Wall Street: Analistenkritiek op Tesla zwelt aan

21:14 De New Yorkse graadmeters noteren rood. Meta profiteert van een upgrade van zijn AI-model, terwijl Tesla lijdt onder twijfel bij zijn fans op Wall Street. Huizenbouwer D.R. Horton krikt de prognose op… 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Zondag wordt er beslist over de titel. Maar de coaches van Club en Anderlecht mogen allebei niet in de dug-out door een schorsing.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Derde, tweede of toch nog eerste: hoe de uitkomst van zondag het ritme van de mercato van Anderlecht zal bepalen

Behoudt Anderlecht uitzicht op de Champions League of moet paars-wit vrede nemen met de Europa of Conference League als troostprijs. Het resultaat van zondag op Antwerp – en dat van zowel Club Brugge als Union – zal bepalend zijn voor het ritme van de zomermercato op Neerpede. Derde, tweede of toch nog eerste, wat zijn de ‘gevolgen’? En wat met

Lees meer »

Treinverkeer onderbroken tussen Brussel-Schuman en Brussel-Noord

Het treinverkeer is onderbroken tussen de stations Brussel-Schuman en Brussel-Noord. Dat laat infrastructuurbeheerder Infrabel weten, die erop wijst dat het verkeer tijdens de ochtendspits verstoord zal zijn. De bovenleiding is per ongeluk beschadigd bij werken die in de nacht van donderdag op vrijdag plaatsvonden tussen de twee stations.

Lees meer »

LIVEBLOG TITELSTRIJD. 25 jaar geleden dat titel op slotspeeldag nog op drie velden kan uitgereikt worden – Brugse fans wachten spelersbus op

Net als vorig jaar zal de titel pas op de slotspeeldag beslist worden. Met Club Brugge, Union en Anderlecht zijn er nog drie kandidaten. Al heeft blauw-zwart wel een serieuze streep voor. Met een punt tegen Cercle is het zondag áltijd kampioen. HLN zit ook deze week in het spoor van de drie titelpretendenten. Het laatste nieuws, de opmerkelijkste beelden

Lees meer »

Kortemark beloont Dag van de Buren

Inwoners uit Kortemark die een actie op poten zetten naar aanleiding van de Dag van de Buren op vrijdag 31 mei, kunnen rekenen op enkele leuke extraatjes vanuit het lokaal bestuur. Tot en met donderdag 16 mei konden eigen acties geregistreerd worden.
The post Kortemark beloont Dag van de Buren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boetes voor KV Oostende en makelaar Ingo Haspel wegens ongeldig contract

De Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal (DRP) heeft woensdag 9.000 euro boete opgelegd aan KV Oostende en de Duitse spelersmakelaar Ingo Haspel. Die kwam tussen bij de vrije transfer van Nick Bätzner van Stuttgart naar de Kustboys, maar was op dat moment nog niet officieel aangesloten bij de KBVB als makelaar.
The post Boetes voor KV Oostende en makelaar

Lees meer »

Nachtshift X K-Town Dub Club aan Skatebowl in Kortrijk lokt heel wat fans van drum and bass

Zaterdagnamiddag en -avond was er tijdens de Sinksenfeesten in Kortrijk met Nachtshift X K-Town Dub Club aan de Skatebowl langs de Leie een teruggaan naar de vaste waarden van drum and bass. De headliner was John B uit Groot-Brittannië, de grondlegger van de internationale drum and bass scene. Daarnaast kwamen ook bekende Belgische artiesten aan bod zoals D-Convict en Dav-I.<br

Lees meer »

Druk feestweekend in basisschool Ter Molen: “We zetten alles op alles”

Feesten en basisschool Ter Molen? Het zijn twee termen die bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ook mei belooft alvast erg geanimeerd te worden, met een quiz en zelfs een talentenshow. Het weekend van 31 mei moet alvast worden vrijgehouden.
The post Druk feestweekend in basisschool Ter Molen: “We zetten alles op alles” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voormalig jeugdvoetbaltrainer (27) had al verbod op sociale media, maar kon het cyberlokken niet laten: “Onze zoon durft niet meer naar buiten”

Hij had een voorwaardelijke celstraf van 3 jaar boven zijn hoofd hangen en mocht niet meer op sociale media. Maar toch begon een 27-jarige man uit Kortrijk bijna meteen na zijn vrijlating opnieuw online te chatten met minderjarigen. Hij vroeg hen naaktfoto’s en liet hen in ruil voor virtuele muntjes perverte video-opdrachten uitvoeren. “Voor hem was het misschien een spelletje

Lees meer »

Lionel Richie opnieuw grootvader: dochter Sofia verwelkomt kindje en vernoemt haar naar personage uit ‘Bridgerton’

Lionel Richie (74) is opnieuw grootvader geworden. Hij had al twee kleinkinderen van zijn dochter Nicole Richie (42), maar daar is dus nu een derde aan toegevoegd. Op 20 mei verwelkomde zijn jongste dochter Sofia Richie (25) haar dochtertje. Dat nieuws deelt ze op Instagram, waar vooral de naam van het kindje de aandacht trekt. Eloise Samantha Grainge is namelijk

Lees meer »