Twee volwassenen en vier kinderen uit Sint-Jans-Molenbeek naar ziekenhuis door CO-intoxicatie

In Sint-Jans-Molenbeek zijn zes personen bevangen geraakt door een CO-intoxicatie. Het ging om twee volwassen vrouwen en vier kinderen. Oorzaak van de intoxicatie was een niet-conforme waterboiler in de badkamer. Dat meldt de Brusselse brandweer. 

Meer krantenkoppen in België

VRT bouwt exclusiviteitscontracten af en lanceert nieuwe constructie voor BV’s, maar er zit een addertje onder het gras

Geen grote vergoedingen meer voor exclusiviteit of voor zogenaamde ‘consultancy-opdrachten’. De VRT stuurt zijn exclusieve verbintenissen met BV’s – in alle stilte – wel degelijk bij. De openbare omroep moet de exclusiviteitscontracten immers afbouwen tegen 2025. Kobe Ilsen is daar een eerste voorbeeld van. En nieuwe gezichten zoals Pommelien Thijs en Zita Wauters krijgen een minder strikte deal, die hen

Lees meer »

Karl Vannieuwkerke schrijft een brief naar de Belgische olympiërs: “Stel je voor datwe zaterdagavond al met twee gemedailleerden pronken”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze keer richt hij zich tot de Belgische olympiërs. De sporters mogen altijd antwoorden via [email protected].
The post Karl Vannieuwkerke schrijft een brief naar de Belgische olympiërs: “Stel je voor datwe zaterdagavond al met twee gemedailleerden pronken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lars (26) maakt enorme muurschildering op brug in Rommersom: “80 spuitbussen en 40 liter verf voor 1 van mijn grootste opdrachten” 

De spoorwegbrug in Rommersom, bij Hoegaarden, is in een kleurrijk jasje gezet door streetartkunstenaar TUZQ, de artiestennaam van Lars Van Cauwenbergh (26). Het ontwerp draait om 2 fietsers die op een zanderig gravelpad rijden. In totaal verschijnen deze zomer in Vlaams-Brabant 10 muurschilderingen in het teken van fietsen, gemaakt door verschillende kunstenaars. Zo staat Sven Nys afgebeeld op een muur

Lees meer »

KIJK. Slachtoffers van Russische aanval op kinderziekenhuis getuigen: “Bang dat ik weer onder puin terechtkom”

Op bovenstaande beelden is te zien hoe de Oekraïense Manuela met haar baby Varvara speelt. Hartpatiëntje Varvara was één van de baby’s die werd geopereerd toen een Russische raket insloeg op het kinderziekenhuis Ochmadyt: “Onze chirurg beschermde haar met zijn lichaam tegen de glassplinters.” Twee mensen lieten daarbij het leven, zeven kinderen raakten gewond.

Lees meer »

Nieuwe parking Spanjestraat moet parkeerdruk in centrum van Oostnieuwkerke verlagen: voortaan plaats voor 65 wagens en 44 fietsen

De gemeente opende een nieuwe parking in het centrum van Oostnieuwkerke. Op de parking tussen de Spanjestraat en de terreinen van SK Oostnieuwkerke is er plaats voor 65 wagens en 44 fietsen. Het gemeentebestuur wil met de nieuwe parking een antwoord bieden aan de parkeerdruk in de omgeving.
The post Nieuwe parking Spanjestraat moet parkeerdruk in centrum van Oostnieuwkerke

Lees meer »