Ook na 9 juni willen ze verder zonder MR: waarom PS en Ecolo juist nu de Franstalige regering laten vallen

MR staat buitenspel in de Franse Gemeenschapsregering. Het werk van PS en Ecolo, die ook na de verkiezingen van 9 juni de liberalen in de oppositie willen duwen. Maar zover is het nog niet: MR houdt twee troeven achter de hand.

 

Meer krantenkoppen in België

Asusena (23) opent met Cascade nieuwe damesboetiek in centrum Oostende: “Passie voor mode combineren met zin voor ondernemen”

In de Koningsstraat vind je sinds kort de nieuwe hippe damesboetiek Cascade. Zaakvoerster Asusena Vandenameel (23) combineert haar liefde voor kledij en accessoires met haar ambitie om mensen op een toegankelijke manier zichzelf te laten uitdrukken door middel van mode. In Cascade komen klanten niet louter shoppen, ze krijgen een totaalbeleving. “In Cascade vind je klassieke, maar ook heel hippe

Lees meer »

“De zee is voor vissen. Niet gemaakt voor mensen. Maar ik evolueer!”: Midzomernachten met basketicoon Ann Wauters

Vandaag starten in Parijs de Olympische Spelen, maandag spelen in Rijsel de Belgian Cats die in de eerste oefenmatch tegen Duitsland hun medaillekansen opblonken. De hevigste supporter zal Ann Wauters (43) zijn. Belgische sportlegende, basketicoon, oppercat en voorzitter van de Atletencommissie BOIC. En intussen even energiek en enthousiast spreker voor organisaties en bedrijven als ze meer dan twintig jaar basketbal

Lees meer »

Laatste waterzuiveringsinstallatie van Limburg komt in Diepenbeek

Aquafin gaat een rioolwaterzuiveringsinstallatie bouwen in Diepenbeek. Op termijn moet die het rioolwater van 20.000 inwoners zuiveren. Vandaag gebeurt dat nog in Hasselt, maar die installatie is zo zwaar belast, dat uitbreiden niet mogelijk is. Volgens Aquafin wordt de installatie de laatste in Limburg en zal ze in 2027 operationeel zijn.

Lees meer »

Zondag was warmste dag ooit op aarde

Het was zondag 21 juli de warmste dag ooit. Dat blijkt uit voorlopige gegevens van de Copernicus klimaatveranderingsdienst van de Europese Unie, die dergelijke mondiale weerpatronen sinds 1940 bijhoudt.

Lees meer »

Finaal groen licht voor waterstoffabriek in Zeebrugge

Er is een definitieve investeringsbeslissing genomen voor de bouw van een waterstoffabriek in Zeebrugge. Dat hebben de verscheidene bedrijven achter het project donderdag bekendgemaakt. Ook de gemeenten stappen in het project.
The post Finaal groen licht voor waterstoffabriek in Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »