Telenet-klanten die overschakelen op ‘gratis’ tv-box, moeten toch 50 euro betalen: “We begrijpen dat het verwarrend kan zijn”

Intekenen op de gratis nieuwe tv-box van Telenet en toch een afrekening van 50 euro krijgen. Het veroorzaakt verwarring bij klanten van de telecomoperator, die benadrukt dat dat bedrag niet betaald moet worden.

 

Meer krantenkoppen in België

Burgerbegroting Krottegem afgesloten met wandeling langsheen gerealiseerde projecten

Zaterdagochtend werd het project ‘Burgerbegroting in Krottegem’ feestelijk afgesloten met een rondgang langsheen de verschillende verwezenlijkingen en een receptie. De voorbije twee jaar kregen de bewoners van de Roeselaarse wijk 200.000 euro om te investeren in een beter Krottegem.
The post Burgerbegroting Krottegem afgesloten met wandeling langsheen gerealiseerde projecten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wij-Land Nieuwkapelle organiseert een festival

VBS Wij-land en de ouderraad slaan de handen in elkaar om een festival te organiseren. “Het is de bedoeling het hele dorp te betrekken bij het festival.”
The post Wij-Land Nieuwkapelle organiseert een festival appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fiats in beslag genomen om sticker met Italiaanse vlag

De Italiaanse autoriteiten hebben Fiat Topolino’s in beslag genomen omdat er een Italiaans vlaggetje op de wagens is geplakt, maar eigenlijk zijn ze in Marokko in elkaar gezet. Die auto’s werden geblokkeerd in de haven van Livorno vanwege mogelijke overtredingen van de ‘Made in Italy’-wet, waardoor moederbedrijf Stellantis zelfs zijn sportwagen Alfa Romeo Milano moest omdopen tot Junior.

Lees meer »

SMAK-directeur Philippe Van Cauteren dient een klacht in na beschuldigingen van toxisch leiderschap: “Naam onterecht besmeurd”

Philippe Van Cauteren, directeur van het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst (SMAK) in Gent heeft een klacht ingediend tegen onbekenden voor aantijgingen over ’toxisch leiderschap’. Dat schrijft HLN en bevestigt zijn advocate Amber Nabli aan VRT NWS. Er loopt een onderzoek rond de zaak, de Raad van Bestuur buigt zich vanavond over de resultaten.

Lees meer »

Beelden tonen hoe agenten vrouw uitwijzen die een jaar in bord boven supermarkt woonde: “De manager zal blij zijn om me te zien”

Een Amerikaanse vrouw (34) woonde een jaar lang in de ruimte achter een reclamebord van een supermarkt in Midland, Michigan. Eind april werd haar piepkleine woning ontdekt en werd de politie op haar afgestuurd om ze uit te wijzen. Beelden die toen door de bodycam van één van die agenten werd gemaakt, werden nu vrijgegeven door de politie van Midland.

Lees meer »