“Soms zeg ik tegen Kevin: ‘Dit moet jouw moment worden’”: waar staat recordman De Bruyne in de galerij der groten van de Champions League?

Zijn statistieken in de knock-outfase van de Champions League zijn ongeëvenaard, maar hoe zwaar zal de nalatenschap van Kevin De Bruyne (32) straks doorwegen? Duik mee in de discussie over cijfers en onuitwisbare momenten die ook na Manchester City-Real Madrid nog altijd woedt. “Soms zeg ik tegen Kevin: laat me zien hoe goed je écht bent.” 

Meer krantenkoppen in België

Mathieu van der Poel knalt solo naar winst in Natourcriterium van Roeselare

De veertiende editie van het Dovy Natourcriterium in Roeselare werd een succes. Regenweer leek aanvankelijk roet in het eten te gooien, maar uiteindelijk vonden toch heel wat wielerfans de weg naar het stadscentrum. Zij zagen wereldkampioen Mathieu van der Poel solo over de eindstreep komen.
The post Mathieu van der Poel knalt solo naar winst in Natourcriterium van Roeselare

Lees meer »

KIJK. Slachtoffers van Russische aanval op kinderziekenhuis getuigen: “Bang dat ik weer onder puin terechtkom”

Op bovenstaande beelden is te zien hoe de Oekraïense Manuela met haar baby Varvara speelt. Hartpatiëntje Varvara was één van de baby’s die werd geopereerd toen een Russische raket insloeg op het kinderziekenhuis Ochmadyt: “Onze chirurg beschermde haar met zijn lichaam tegen de glassplinters.” Twee mensen lieten daarbij het leven, zeven kinderen raakten gewond.

Lees meer »

De ene gaat feesten in Saint-Tropez, de andere is een bolleboos: wie zijn Aymeric en Nicolas, de zonen van prins Laurent?

Racen met dure sportwagens en uit de bol gaan op feestjes in Saint-Tropez. Prins Aymeric, de 18-jarige zoon van prins van Laurent (60) en Claire (50), toont het allemaal op sociale media. Hij is de enige die de wereld een inkijk geeft in zijn privéleven, want tweelingbroer Nicolas (18) houdt zijn bezigheden liever verborgen. Meteen een tekenend voorbeeld van hoe

Lees meer »

Blunders ontdekt bij beveiliging van Trump in Butler: “Eén agent bungelde aan het dak en keek recht in de ogen van schutter Crooks”

Uit enkele hoorzittingen van deze week blijkt dat er behoorlijk geblunderd is — of op zijn minst kansen gemist — bij de beveiliging van Donald Trump in Butler. Amper twee uur voor de speech van de Republikeinse kandidaat kon de schutter nog elf minuten lang een verkenning met een drone uitvoeren. En een uur voordien wist de geheime dienst dat

Lees meer »

Dierenarts waarschuwt voor kattenziekte en roept op tot vaccinatie: “Zeer besmettelijk en blijft lang in de omgeving”

Na jaren afwezigheid is de kattenziekte opnieuw vastgesteld in ons land. Het gaat voorlopig om twee gevallen, maar AniCura, een Europees netwerk van dierenklinieken, roept katteneigenaars op om hun diertjes te laten vaccineren. “Het virus is zeer besmettelijk en blijft lang in de omgeving”, klinkt het. Eerder waren er ook al meldingen in Nederland.

Lees meer »

Michèle opent Lingerie Miss Elle in Torhout: “Voor grote en kleine cups”

Voor Michèle Depuydt wordt een droom werkelijkheid. Op maandag 12 augustus opent ze haar lingeriezaak Miss Elle in Torhout, een mooie verwijzing naar haar voornaam. De 28-jarige vrouw uit Ichtegem werkte tot nu toe als administratief bediende, maar wou al langer het bureauwerk inruilen voor een eigen winkel.
The post Michèle opent Lingerie Miss Elle in Torhout: “Voor grote

Lees meer »

Vijf donderdagen puur genieten van 30ste editie orgelconcerten

Donderdag 1 augustus start de 30ste editie van de orgelconcerten in de Sint-Pieterskerk van Oostkamp. Vijf donderdagen lang kun je luisteren naar verschillende orgelisten op het Pels-orgel of op het Van Eynde-orgel in de Sint-Pieterskerk.
The post Vijf donderdagen puur genieten van 30ste editie orgelconcerten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Diederik behartigt de belangen van meer dan 700 voetbalclubs vanuit Zwitserland: “Maar ik blijf een Roeselarenaar”

Deze week was Diederik Dewaele heel even terug in zijn geboortestad. Sinds een kleine twintig jaar woont hij immers in Zwitserland, waar hij eerst drie jaar voor de Europese voetbalbond Uefa werkte, om vervolgens aan de slag te gaan bij de ECA. Zij behartigen de belangen van meer dan 700 clubs uit Europa. Supporteren doet hij echter nog altijd voor

Lees meer »

Marino Punk speelt accordeon voor 100-jarige zuster Gabrielle in Heule

Je zou het niet meteen verwachten: Marino Punk, de bekende muzikant met hanenkam en tatoeages, die accordeon komt spelen voor de zusters in een klooster. In Heule gebeurde het wel ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van zuster Gabrielle Mingneau die dol is op accordeonmuziek. Ze komt uit Bovekerke en doorkruiste destijds West-Vlaanderen voor het Wit-Gele Kruis.
The post

Lees meer »