremie Vaneeckhout tegen de kiesdrempel: “Mijn snor laat ik staan, zodat mensen mij herkennen”

Voor Groen lijken de verkiezingen in bepaalde provincies een strijd op leven of dood te worden. In de Grote Peiling van HLN flirten de ecologisten met de kiesdrempel. Hoe nerveus worden ze daarvan? Wij trokken naar West-Vlaanderen en gingen er op pad met co-voorzitter Jeremie Vaneeckhout. “Groen zou wel eens beter kunnen scoren dan velen denken.” Hij en zijn partij

Lees meer »

Het feestvarken wil geen cadeaus. Neem ik dan écht niets mee?

Voor deze rubriek luisteren we gesprekken af, checken we de mails die u ons stuurt, of pikken we iets op wat in de lucht hangt en distilleren we er een kwestie uit. Die leggen we voor aan drie redacteurs en lezers uit drie verschillende generaties. Deze week: op de uitnodiging staat “Geen cadeaus graag”, maar ik vind dat een verwarrende

Lees meer »

Verdwijnt iconische attractie na bijna 25 jaar uit Plopsaland? “Er liggen verschillende opties op tafel”

Het Bos van Plop, de iconische familieattractie in Plopsaland De Panne, neemt bezoekers al 24 jaar mee op een magische boottocht door een wereld vol kabouters. Ondanks plannen uit 2015 om de verouderde attractie te vervangen, blijft die tot op vandaag operationeel én populair. Binnenkort komt het Plopsa-bestuur opnieuw bijeen om de toekomst ervan te bespreken. “Er liggen verschillende opties

Lees meer »

Bart Kaëll, Lindsay en George Baker verzorgen de ambiance op de ‘Uilenfeesten 2024’ in Brugge

Voor wie van de betere ambiance, Nederlands- én Engelstalige meezingers, en een occasioneel polonaisetreintje houdt, is er méér dan goed nieuws. De unieke eventlocatie Owla Brugge ontvangt op de vierde editie van de felgesmaakte Uilenfeesten, die plaatsvinden op 21 augustus 2024, met Bart Kaëll, Lindsay en George Baker een toptrio pur sang ambiancemakers uit deLage Landen.
The post Bart

Lees meer »

“Batjes met een ludieke twist”: koopjesdagen in Ledegem van vrijdag 7 tot en met zondag 9 juni

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 juni zijn er opnieuw batjes in Ledegem. Het enthousiasme bij de verschillende verenigingen, handelaars en horecazaken is groot. Zij pakken uit met tal van ludieke activiteiten. Van een kampioenschap eierwerpen tot een koekenworp. “Het goede weer is alvast besteld.”
The post “Batjes met een ludieke twist”: koopjesdagen in Ledegem van vrijdag

Lees meer »

Zomerbar Azuro keert terug naar de Pottelberg: “We kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit”

Na een lange zoektocht lanceren nieuwe zaakvoerders Tim Schelfhout (26) en Lennert Vintevogel (27) hun zomerbar met Ibiza gevoel nabij bouwcentrum Pottelberg, op Doenaertstraat 12. De officiële opening is gepland op vrijdag 31 mei. De toegang is gratis.
The post Zomerbar Azuro keert terug naar de Pottelberg: “We kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oostende voor Anker sluit 23ste editie af met 200 000 bezoekers

Om 19 uur sluit straks het maritiem festival ‘Oostende voor Anker’ haar 23ste editie met feestelijk scheepshoorngeloei af. Ook nu kan de organisatie met een schatting van ca. 200 000 bezoekers terugblikken op een massale opkomst tijdens deze vierdaagse.
The post Oostende voor Anker sluit 23ste editie af met 200 000 bezoekers appeared first on KW.be.

Lees meer »