Na voorwaardelijke celstraf voor ‘Temptation’-Megan: ex-verloofde Dennis Roos kent zijn straf in zaak over openlijke geweldpleging

Niet alleen ‘Temptation Island’-ster Megan Desaever (24) moet boeten voor een illegale ‘uitschuiver’. Ook haar ex-verloofde Dennis Roos – bekend van ‘Ex on the beach’ – had het vandaag vlaggen in de rechtbank. De Nederlandse realityster is schuldig bevonden aan openlijke geweldpleging en krijgt daarvoor een werkstraf van 150 uur en een boete van 750 euro. Dat meldt het Nederlandse juicekanaal RealityFBI, dat bevestiging zou hebben gekregen van het Nederlandse Openbaar Ministerie. 

Meer krantenkoppen in België

INTERVIEW. Roland Duchâtelet over de crisis bij Standard: “Een vermogende buitenlandse investeerder zal de club overnemen. Nu of later”

Had tijdreizen bestaan, de Standard-supporter had zich graag terug naar het tijdperk Roland Duchâtelet (77) laten teleporteren. Toen stonden de Rouches nog bovenaan de voedselketen van het Belgisch voetbal, nu lonkt de afgrond. Een gesprek met de voormalige eigenaar van de Luikse club. “Ik heb het op vele vlakken zwaar onderschat en zou er niet meer aan beginnen.”

Lees meer »

WEERBERICHT. Vanavond opnieuw intense (onweers)buien verwacht

Er komt maar geen einde aan het kwakkelweer. Hoewel het vandaag wisselend bewolkt wordt met soms mooie opklaringen en stapelwolken, ontstaan er later op de dag ook weer onweersbuien. In het westen van het land daarentegen blijft het nog steeds droger. “Het ziet er heel zonnig uit, vooral aan zee”, legt onze weervrouw Jill Peeters uit. Tijdens de onweersbuien kan

Lees meer »

Kustvissers temperen hoera-berichten over de noordzeegarnaal: “Hier is de crisis nog niet voorbij”

De afgelopen dagen werd er overal uitgebreid bericht over ‘de redding van de tomate crevette’, maar de kustvissers temperen die hoera-berichten. “De garnalenschaarste in de supermarkten mag dan misschien wel voorbij zijn, wij zien voorlopig weinig beterschap”, klinkt het aan de Vistrap. In een Oostendse horecazaak wordt het garnaalprobleem gerelativeerd. “We zijn gewoon veel te verwend.”
The post Kustvissers

Lees meer »

Wat we altijd zeggen, is nu wetenschappelijk bewezen: leven aan zee is gezonder. Vlaamse onderzoeker somt de voordelen op

De volkswijsheid klopt: leven aan zee is gezonder. Dat is nu voor het eerst wetenschappelijk aangetoond door een team van Belgische onderzoekers. “Kustbewoners hebben statistisch gezien minder kans op longkanker en astma”, zegt professor Maarten De Rijcke van het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) aan HLN. Al is er ook één ziekte waarop het risico aan zee groter is.

Lees meer »

Vredesactivisten en Palestijnse Ieperlingen herdenken Nakba op Ieperse Grote Markt

De vredesdienst van Stad Ieper organiseerde op woensdag 15 mei een stiltecirkel op de Grote Markt om de Nakba te herdenken, de vlucht van ongeveer 750.000 Palestijnen bij de vorming van de staat Israël. “Wat in Gaza gebeurt is de extreme climax van deze decennia durende onderdrukking”, klinkt het.
The post Vredesactivisten en Palestijnse Ieperlingen herdenken Nakba op Ieperse

Lees meer »

“Joost Klein heeft toegegeven dat hij vuistbeweging maakte naar cameravrouw”: politie geeft update over Songfestivalincident

De Zweedse politie heeft een update gegeven in het onderzoek naar het incident tussen Joost Klein en een cameravrouw in de backstage van het Eurovisiesongfestival. Volgens nieuwe informatie die het dagblad ‘Aftonbladet’ te weten kwam heeft Klein toegegeven dat hij een vuistbeweging maakte richting de cameravrouw, zonder haar evenwel aan te raken.

Lees meer »

“That f***er Courtois”: zelfs bij z’n afscheid spookt uppercut door Belg “met twaalf handen” nog door het hoofd van Klopp

Jürgen Klopp neemt zondag na negen jaar afscheid van Liverpool. En dus is het met positieve heimwee tijd om te reflecteren en terug te blikken op al dat moois. Al blijft één specifieke match toch nog steeds nazinderen in zijn hoofd. Die Champions League-finale in 2022 waar Liverpool maar niet voorbij een muur, genaamd Courtois, raakte. “Hij had die avond

Lees meer »