Softwarebedrijf Planisware vlamt bij Parijs beursdebuut

10:42 Het beursdebuut illustreert dat beleggers nieuwkomers lusten, als die tenminste een bewezen staat van dienst in winstgevende groei kunnen voorleggen. 

Meer krantenkoppen in België

Applaus, maar vooral ook véél boegeroep: zo klonk het optreden van Israël vanuit de zaal

De Israëlische Eden Golan (20) bracht tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival zaterdag een feilloze versie van ‘Hurricane’. De finaliste werd tijdens haar optreden aangemoedigd, maar wie goed luisterde, kon dit keer in het begin van de act en tijdens het laatste Hebreeuwse stuk wél boegeroep en ‘Free Palestine’ horen. Tijdens de halve finale van het Eurovisiesongfestival zou het EBU

Lees meer »

Pirouette danst voor 3.000 toeschouwers tijdens jaarlijkse show in Kortrijk Xpo

Tijdens het lang pinksterweekend beleven de 500 dansers en danseressen van Pirouette hun topmoment. Gedurende vier dagen verdeeld over vijf voorstellingen brengt de Wevelgemse dansschool haar jaarlijkse show in Kortrijk Xpo. Die draagt dit jaar de titel ‘Dance Colors My Life’.
The post Pirouette danst voor 3.000 toeschouwers tijdens jaarlijkse show in Kortrijk Xpo appeared first on KW.be.

Lees meer »

POLITIEKE ANALYSE. “Is nu echt álles politiek geworden?”

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe de vele tinten grijs tussen zwart en wit verdwenen lijken, met het Songfestival als recentste voorbeeld. “Nooit gekeken, noch gestemd, maar nu twintig stemmen voor Israël uitgebracht. Is

Lees meer »

Verdienstelijke Davidsfonds-bestuursleden gehuldigd

Tijdens de viering van 100 jaar Davidsfonds Meulebeke zijn enkele verdienstelijke bestuursleden in de bloemen gezet: Frank Develtere (25 jaar bestuurslid), Pol Verstraete (50 jaar bestuurslid) en Joos Vanderbeke (54 jaar bestuurslid). An-Sofie Van Nieuwenhuyse werd gehuldigd voor haar inzet tijdens de junior journalistenwedstrijden, Pol Veys en Katleen Vanhee voor hun jarenlange gedrevenheid bij de
The post Verdienstelijke Davidsfonds-bestuursleden

Lees meer »

OVERZICHT. Undav bij 27 Duitse namen, geen Goretzka en Gnabry – Oekraïne, tegenstander van Duivels, geeft voorlopige selectie vrij

Het EK begint pas over een maand, maar mondjesmaat lopen de EK-selecties binnen. Hongarije maakte hun selectie dinsdag al bekend en nu mag ook Duitsland bijgeschreven worden op het lijstje. Het gastland loste de afgelopen dagen op ludieke wijze al enkele namen, nu is ook de volledige kern bekendgemaakt. Op de selectie van de Belgen is het nog wachten tot

Lees meer »

Stad Waregem zet met SMOT-spot in op huidkankerpreventie

‘Waregem zont veilig’, onder dat motto wil het stadsbestuur op diverse plekken gratis zonnecrème aanbieden. Afgelopen week werd alvast een SMOT-spot geïnstalleerd op de Zuiderpromenade.
The post Stad Waregem zet met SMOT-spot in op huidkankerpreventie appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Is het écht de taak van de VRT om via een Nederlandse warenhuisketen aardappelen, wortelen en uien te verkopen?”

“Is het écht de taak van de openbare omroep om een Nederlandse warenhuisketen geld te laten verdienen met de verkoop van verspakketten met het label van ‘Dagelijkse Kost’?” Dat vraagt tv-journalist Mark Coenegracht zich af in de nieuwste aflevering van de podcast ‘HLN Mediawatchers’. “Geen enkel probleem dat Jeroen Meus een extraatje verdient, maar een omroep die werkt en leeft

Lees meer »

Jong cd&v voert actie voor betaalbaar wonen: “Straks kunnen we enkel nog een tuinhuis of tent kopen”

De jongeren van cd&v plaatsten tentjes op de Grote Markt van Ieper om actie te voeren voor betaalbaar wonen. De partij pleit voor 225.000 extra woningen om de prijs onder controle te houden. “En jongeren moeten ook gemakkelijker kunnen lenen.”
The post Jong cd&v voert actie voor betaalbaar wonen: “Straks kunnen we enkel nog een tuinhuis of tent kopen”

Lees meer »

Veiliger oversteken met nieuwe richtlijnen: “Zebrapaden kunnen een vals gevoel van veiligheid geven”

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) heeft nieuwe richtlijnen gepubliceerd over waar welke oversteekplaatsen nodig zijn. Voor die update ging AWV uit van de blik van de voetganger en ook het kind staat centraal bij de aangepaste richtlijnen. De voornaamste nieuwigheid is dat er geen klassieke zebrapaden (zonder middeneiland of wegversmalling) aangelegd mogen worden op wegen waar 70 km/uur of

Lees meer »