Wat doe je best nu de energieprijzen weer stijgen? “Eén formule wordt dé hype”

Elektriciteit en gas worden na maanden van prijsdalingen weer duurder. Is dit het moment om voor je gemoedsrust een vast contract af te sluiten? “Eén optie heeft écht impact.”

 

Meer krantenkoppen in België

Een drôle de campagne

18:49 Het Vlaams Belang versus de rest, of Bart De Wever versus Alexander De Croo: in een vooralsnog makke campagne blijven de verwachte boksmatchen achterwege. En terwijl alle partijen op de koopkracht foc…

Lees meer »

Oud-uitbaatster van café ‘t Molenhof in Kuurne overleden: “Tjorveline maakte zich erg geliefd”

In Brugge is Tjorveline Snauwaert op Hemelvaartdag 9 mei heel onverwacht door hartfalen thuis overleden. Ze woonde er pas enkele maanden met haar partner Christophe Van Yper. Ze was vooral bekend en geliefd in Kuurne, waar ze tot 2019 café ‘t Molenhof in de Sint-Michielsweg op Sint-Pieter heeft uitgebaat. Tjorveline werd 42 jaar.
The post Oud-uitbaatster van café ‘t

Lees meer »

Morele klap voor Israël

19:16 Met de vraag een arrestatiebevel uit te vaardigen voor onder meer de Israëlische premier Benjamin Netanyahu steekt de hoofdaanklager van het Internationaal Strafhof zijn nek uit. Maar hij doet wat moe…

Lees meer »

Salsa dansen met K3 en Clouseau ontroert tot tranen toe: dit was ‘Liefde voor muziek’

De voorlaatste aflevering van ‘Liefde voor muziek’ stond dinsdagavond volledig in het teken van Tourist LeMC. Zijn hits werden onder handen genomen door Stan Van Samang, Clouseau, Suzan & Freek, K3, Jasper Steverlinck, Laura Tesoro, Regi en Johannes Genard van School is Cool. Van een emotionele cover van ‘Koning Liefde’ – die iedereen stil kreeg – tot een uitbundig feestje

Lees meer »

Joost Klein maakt spectaculaire ‘comeback’ op Freshtival

Het bleef spannend tot het allerlaatste moment, maar Joost Klein (26) staat zondagavond dan toch op het podium van het Freshtival in het Nederlandse Enschede. Een beveiligingsdrone moet de 30.000 bezoekers in goede banen leiden. Het is zijn eerste optreden sinds zijn diskwalificatie op het Eurovisiesongfestival in Zweden.

Lees meer »

Schilderwerken op begraafplaats Stene-Dorp

Op de begraafplaats van Stene-Dorp zijn schilderwerken aan de gang. Naast diverse muren worden ook het schrijnwerk en de stenen boog met kruisbeeld voorzien van een nieuw laagje verf. De werken zijn op 26 april gestart en duren tot eind mei.
The post Schilderwerken op begraafplaats Stene-Dorp appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De goesting was er nog, maar ik moet luisteren naar het lichaam”: Lowie Devriendt (SV Wevelgem City B) neemt na meer dan 20 jaar afscheid als voetballer

Zondag won SV Wevelgem City B in de laatste ronde van de eindronde tegen Jong Anzegem. In deze laatste match van het seizoen nam de club ook afscheid van kapitein Lowie Devriendt. Hij zet door knieproblemen een punt achter zijn carrière.
The post “De goesting was er nog, maar ik moet luisteren naar het lichaam”: Lowie Devriendt (SV Wevelgem

Lees meer »

Elektronica laat zwaluwen verhuizen naar nieuwe til

Vier studenten van de opleiding Elektronica-ICT aan Vives Hogeschool Kortrijk werken samen met Regionaal Landschap Leie en Schelde aan een project rond dierenwelzijn. Het project heeft als doelstelling zwaluwen te laten verhuizen van het oude station van Avelgem naar een voor hen speciaal geplaatste zwaluwtil.
The post Elektronica laat zwaluwen verhuizen naar nieuwe til appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ook in ons land oppassen voor lokale wateroverlast: “De eerstvolgende dagen blijft de situatie erg onstabiel”

Het noordoosten van Frankrijk heeft sinds vrijdagochtend te kampen met overstromingen. In de regio Moselle is er intussen al code rood afgekondigd. Maar ook in ons land wordt het oppassen voor lokale wateroverlast. In Luik werd de code oranje afgeroepen. En er is de eerstvolgende dagen geen beterschap in zicht, volgens weerman Frank Deboosere. “Er zijn zelfs weerkaarten die nog

Lees meer »

Zware ochtendspits door regenweer op Vlaamse snelwegen: hoogtepunt van 360 kilometer file

Door het natte weer verloopt het verkeer op de Vlaamse wegen donderdagochtend trager dan normaal, met als gevolg een drukke ochtendspits en een cijfer op de filebarometer dat boven de 300 kilometer uitstijgt. “Toch zijn er deze ochtend weinig incidenten of ongevallen gebeurd die het verkeer kunnen hinderen”, zegt Peter Bruyninckx, woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum.

Lees meer »