Gewapende overval in Halle: bewoners bedreigd met vuurwapen

In de Beertsestraat in Halle is donderdagnacht een overval gebeurd. De bewoners zouden bedreigd zijn met een vuurwapen. Er zouden ook meerdere schoten gelost zijn. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Russisch grondoffensief bij Charkiv gestopt volgens Kiev – “Poetin bereid tot staakt-het-vuren”

De Russische president Vladimir Poetin is bereid om de oorlog in Oekraïne te beëindigen met een onderhandeld staakt-het-vuren dat de huidige slagveldlinies erkent. Dat melden vier Russische bronnen aan persagentschap Reuters. Tegelijk zou Poetin ook “bereid zijn om door te vechten als Kiev of het Westen niet reageren”. Intussen zegt het Oekraïense leger het Russische offensief in de regio Charkiv

Lees meer »

Eerste communie in Keiem-Leke

Op donderdag 9 mei was het in de Sint-Niklaaskerk in Keiem feest voor de kinderen van gemeenteschool Klavertje Vier van Keiem en voor de kinderen van het gemeenteonderwijs in Leke. Voor Keiem waren dat Flor Boen, Margaux Darras, Clara Debergh, Noeka Decorte, Joren Demarche, Remi Depauw, Elle Dewitte, Elize Driesse, Zoë Sarrazijn, Billy-Lou Serpieters, Nelle
The post Eerste communie

Lees meer »

‘Dé stad van zomerse waterpret’ schort alle wateractiviteiten op vervuilde Oude Leiearm op tot 15 juni: “Geen risico’s nemen”

De soap van de Oude Leiearm in Menen blijft duren. Het schepencollege schort nu alle geplande wateractiviteiten op tot 15 juni, maar mogelijk zou dat langer kunnen duren. Een waterstaal wees alvast uit dat bepaalde waardes onaanvaardbaar zijn. Bij de stad zijn ze hoopvol dat het zomerprogramma Aqua Solar wel kan doorgaan.
The post ‘Dé stad van zomerse waterpret’

Lees meer »

Burgemeester Bart De Wever en Viktor Verhulst openen Sinksenfoor: “Die spectaculaire attracties zijn leuk, maar ik geniet evengoed van eendjes vangen”

De jaarlijkse Sinksenfoor is weer van start gegaan en traditiegetrouw opende burgemeester ceremonieel het attractiepark door te rijden in de verschillende attracties. Zes weken lang zullen duizenden bezoekers de Sinksenfoor bezoeken. Vorig jaar haalde de foor bijna één miljoen bezoekers de 150 attracties. “Ik heb bijna twintig jaar op het Zuid gewoond. Dat was praktisch in mijn achtertuin en met

Lees meer »

Clouseau speelt uniek concert op podium van ‘Tien om te zien’ in Westende… en jij bepaalt de setlist: “Benieuwd naar jullie keuze!”

Nog twee maanden en het bekendste muziekfeest van het land wordt weer neergepoot in Westende. Tien Om Te Zien maakt zich op voor acht feestavonden op rij: van maandag 15 tot donderdag 25 juli. Die slotavond wordt wel heel speciaal, want we vieren de 40ste verjaardag van Clouseau.
The post Clouseau speelt uniek concert op podium van ‘Tien om

Lees meer »

Zwalpende mama op de baan met 2,3 promille en twee kinderen aan boord: “Was niet ver en had bedampte ruiten”

Al zwalpend kon een 40-jarige automobiliste in Ledegem door een politiepatrouille tegengehouden worden. Ze bleek 2,3 promille alcohol in het bloed te hebben én twee kinderen aan boord te hebben. “Ik moest mijn auto verplaatsen, het was niet ver”, klonk het.
The post Zwalpende mama op de baan met 2,3 promille en twee kinderen aan boord: “Was niet ver

Lees meer »

‘Sing Again’-finalist Dean blikt terug op ‘Idool’: “Fans slingerden beha’s en slipjes op podium of briefjes met gsm-nummers”

Na z’n winst in ‘Idool’ in 2007 groeide Dean Delannoit (35) uit tot hét meisjesidool van Vlaanderen. “Ik moest in die periode handtekeningen zetten op vreemde plaatsen en kreeg veel pikante foto’s”, verklapt hij. Zeventien jaar later maakt de zanger opnieuw indruk in ‘Sing Again’. Wat deed hij in tussentijd? En waarom stopte het grote succes plots? “Van muziek alleen

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin wil niet onderhandelen met Zelensky: “Hij heeft geen legitimiteit meer”

De Russische president Vladimir Poetin is bereid om de oorlog in Oekraïne te beëindigen met een onderhandeld staakt-het-vuren dat de huidige slagveldlinies erkent. Poetin wil echter niet onderhandelen met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, die volgens hem “geen legitimiteit” meer heeft. Intussen zegt het Oekraïense leger het Russische offensief in de regio Charkiv te hebben gestopt. De Oekraïners zouden zelfs

Lees meer »

Nog 20 mensen op intensieve zorg na vlucht met zware turbulentie naar Singapore

20 mensen, die op de vlucht van Singapore Airlines zaten die zware turbulentie ondervond, liggen nog op de afdeling intensieve zorg in de Thaise hoofdstad Bangkok. Dat hebben de ziekenhuizen gemeld. Het vliegtuig moest na het incident een noodlanding maken in de Thaise hoofdstad. Er kwam tijdens de vlucht 1 persoon om het leven, hij bezweek waarschijnlijk aan een hartaanval.

Lees meer »

Vlamvo C gaat naar Promo 1: “Kers op de taart”

Volgend seizoen zal Vlamvo met twee ploegen aantreden in Promo 1. De B-ploeg speelde er al en krijgt het gezelschap van de C-ploeg, dat vice-kampioen werd in Promo 2 en als extra stijger mag promoveren.
The post Vlamvo C gaat naar Promo 1: “Kers op de taart” appeared first on KW.be.

Lees meer »