“Soms zeg ik tegen Kevin: ‘Dit moet jouw moment worden’”: waar staat recordman De Bruyne in de galerij der groten van de Champions League?

Zijn statistieken in de knock-outfase van de Champions League zijn ongeëvenaard, maar hoe zwaar zal de nalatenschap van Kevin De Bruyne (32) straks doorwegen? Duik mee in de discussie over cijfers en onuitwisbare momenten die ook na Manchester City-Real Madrid nog altijd woedt. “Soms zeg ik tegen Kevin: laat me zien hoe goed je écht bent.” 

Meer krantenkoppen in België

Limburg heeft veruit minste deelwagens van heel Vlaanderen

In Limburg zijn er amper 96 deelwagens. Veruit het minst van heel Vlaanderen. Zelfs in het ook erg landelijke West-Vlaanderen zijn er drie keer zoveel. “In de helft van Limburgse gemeenten is er zelfs geen enkele deelwagen”, zegt Bright Adiyia, Vlaams lijsttrekker voor Groen.

Lees meer »

Riemer: “De teleurstelling is enorm” – “Cercle zal ons die titel niet zomaar willen geven”: Club nog op z’n hoede

Club Brugge in de pole. Dankzij zowaar Denis Odoi (35), in 2013 nog weggestuurd bij Anderlecht. Maar blauw-zwart weet dat het nog niet helemaal binnen is, tegen net de buren van Cercle volgende zondag. Anderlecht likt zijn wonden en blijft vooral na de tegengoal op stilstaande fase gefrustreerd achter. Stroeykens: “Wie Odoi moest dekken? Ik ga geen namen noemen.”

Lees meer »

“KAVR is een belangrijk deel van mijn leven, dat geef ik toe”: Willy Ligneel is 50 jaar lid van Koninklijke Atletiek Vrienden Roeselare

Spreek het woord KAVR uit en je komt automatisch uit bij Willy Ligneel. De intussen 67-jarige Roeselarenaar is dit jaar exact 50 jaar lid bij de atletiekvereniging uit zijn thuisstad. “Zolang ik fysiek in orde blijf, wil ik dit heel graag blijven doen.”
The post “KAVR is een belangrijk deel van mijn leven, dat geef ik toe”: Willy Ligneel

Lees meer »