Gewapende overval in Halle: bewoners bedreigd met vuurwapen

In de Beertsestraat in Halle is donderdagnacht een overval gebeurd. De bewoners zouden bedreigd zijn met een vuurwapen. Er zouden ook meerdere schoten gelost zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Camp Lophem steunt ’t Wit Huis: beleef de oorlogsjaren met re-enactments, rondritten en lichtwandelingen

Het Park van Loppem wordt van 15 tot en 18 augustus een WO II-decor voor het ruime publiek. Met onder andere meer dan 100 legervoertuigen, re-enactments, rondritten en lichtwandelingen kan je de oorlogsjaren levensecht beleven. De tweede editie van Camp Lophem is ten voordele van de mensen met een beperking van ’t Wit Huis.
The post Camp Lophem steunt

Lees meer »

Nederlandse politie controleert opnieuw honderden feestende tieners in Knokke: “Het is alle hens aan dek”

Opnieuw duiken Nederlandse politieagenten op in de uitgaansbuurt van Knokke. Zij komen een week lang feestende tieners controleren die in ons land hun eerste pintjes drinken… en voor problemen zorgen. De versterking blijkt nodig: zondag werd een gemengde patrouille nog belaagd door een groep jongeren. “Wanneer we hier vertrekken, breken relletjes uit”, vertelt korpschef Steve Desmet.

Lees meer »

Ryan Reynolds en Hugh Jackman samen in ‘Deadpool & Wolverine’: “Eindelijk vervanging voor sterren als Brad Pitt en Johnny Depp”

Vanaf vandaag kan je in de Belgische filmzalen gaan kijken naar ‘Deadpool & Wolverine’, de nieuwste Marvel-blockbuster met in de hoofdrollen Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Vooral die eerste past volgens regisseur Jan Verheyen in een lijstje van "zelfrelativerende, veilige, aantrekkelijke filmsterren die eindelijk de generatie van Brad Pitt, Johnny Depp en Tom Cruise vervangen".

Lees meer »

“Sterkere partner voor onze klanten”: AAGB neemt Eldis uit Ieper over

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) heeft Eldis NV overgenomen. Eldis is een Iepers bedrijf in de Dehemlaan. Reeds 50 jaar groothandel in de automotive (auto- en carrosserie onderdelen) en industriesector. De afdeling Wallecan staat in voor machines en toebehoren voor de metaalbewerking.
The post “Sterkere partner voor onze klanten”: AAGB neemt Eldis uit Ieper over appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Rita en Willy

Op zondag 14 juli vierden Rita Vanhoutte en Willy Talloen hun gouden huwelijksverjaardag. Feestadres was de Zandberghoeve in Oedelem.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Rita en Willy appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jan De Praetere is beste visser van Zwevegem

Een 30-tal vissers probeerden de titel van Kampioen van Groot-Zwevegem te behalen op het kampioenschap georganiseerd door de Dijkbreukelingen Heestert.
The post Jan De Praetere is beste visser van Zwevegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Het Europese niveau is cruciaal, maar vreemd genoeg vinden onze partijvoorzitters niemand om Eurocommissaris te worden”

De partijvoorzitters lijken voorlopig niemand te vinden die voor ons land de komende jaren naar de Europese Commissie gestuurd kan worden. “Dat de Europese vacature voor hen momenteel eerder een vloek dan een zegen is, doet wenkbrauwen fronsen”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Hoe vaak wordt ons niet verteld dat het Europese niveau cruciaal is? Maar nu ze iemand uit de

Lees meer »

Moeder waakt aan zijde van twee zwaargewonde zonen na crash in Ardennen: “De jongste weet nog niet dat papa en broer er niet meer zijn”

Wat een fijne uitstap moest worden, is voor een Antwerps gezin uitgedraaid op een drama. Zaterdag botsten ze in het Waalse Sinsin met de wagen tegen een landbouwvoertuig. Vader en oudste zoon Mathias (12) waren op slag dood. Lukaz (5) en Kyalo (8), de twee andere zoons, raakten zwaargewond. “Ze keken ongelooflijk uit naar hun vakantie.”

Lees meer »