KIJK. Nieuwe robot beweegt menselijker dan ooit

Het Amerikaanse Boston Dynamics heeft zijn nieuwe robot Atlas voorgesteld, al is hij niet helemaal nieuw. Het is een serieuze verbetering op de elf jaar oude Atlas die de wereld rondging door te dansen, dozen om op te tillen en ook gewoon om te vallen. De ‘nieuwe’ Atlas ziet er opvallend ‘mensachtig’ uit tegenover zijn voorganger. Het Amerikaanse bedrijf deelde bovenstaande beelden op sociale media om het aan te kondigen. 

Meer krantenkoppen in België

“Hij verminkte haar gezicht, zo zou het sneller rotten”: Hitler-fan Yves Neuser (47) verkracht Sandra (38) in haar flat… en beseft dan dat zij hem kent

“Hij heeft z’n reputatie van Hitler- en horrorfan alle eer aangedaan.” Procureur Christophe Bergez laat er op het assisenproces tegen Yves Neuser (47) geen twijfel over bestaan. Omdat zijn buurvrouw Sandra Primo (38) geen seks met hem wil, heeft de Koksijdenaar haar gruwelijk om het leven gebracht. Neuser blijft enkele maanden lang onder de radar. En dan gaat bij een

Lees meer »

Eén van deze vijf moet Kamala Harris helpen Trump te verslaan. Amerika-expert legt uit “waarom ze best een witte man kiest”

Nu alles erop wijst dat Kamala Harris de nominatie van de Democraten zal winnen, rijst de vraag wie haar running mate wordt. Waarnemers zijn het erover eens dat ze er goed aan zou doen een witte man op sleeptouw te nemen. Bart Kerremans, professor Amerikaanse politiek (KU Leuven), wikt en weegt vijf mogelijke kanshebbers: “De sterkste kanshebber heeft één nadeel:

Lees meer »

Agnes Moeys en Jean Jacobs uit Knokke-Heist zijn een briljanten paar

Op 11 juli 1959 werden Jean Jacobs en Agnes Moeys in Everberg officieel in de echt verbonden. Op zaterdag 13 juli zetten schepenen Bert De Brabandere en Tine Gobert het echtpaar uitgebreid in de bloemetjes in restaurant Schildia op de zeedijk van Heist.
The post Agnes Moeys en Jean Jacobs uit Knokke-Heist zijn een briljanten paar appeared first on

Lees meer »

De records van Parijs

Geen Olympische Spelen zonder records. Welke toptijden sneuvelen in het bad, op de piste en elders? Ontdek het in dit handige overzicht.

Lees meer »