Wie een nummer 1-hit ambieert, brengt vrijdag het best geen popalbum uit

16:47 Op de releasedatum na – vrijdag – is amper iets bekend over het nieuwe album van Taylor Swift. De 34-jarige miljardair-zangeres heeft geen promo nodig: de verkoopmachine draait vanzelf. 

Meer krantenkoppen in België

Ons Tehuis krijgt 4.085 euro voor Friluftsliv

Dankzij Hart voor West-Vlaanderen kunnen zes kwetsbare jongeren met de module Trekker van Vereniging Ons Tehuis deze zomer naar Zweden voor ‘Friluftsliv’. “Dat staat voor ‘het vrije leven in de buitenlucht’ om in verbinding te staan met de natuur en zichzelf”, zeggen begeleiders Maxim Vermeeren en Anthony Vanderstraeten.
The post Ons Tehuis krijgt 4.085 euro voor Friluftsliv appeared first

Lees meer »

Belgian Quo Band mag in de Metal Dome op Graspop spelen

Mooi nieuws voor de Belgian Quo Band, de bekende tributeband van de Britse rockgroep Status Quo. Het West-Vlaamse viertal mag namelijk aantreden in de Metal Dome, de grote tent van het festival Graspop Meeting in Dessel. Dat gebeurt op zaterdag 22 juni om 1 uur in de vroege morgen, op het moment dat de metalconcerten afgelopen zijn en er ruimte

Lees meer »

Houtlandse Benjamins wuiven dirigente Jasmien Vandewalle feestelijk uit

Na elf jaar neemt Jasmien Vandewalle (29) afscheid van de Houtlandse Benjamins, het jongste jeugdorkest van De Jongelingskring. Ze woont in Ieper, de stad waaruit ze afkomstig is, en wil meer tijd voor andere projecten. Een opvolg(st)er is er nog niet en dus leidt Jasmien nog tot eind juni de repetities.
The post Houtlandse Benjamins wuiven dirigente Jasmien Vandewalle

Lees meer »

Wie wil er nu weglopen op een feest dat steeds mooier wordt?

Hard in hun muziek, hard in het supporteren voor hun club/vereniging. Dat zijn hardrockers Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle). Zij vormen dit seizoen onze VAR, oftewel onze Voetbal Analyserende Rockers. Beurtelings werpen ze hun blik op de meest opvallende voetbalmomenten.
The post Wie wil er nu weglopen op een feest dat steeds mooier wordt? appeared first on

Lees meer »

EXCLUSIEF. Viktor Verhulst neemt afstand van bekende familienaam en wordt de (op één na) best betaalde dj van het land

Verhulst blijft achterwege. ‘Viktor’ is de naam voortaan. Hij tekende een contract bij het label van Dimitri Vegas en is deze zomer al meteen goed voor veertig dj-sets, van Tomorrowland in Boom tot de iconische club Ushaia op Ibiza. “Viktor wordt weldra dertig en wil ernstig genomen worden”, klinkt het over zijn ambities. Wij zochten uit waarom hij afstand neemt

Lees meer »

Dashcam­beel­den tonen hoe trucker Wesley (37) ook slachtof­fer wordt van bruggooi­ers: “Zonder die metalen plaat was ik dood”

Het incident waarbij een Roemeense trucker om het leven kwam nadat jongeren een riooldeksel in zijn cabine gooiden, brengt ook voor de West-Vlaamse vrachtwagenchauffeur Wesley (37) nare herinneringen boven. Twee jaar geleden gooiden onbekenden een verkeerspaal in zijn cabine. Zijn dashcam registreerde alles. “Zonder de metalen lichtbuis bovenaan was die recht in mijn borstkas beland.”

Lees meer »

Project ‘Boterhamsters’ zorgt voor gezonde brooddozen in VABI Roeselare

Sinds januari 2024 slaan beweging.net West-Vlaanderen, Gezonde Buurt (CM-zone Midden-West-Vlaanderen) en Kotee (Thuiszorgdienst Motena) de handen in elkaar omtrent de lege brooddoos-problematiek, gericht naar middelbare scholieren.
The post Project ‘Boterhamsters’ zorgt voor gezonde brooddozen in VABI Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »