Man met explosief verschanst zich in Iraans consulaat in Parijs

Aan het Iraanse consulaat in Parijs is een grootschalige politieoperatie aan de gang nadat een man met een explosief zich heeft verschanst in het gebouw en ermee dreigt zichzelf op te blazen.

 

Meer krantenkoppen in België

Het is erop of eronder!

Nog 13 dagen en dan zijn er verkiezingen, dus is het voor veel partijen en politici ‘erop of eronder’. Over 13 dagen worden we allemaal wakker in een nieuwe politieke realiteit. De politieke partijen willen nog van die laatste dagen gebruik maken om te proberen de kiezer te overtuigen.

Lees meer »

Provinciedomein Tillegembos breidt uit met 11 hectare: “Bijna proactief ingespeeld op de resultaten van het bezoekersonderzoek”

Met de aankoop van de gronden en loodsen die momenteel dienst doen als manege ‘Stal Tillegem’ breidt de Provincie West-Vlaanderen het provinciedomein Tillegembos in Brugge met 11 hectare uit. De aankoop, waarvoor een budget van anderhalf miljoen euro voorzien is, wordt op de provincieraad van donderdag 23 mei ter goedkeuring voorgelegd.
The post Provinciedomein Tillegembos breidt uit met 11

Lees meer »