‘Shopaholic’-auteur Sophie Kinsella onthult dat ze vecht tegen hersenkanker

Sophie Kinsella, de bestsellerauteur achter de boekenreeks ‘Shopaholic’, heeft onthuld dat ze een behandeling krijgt voor hersenkanker .

 

Meer krantenkoppen in België

Dominique Dehaene op CD&V-lijst in Heuvelland

Dominique Dehaene (47), zoon van oud-burgemeester Luc Dehaene van Ieper en oud-schepen van Ieper, zal in zijn nieuwe woonplaats Heuvelland opkomen voor CD&V. De partij is alvast opgetogen over deze aanwinst, want ook al is het op politiek vlak al een tijdje stil rond hem, Dominique heeft wel een pak bestuurservaring is is bijzonder gemotiveerd voor een nieuw lokaal mandaat.<br

Lees meer »

Ist al?

Lien Vansteenbrugge vertelt over haar leven in Tielt.
The post Ist al? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Uitzichtloos in Gaza

21:06 Israël trekt zich niets aan van de internationale druk om het geweld in Gaza te stoppen. Dat mag niemand ontmoedigen om te ijveren voor het einde van de oorlog.

Lees meer »

LIVEBLOG TITELSTRIJD. Stilte voor de storm in het Dudenpark, in Brugge maken ze zich op voor feest – Volg de slotspeeldag op HLN!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat met de beste kaarten aan de slotspeeldag begint. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Een héle dag zit u bij HLN aan het juiste adres. Voor het laatste nieuws, de beste sfeerbeelden voor en na

Lees meer »

Assisen Spuikommoord: beschuldigde Khaldoon Al-Baghdadi geeft toe dat hij eigenlijk goede vriend wilde vermoorden

Op het assisenproces over de roofmoord op Emmy Geboers (67) heeft Khaldoon Al-Baghdadi (42) toegegeven dat hij eigenlijk een goede vriend wilde vermoorden. De beschuldigde was van plan om Dirk S. via het slachtoffer naar zijn appartement in Oostende te lokken.
The post Assisen Spuikommoord: beschuldigde Khaldoon Al-Baghdadi geeft toe dat hij eigenlijk goede vriend wilde vermoorden appeared first

Lees meer »

Johan Boskamp stopt als voetbalanalist en praat over de grote verliezen in zijn leven: “De tijd doet z’n werk helemaal niet”

Borussia Dortmund – Real Madrid, de finale van de Champions League zaterdag, wordt de laatste match van Johan Boskamp (75) als analist. Dat zegt de gewezen voetballer en trainer van Anderlecht in een interview met Humo, waarin hij ook terugblikt op de grote verliezen in zijn leven. In 2001 overleed zijn Jenny, de jeugdliefde van Jan die zijn vrouw zou

Lees meer »

Macron: “Europa moet nadenken over eigen verdediging en veiligheid”

Europa bevindt zich op een “moment in zijn geschiedenis” om na te denken over “zijn verdediging en veiligheid”. Dat heeft de Franse president Emmanuel Macron verklaard in een toespraak voor jonge Europeanen in Dresden, tijdens een staatsbezoek aan Duitsland. Dat is vooral belangrijk tegen Rusland, dat “er morgen, overmorgen zal zijn”. Europa moet zich ook beschermen op het vlak van

Lees meer »

Ontbossing in Cerrado in Brazilië overstijgt die in Amazonegebied

De ontbossing in de Cerrado in Brazilië, het savanneachtige gebied dat bekendstaat om zijn rijke biodiversiteit, is sterk toegenomen in 2023. Ze is voor het eerst zelfs groter dan de ontbossing in het Amazonegebied. Dat blijkt dinsdag uit het jaarrapport van MapBiomas, een collectief van ngo’s en Braziliaanse universiteiten.

Lees meer »