LIVEBLOG F1. Lando Norris pakt sprintpole in China na spectaculair waterballet, pas vierde tijd voor Max Verstappen

De Formule 1 blijft nog wat langer in Azië, want dit weekend staat de GP van China op de planning. Het wordt hoe dan ook interessant, want het is al vijf jaar geleden dat de F1 in Shanghai halt hield. Max Verstappen voorspelt “chaos” in de eerste sprintrace van dit seizoen. De enige vrije training bevestigt alvast de spanning. Volg alles in deze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

PORTRET. Wie is schutter Juraj Cintula (71), de man die Slovaakse premier neerschoot? “Iedere normale mens verwerpt geweld”

In Slovakije is de man die premier Robert Fico neerschoot, aangeklaagd voor moord met voorbedachten rade. Daarvoor riskeert hij levenslang. Juraj Cintula (71) zou aan de politie hebben verteld dat hij Fico alleen wou verwonden, maar geen spijt heeft van zijn daad. Wat weten we intussen over zijn motieven? Dweepte hij werkelijk met extreemrechts? Waarom nam hij het eerder voor

Lees meer »

Schokkende beelden: beveiligingsagent (22) probeert baas te executeren en wordt doodgeschoten door politie

Een beveiligingsagent in opleiding probeerde vorige week zondag zijn baas te vermoorden in een magazijn van Amazon in West Jefferson, in de Amerikaanse staat Ohio. Ali Hamsa Yusuf (22) stond plots achter het beoogde slachtoffer, trok een wapen en vuurde. Zijn pistool werkt echter niet goed, waardoor de man niet wordt geraakt en kan vluchten. Yusuf vlucht ook weg, maar

Lees meer »

Acid neemt het op voor Joost Klein in nieuwe video: “Hij heeft iets gedaan wat niet mocht, maar ze knijpen wel de ogen toe voor Israël”

In een nieuwe video bespreekt Acid de hele heisa rond de deelname én diskwalificatie van Joost Klein op het Eurovisiesongfestival. Eerder had Acid al in geuren en kleuren uitgelegd waarom hij ervan was overtuigd dat Joost als winnaar van deze 68ste editie uit de bus zou komen. Zelf werkte Acid twee jaar geleden samen met de Nederlandse artiest voor het

Lees meer »

Nieuws van faillissement KV Oostende slaat in als bom bij supporters: “Ik weet niet hoe ik dit aan mijn zoon met syndroom van Down moet uitleggen”

Dat voorlopig bewindvoerder van KV Oostende, Werner Van Oosterwijck, op 3 juni het faillissement van voetbalclub KV Oostende zal aanvragen, slaat in als een bom bij de vele supporters. “Ik weet niet hoe ik dit aan mijn zoon met het syndroom van Down moet uitleggen”, zegt Steve Norgan (52). Op zondag 2 juni organiseert supporter Milà Provoost een mars en

Lees meer »

Frauke uit ‘Een echte job’ verliest op 20-jarige leeftijd strijd tegen kanker: “Ze gaf op het einde nog een feest voor haar dierbaren”

Frauke uit het programma ‘Een echte job’ is op 9 mei overleden. Nathalie Meskens (42) bezorgde haar in het UZ Leuven nog een bijzondere twintigste verjaardag, maar na een strijd van anderhalf jaar is ze zachtjes heengegaan. “Frauke was bang om te sterven, maar ze werd hierin goed begeleid”, vertelt mama Marleen. Vandaag werd er een herdenkingsplechtigheid gehouden.

Lees meer »