Rusland censureert artiest nadat zijn liedje voor zwerfdieren viraal gaat

De Russische internetwaakhond Roskomnadzor heeft de streamingdiensten gevraagd om de toegang tot artiest Ap$ent aan banden te leggen. De censuur van Rusland komt er nadat een van de liedjes van Ap$ent in Oost-Europa viraal ging. 

Meer krantenkoppen in België

“Cercle zal ons die titel niet zomaar willen geven”: Club nog op z’n hoede – Stroeykens: “Ik ga geen namen noemen”

Club Brugge in de pole. Dankzij zowaar Denis Odoi (35), in 2013 nog weggestuurd bij Anderlecht. Maar blauw-zwart weet dat het nog niet helemaal binnen is, tegen net de buren van Cercle volgende zondag. Anderlecht likt zijn wonden en blijft vooral na de tegengoal op stilstaande fase gefrustreerd achter. Stroeykens: “Wie Odoi moest dekken? Ik ga geen namen noemen.”

Lees meer »

Hoevebakkerij Forret zwaait de deuren open

Hoevebakkerij Forret in Anzegem opent op zondag 26 mei haar deuren voor bezoekers. Iedereen kan een kijkje komen nemen en ontdekken hoe het eraan toegaat in de familiehoeve.
The post Hoevebakkerij Forret zwaait de deuren open appeared first on KW.be.

Lees meer »

Piet Chielens wint Ieperse de Goliath-trofee voor cultuurverdienste

De 45ste Goliath-trofee wordt uitgereikt aan Piet Chielens. “De literaire verdiensten van Piet Chielens zijn aanzienlijk, zijn gedrevenheid voor muziek merkwaardig”, zegt Gilbert Ossieur, voorzitter van de Stedelijke Cultuurraad.
The post Piet Chielens wint Ieperse de Goliath-trofee voor cultuurverdienste appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vanaf 21 mei met een andere aannemer: Werken Rekestraat in Wervik hervatten

Volgens de planning hervatten de werken voor het vernieuwen en ondergronds brengen van diverse nutsleidingen in de Rekestraat in Wervik op 21 mei. Het zal dan liefst 40 dagen zijn dat de werken stil lagen. Met de firma Zeelse Grond- en Kabelwerken hervat een andere aannemer de werken.
The post Vanaf 21 mei met een andere aannemer: Werken Rekestraat

Lees meer »

Arno zou vandaag 75 zijn geworden: met boezemvriend Serge Feys gaan we op stap door ‘zijn’ Oostende

“Ik mis mijn maat.” Hij zou op 21 mei 75 geworden zijn, maar drie jaar geleden verloor Oostende met Arno zijn meest bekende en geliefde artiest. Met zijn Oostendse boezemvriend en jarenlange muzikale toeverlaat Serge Feys (64) trokken wij voor deze gelegenheid langs memorabele locaties in de Stad aan Zee waar ze samen fantastische tijden doorbrachten. Onze leidraad daarbij is

Lees meer »

April was op één na zwaarste filemaand sinds begin van metingen

De voorbije maand april was de op één na zwaarste filemaand sinds de start van de verkeersmetingen door het Vlaams Verkeerscentrum in 2011. Het record blijft voorlopig juni 2019. Dat blijkt uit de verkeersindicatoren die het Verkeerscentrum op zijn website gepubliceerd heeft. Bovendien waren de files in de maanden februari, maart en april nooit eerder zo zwaar als tijdens diezelfde

Lees meer »

Franse president Macron bezoekt Nieuw-Caledonië en roept op tot vrede na “absoluut ongeziene opstandbeweging”

De Franse president Emmanuel Macron is op bezoek in het overzees gebied Nieuw-Caledonië, ten noordoosten van Australië. Macron roept op tot vrede en dialoog, na de bloedige rellen van vorige week. "Niemand had dit zien aankomen, zò georganiseerd en zò gewelddadig", aldus Macron. Tegelijkertijd belooft hij dat de ongeveer 3.000 veiligheidstroepen die zijn ingezet, zullen blijven "zelfs tijdens de Olympische

Lees meer »