LIVEBLOG F1. “Alsof ik op ijs reed”: Verstappen pas vierde na spectaculair waterballet in China, Norris pakt sprintpole

De Formule 1 blijft nog wat langer in Azië, want dit weekend staat de GP van China op de planning. Het wordt hoe dan ook interessant, want het is al vijf jaar geleden dat de F1 in Shanghai halt hield. Max Verstappen voorspelt “chaos” in de eerste sprintrace van dit seizoen. De enige vrije training bevestigt alvast de spanning. Volg alles in deze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

IN KAART Zo gevaarlijk zijn onze wegen: in Menen en Oostende vallen het meeste slachtoffers

Op elke 100 kilometer aan wegen in onze provincie, gebeuren er jaarlijks gemiddeld 20 verkeersongevallen en vallen er gemiddeld 2,8 slachtoffers. Menen en Oostende spannen de kroon, maar troffen al maatregelen. “Elk slachtoffer is er één te veel.”
The post IN KAART Zo gevaarlijk zijn onze wegen: in Menen en Oostende vallen het meeste slachtoffers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kurt Bataille triest om faillissement KV Oostende: “Aan dat scenario dachten we de laatste maand toch niet”

Na het sportieve behoud zette assistent-coach Kurt Bataille (KV Oostende) op het podium in de feestzaal van de DIAZ Arena de toon voor enkele meezingers. Een maand later vernam hij het faillissement van zijn geliefde club.
The post Kurt Bataille triest om faillissement KV Oostende: “Aan dat scenario dachten we de laatste maand toch niet” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu tapt hij ook Stella – zijn “favoriete bier”: David Beckham officiële ambassadeur van Leuvense pils

En of het gouden jaren blijven voor ‘Goldenballs’. Hoewel hij elf jaar geleden met pensioen gegaan is als voetballer, staat het merk David Beckham sterker dan ooit. Nu gaat ‘Becks’ (49) ook in zee met AB Inbev, om de ‘PerfectDraft’ van Stella Artois in Groot-Brittannië te promoten. In een Story op zijn Instagram, zien we hoe de Engelse superster thuis

Lees meer »

Britse spionageverdachte dood aangetroffen in park

Een Britse ambtenaar die werd vervolgd voor spionage, is in eigen land dood aangetroffen. Britse media melden dinsdag dat het lichaam van de 37-jarige Matthew Trickett zondag, om 17.15 uur, werd gevonden in een park in Maidenhead, zo’n 40 km ten westen van Londen.

Lees meer »